Home Channeling? Onze channelers Over ons Contact


Home > Nederlands > Gezocht: vertellers en vertalers!

Gezocht: vertellers en vertalers!

BrekendNieuws.nl

Vrienden,

Een paar weken geleden startten we met onze nieuwe site BrekendNieuws.nl, en ik denk dat we mogen zeggen dat hij alle potentie heeft om een groot succes te worden. Behalve een paar honderd vaste bezoekers zijn er ook al dagen geweest dat we bijna 10.000 'dagjesmensen' trokken, voornamelijk n.a.v. artikelen die gedeeld werden op Facebook.

Het is duidelijk dat mensen eigen artikelen het meest waarderen, vooral over bewustwording en gezondheid, zoals dit artikel: Voor de zoveelste maal bewezen: Het Bewustzijns-Experiment. En deze: Vier GMO-merken om te vermijden in de supermarkt.

We zouden graag veel meer van dit soort stukken willen plaatsen, maar daar lopen we meteen tegen ons eerste obstakel op, en dat is dat we op dit moment de mankracht ontberen om meer te plaatsen! Het vertalen van een buitenlands stuk kost aardig wat tijd en het zelf schrijven ook. Terwijl er op websites als Collective Evolution, Natural News, Golden Age of Gaia en Ancient Origins, dagelijks prachtige Engelse artikelen staan die erom smeken om vertaald te worden!

Want ook al spreken de meeste Nederlanders wel een aardig mondje Engels, aan andere sites van ons (zoals de site waar je nu op zit) is wel gebleken dat veel mensen er sterk de voorkeur aan geven om dingen gewoon in hun moerstaal te lezen.

Wat zoeken we?

We zoeken dus mensen die goed Nederlands spreken en graag dingen zouden willen vertalen. Je kunt je eigen artikelen kiezen om te vertalen, of wij sturen ze je toe. Dat zijn bij voorkeur recente artikelen, maar als je een goed artikel weet van enige tijd geleden waarvan je vindt dat meer mensen daar kennis van zouden moeten nemen, dan kan dat natuurlijk ook.

Als je er de voorkeur aan geeft dat wij de stukken voor je uitzoeken, sturen we je dagelijks iedere ochtend een artikel toe dat je zou kunnen vertalen. Dit zullen vrijwel altijd artikelen zijn met een positieve en bewustmakende inslag, want slecht nieuws, daar zijn andere media voor :) Als je een dagje (of twee) niet kunt, is dat helemaal geen probleem. Niets moet, alles mag.

Dus als je dagelijks wel een uurtje of twee vrij hebt en er graag aan mee zou werken om Nederland en Vlaanderen bewuster en gezonder te maken, meld je dan aan!

We doen het samen

Maar wacht, er is meer!

Maar daar houdt onze ambitie niet op, want behalve vertalingen willen we ook zelf artikelen gaan schrijven. Dat doen we af en toe al, zoals deze over wietolie, maar ook dit kost behoorlijk wat tijd en we weten dat de goede verhalen voor het oprapen liggen.

Niet alleen stukken met een journalistieke inslag, maar ook persoonlijke verhalen. Verhalen waaruit de liefde en verbondenheid met elkaar blijkt bijvoorbeeld, kleine verhalen die je hart beroeren.

Laatst kwam ik dit stukje tegen, genaamd "Als je kind liegt". Een piepklein verhaaltje eigenlijk maar, maar o zo mooi! Zulke verhalen zouden prima op onze site passen. Maar ook andere verhalen die je graag zou willen delen en waar anderen iets aan zouden kunnen hebben, bijvoorbeeld over een probleem dat je had maar dat je nu opgelost hebt, zijn zeer welkom. Ook als je maar één verhaal hebt dat je waardevol vindt om te delen, horen we graag van je.

En (misschien) nóg meer...

Er staat reclame op BrekendNieuws.nl, dus dat betekent dat er ook inkomsten zijn. Nu, met een paar honderd bezoekers per dag, is dat nog maar een paar euro per dag. Maar een gouden regel op internet is dat "massa = kassa", dus als een website echt een succes wordt, kan hij behoorlijk wat inkomsten gaan genereren.

Uiteraard houden we dit niet voor onszelf, maar zullen we dit zoveel mogelijk met alle medewerkers delen. We zoeken in de eerste plaats mensen die vanuit hun hart mee willen werken aan deze site, maar dan weet je in ieder geval dat er uiteindelijk ook nog wat meer tegenover kan staan dan alleen maar spirituele voldoening :)

Spreekt dit je allemaal wel aan en zou je graag een steentje bij willen dragen aan dit project? Stuur ons een berichtje! Laat ons weten wat je zou willen doen, hoe vaak ongeveer, en als het kan ook nog even wat over jezelf :) Hopelijk tot gauw!

Hartelijke groet,

Kees, GalacticChannelings.com.


Share |


Galactic Channelings

Create Your Badge