Home > > Nieuwe site: BrekendNieuws.nl!

Nieuwe site: BrekendNieuws.nl!

BrekendNieuws.nl

Lieve mensen,

We hebben een nieuwe site gelanceerd: BrekendNieuws.nl! Op deze site zullen we nieuws plaatsen waar je hopelijk wat aan hebt. Dus geen geneuzel van politici, geen propaganda over Rusland of 'terroristische' dreigingen, geen negatieve berichtgeving over bijzaken die opgeblazen worden tot olifantenproporties...maar gewoon nieuws dat misschien interessant is, of hoopgevend, of grappig. Kortom, goed nieuws! :)

We benaderen het nieuws heel anders dan de geijkte media, dus als er bijvoorbeeld een nieuwe video op YouTube verschijnt die het kijken waard is, noemen we dat ook nieuws. En we staan open voor al jullie suggesties! Dus als je iets interessants gelezen of gezien hebt, geef het vooral door op onze Contactpagina of Facebookpagina.

We zullen ook aandacht besteden aan channelings, maar niet te veel, want de nadruk moet komen te liggen op alles wat er gebeurt in de veranderende wereld om ons heen. We horen steeds meer geluiden om ons heen dat mensen het zat zijn om op radio en tv steeds maar weer geconfronteerd te worden met rotnieuws, dus met deze site willen we laten zien dat het ook anders kan.

In tegenstelling tot onze spirituele sites (waaronder deze, GalacticChannelings.com) staat er op BrekendNieuws.nl wel wat reclame omdat wij nou eenmaal ook nog steeds in een maatschappij leven waar we geld en rekeningen nog niet uit hebben kunnen bannen - hoe hard we dat ook proberen - maar niet op een hinderlijke manier (hopen we).

We hebben er een eenvoudige site van gemaakt die als het goed is ook makkelijk met een tablet of smartphone te bezoeken is, dus ga er eens een kijkje nemen! We kijken uit naar jullie reacties en misschien ook al nieuwstips. Veel plezier met...BrekendNieuws.nl!

In Liefde en Licht,

Kees, GalacticChannelings.com.


Zie ook: Gezocht: vertellers en vertalers!


Share |