Home > > Blossom Goodchild - 30 mei 2015

Blossom Goodchild - 30 mei 2015

Blossom: Hier zijn we weer! Zo gelukkig als het maar kan… wel veel beter dan ik was, dat is zeker. Hallo…Hoe is het leven in jullie omgeving?

Federatie van het Licht: Met alle Liefde en Dank voor ALLES DAT IS … zeggen we welkom tegen Ieder Een.

Blossom: Er kan niet worden ontkend dat een dergelijke verandering voor iedereen geldt. Zo veel dat aan de oppervlakte komt en zo’n gevoel van … nou er is geen ander woord… dan VERANDERING. Toch neem ik aan dat het niet DE VERANDERING is waar jullie over hebben gesproken, in al die jaren?

Federatie van het Licht: We willen je heel graag informeren … dat DE VERANDERING die er VOOR IEDEREEN is… gebeurt… inderdaad het begin van DE VERANDERING is waarover we spreken. Jullie wereld ondergaat ongelooflijke hoeveelheden dingen/zaken… persoonlijke en wereldlijke die HET GEHEEL raken. Met elke Ziel die transformeert … op elk niveau van zichzelf … brengen ze in hun WEZEN … meer van de WAARHEID VAN WIE ZE ZIJN …

LIEFDE.

Er zijn velen die bewust zijn van zichzelf en die LICHTER worden… en toch … ze ervaren dit door het tegengestelde te doen. Maar, in HUN WEZEN… is er een MACHTIGE KRACHT … een WETEN dat ze beginnen te WETEN. Een begrip dat dit gewoon het LEVEN is dat werkt door het leven om zijn wensen te vervullen … in alle vormen van zichzelf.

Blossom: Maar waar leidt deze verandering naar toe?

Federatie van het Licht: Die neemt je dieper in je Waarheid. Dat is ALLES en EVERYTHING. Deze Verandering laat het firmament* toe dat lang werd over het hoofd gezien om op te gaan en zich te verspreiden.

DEZE LAATSTE OPRUIMING… DEZE ANALYSE… BEWIJST JULLIE DAT DE BELOFTEN DIE VOOR JE LIGGEN … DE VERANDERING IN HET SYSTEEM … DE VERANDERING IN JULLIE WERELD… KLAAR STAAT OM HET NIEUWE IN TE GAAN.

Blossom: Dus, wat precies verwachten we dan voor ons?

Om verwachting los te laten en om in Elk Moment te ZIJN… Want het zit in het doen ervan … dat jullie WERKELIJK DE VERANDERING zullen merken. We kunnen je niet vertellen wat er voor je ligt… want dat zou het zich bemoeien zijn met het natuurlijke spel. Als je iets zou verwachten… dan zou je het voor altijd verwachten… en je dan teleurgesteld VOELEN als elke nieuwe dag meer van hetzelfde brengt.

En toch wensen WE dat jullie naar een plek gaan waar wat jullie wensen … en niet verwachten … je (sameness)gelijkheid wordt.

Blossom: Sameness roept wat op voor me… vervelend. Maar, hoe kan het, als we plotseling gelijkheid hebben, als we gesproken hebben over verandering? Ik ben in verwarring, zo vroeg in het stuk!

Federatie van het Licht: Omdat je wensen … als die vervuld zijn … jullie meer van hetzelfde brengen. Zie je?

Blossom: Niet erg duidelijk, om eerlijk te zijn.

Federatie van het Licht: Deze nieuwe fase… die zeer opwindende fase die bij jullie is… kan heel erg VOELEN alsof je daar al geweest bent en dat allemaal al gedaan hebt… en misschien hebben jullie dat dan ook. Misschien in vele eonen geleden… hebben jullie de Energie gebracht in alles dat nu zichzelf uitdrukt met dit GEVOEL.

Dit VOELEN dat VERANDERING … bij jullie is… WANT VERANDERING MOET KOMEN.

Maar in deze tijd… neemt deze ZEER SPECIALE ERVARING jullie mee naar een plaats waar naar toe het eerder, niet mogelijk was.

Deze keer gaan jullie door… in plaats van die te verwerpen. Jullie weigeren dit niet … jullie staan ALLES toe om op zijn plek te vallen.

Veel omwenteling en verwarring laat zich zien zodat het getransmuteerd wordt in LIEFDE. Hoe meer men zich hiervan bewust is… hoe meer ze zich de GOUDEN GELEGENHEID realiseren die opkomt om het ECHT TE SNAPPEN … rond deze tijd.

Er is NU een sterkte ...in jullie … die aanwezig is geworden … en alhoewel het oorspronkelijk zichzelf vermomt als zwakte … brengt die jullie OMHOOG en NAARBUITEN … in de dichtheid waarin jullie wonen … en leidt jullie voort in een expressie van Comfort en Vrede en … KLAARZIJN.

Blossom: Je zegt dat je ons niet kunt vertellen wat voor ons ligt. En toch hebben jullie eerder gezegd dat we in een Nieuwe Wereld gaan waar alle oorlogen, haat, enz. niet kan bestaan. Dus, moeten jullie de basics/grondregels ervan kennen… de funderingen ervan… nietwaar?

Federatie van het Licht: We weten dat Door/In/Als/Van Liefde… JULLIE… JULLIE meest waakzame voetgangers/zwervers … in jullie zelf de voortreffelijke ontwarring van de WAARHEID neerzetten.

In die WAARHEID ligt dat waar jullie in lopen… Deze NIEUWE WERELD … en toch is het dezelfde plaats … hetzelfde huis… dezelfde zeeën … de zelfde hemelen … en toch… zeggen wij tegen jullie …

HET ZIJN JULLIE DIE ANDERS ZULLEN ZIJN… Daarom zullen al deze dingen die hetzelfde zijn… anders verschijnen vanwege de dramatische verandering BINNENIN.

Dit is onvermijdelijk. Dit gebeurt niet gewoon voor enkelen maar voor IEDEREEN.

Dit zal afhangen natuurlijk, van de frequentie waar Iemand in woont … over hoe dramatisch DE VERANDERING zal verschijnen. Voor enigen zal het zijn alsof ze letterlijk een droom in zullen zijn gegaan… Voor anderen, die zich gewoon meer ‘Thuis’ zullen VOELEN … Voor weer een ander die kan nog steeds ‘scheren’ tussen de zeer lage energieën van jullie planeet en toch, tegelijkertijd … glimpen en juistere… GEVOELENS hebben… die uiteindelijk meer alledaags voor hen zullen worden… en hen helpen om naar het volgende niveau te gaan van hun reis.

Blossom: OK. Dus, dan is het meer een geleidelijk gebeuren … zoals in... het wordt elke dag gewoon duidelijker? Of, zal het een MONUMENTALE ALLES IN EEN uitbarsting worden?

Federatie van het Licht: Jullie zijn nu, zoals we zeiden, in de voorbereidingsfasen. Stel je de analogie voor van astronauten die hun training hebben voltooid… ze zitten vast geriemd in de raket. Iedereen achter de schermen checkt dat het ‘goed is om te gaan’… en het vooruitlopen op dergelijke hoogten… in die mate… die beroert alle betrokkenen.

Wat komt er dan?

De aftelling/countdown….

JULLIE COUNTDOWN IS AL BEGONNEN. DE AFTELLING IS AL BEGONNEN…

Blossom: Dat is prachtig. Mag ik vragen van welk getal telt het naar beneden af? Want in onze tijd, kunnen we dan van 10.9.8.7 enz. … gaan, terwijl, jullie geen tijd hebben, dus moeten we misschien beginnen bij tien duizend miljoen of zo..! (10.000.000.000) Dat is maar gewoon om ons echt in dit perspectief te helpen.

Federatie van het Licht: Natuurlijk kunnen we jullie dit niet geven… want dit kan niet in ‘tijd’ worden overgezet vanuit ons perspectief.

Maar, we kunnen en zullen zeggen dat de aftelling is begonnen.

Is er geen GEVOEL in veel mensen, dat jullie er bijna zijn? We accepteren dat jullie dit heel vaak hebben GEVOELD… en in een ruimte zijn gekomen waar ‘ bijna daar’ je kunt VOELEN alsof je bijna terug bent waar je begon. Maar, IN WAARHEID… INTENS… IN JULLIE… zijn jullie als een amoebe die wacht op zijn graduatie dag /examen dag … en dan is het een zaak van herkennen waar je bent … en om VRIJ te vliegen met het WETEN wat JULLIE WISTEN dat zou komen.

Als jullie alleen maar vanuit ons perspectief konden zien… wat een ONGELOOFLIJKE REIS… wat een ONGELOOFLIJKE GELEGENHEID er gaat komen.

JULLIE, als de Grond Bemanning… JULLIE … die gekozen werden om deze missie te vervullen vanaf de plek waar je bent … als mensen… zijn, zoals we vaak gezegd hebben …

DE STERKSTE VAN DE STERKEN…

DE DAPPERSTE VAN DE DAPPEREN…

Want jullie hebben meer dan alle verduringen te lijden gehad.

Jullie hebben meer dan alle lijden geleden.

Toch zijn jullie er doorheen gekomen… zoals JULLIE wisten … zoals WIJ wisten… dat jullie dat zouden doen.

En NU… zitten we bij het meest opwindende deel van HET SPEL.

Het Spel zal niet stoppen… en toch zal er een ander begrip over komen.

Zijn niet alle spelen voor het plezier?

Zijn jullie niet ECHT klaar om IN PLEZIER TE LEVEN?

Vanaf deze dag naar voren… laat ALLE GEDACHTEN van HOOP zijn… van WETEN … dat inderdaad, ALLES WAAR JULLIE OP GEWACHT HEBBEN … zo dicht bij zijn als jullie horizon.

Hoe zullen de vieringen ALLES erkennen WAARVOOR JULLIE KWAMEN TE ZIJN.

Blijf standvastig, Liefste Zielen … Jullie standvastigheid heeft jullie tot dusver gebracht … vast geriemd in de raket… gewoon klaar om …

OMHOOG TE GAAN! LIFT OFF!

En jullie zullen nieuwe ruimtes ontmoeten… de ruimte die je je nooit had voorgesteld … want jullie voorstelling zat gevangen tussen bepaalde grenzen… en toch … eenmaal VRIJ … zal jullie magie een uitdrukking van ALLES voor de geest roepen dat je Wezen met wonder zal vullen.

Misschien is het een beetje moeilijk voor ons om dit ECHT uit te drukken binnen de beperking van jullie woorden op Aarde.

Jullie KENNEN ontzag en wonder… maar die uitdrukkingen zijn van beperkte waarde vergeleken met de WAARHEID VAN WAT HET ZAL ZIJN DAT JULLIE GAAN VOELEN… terwijl jullie steeds doorreizen In/As/Door/VAN LIEFDE… Die meer van zichzelf wordt terwijl de ketenen worden losgemaakt… terwijl jullie vleugels worden losgemaakt… terwijl jullie een proefje doen momenten vanaf nu… die jullie ‘reis-pas’ verzekert een nooit eindigend kaartje naar het Universum te zijn.

Een Universum dat er is om jullie te dienen… Om ZICHZELF uit te drukken via JULLIE schepping VAN HET ZELF.

Wij kunnen onze opwinding niet bevatten … want wij hebben jullie Energieën gevoeld… die vaak zo gebeukt en gekneusd waren… en toch … omhoog gaan jullie!

En spoedig… zo heel spoedig, Onze Geliefde Familie… zullen jullie gewoon…

WETEN DAT HET IEDERE POGING WAARD WAS…

JOY TO THE WORLD! JOY! JOY! JOY! VREUGDE NAAR DE WERELD! VREUGDE! VREUGDE! VREUGDE!

VREUGDE IN DE WERELD! VREUGDE! VREUGDE! VREUGDE!

VREUGDE IN JULLIE! …VREUGDE! VREUGDE! VREUGDE!

Wees van grote opwinding … de aftel klok tikt verder …

Blossom: Nou, dank jullie hiervoor… Alles dat je zegt resoneert in me. Het VOELT zeker zoals je zegt. Dus wij gaan door met doorgaan. We zijn echte experts geworden hiermee. In het WETEN … door het VOELEN … dat we op het punt staan een dubbele zes (= dobbelstenen. w.)te gooien. (ik weet het zeker, ik schreef dat jaren en jaren geleden… en hier zijn we nog steeds. Bloss) Er is altijd een andere kans!

In liefde en Licht en veel dank. Het is een genot geweest.

Federatie van het Licht: Het genot is helemaal van ons.

Blossom: Oh, nee, dat is niet zo! Laten we zeggen het is gelijk. Opnieuw… Dank jullie.

Dit * bij Firmament kan betekenen ‘hemel’ .. maar ook figuurlijk gesproken ‘Activiteit’… dus veronderstel ik, is dit wat ze hier bedoelen. Bloss.

Gewoon een herinnering van de Oproep ‘WIJ ZIJN DE SPEL VERANDERAARS’. Laten we doorgaan om die Energie op te bouwen. Veel dank.

https://www.youtube.com/watch?v=MYeqbshjgmA&feature=youtu.be


Website: Blossom Goodchild
Vertaling: Winny – Website


Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!