Home > > Blossom Goodchild - November 29, 2011

November 29, 2011


Blossom: Hallo, aan jullie. Ik ben er niet helemaal zeker van hoe deze communicatie zich gaat ontwikkelen. Alles wat ik weet… in mijn Waarheid, is dat er veel vragen in mijn hoofd circuleren sedert ons laatste gesprek en dat er veel dingen zijn die ik moet uitzoeken of we verder gaan op de manier waarop we deden.

In al de jaren hebben jullie ons zoveel Liefde en een ander gezichtspunt geboden betreffende hoe je leven te leven en om te ontdekken wie we zijn. We zijn er nog lang niet, maar velen van ons lopen minstens op het juiste pad en voor al jullie hulp hierbij… dank ik jullie, samen met vele anderen. Laat dat even duidelijk zijn.

Wat mij betreft, ik zit in een dilemma. Ik ben in verwarring en van mijn stuk… heb geen andere manier om dit te zeggen. Ik heb zoveel emails gekregen sedert jullie laatste communicatie, van zielen die jullie lessen volgen. Sommigen voelden zich geïnspireerd en wilden weten hoe we zelf onze Pilaren/Zuilen van Licht moeten voortbrengen… terwijl anderen er gewoon genoeg van hadden…. en besloten om niet langer meer jullie pad te volgen. Voornamelijk vanwege jullie ‘beloven’ dat de Zuilen van Licht bij ons zouden zijn aan het eind van het jaar… alleen werd gezegd, toen ik er echt op aandrong… dat ‘nee, ze kwamen niet meer’ … omdat WIJ ze zelf moesten manifesteren en vanwege het tijdsframe kon dit niet langer meer zo zijn.’

Zo voel ik me daarover ook, om eerlijk te zijn… en ik kan alleen maar dát zijn… eerlijk!

WAAROM zeiden jullie dat niet, in de eerste plaats?

WAAROM zeggen dat ze zullen komen en dat we in groot ontzag daarvoor zullen zijn enz.. en dat vertellen op de manier zoals jullie dat in het begin deden?

WAAROM zeiden jullie niet vanaf het begin dat we ze al lang geleden zelf hadden uitgezonden om ze nu terug te krijgen?

IK VOEL …. En dit is dat ik vandaag naar jullie uitspreek, het gevoel (dat niet beïnvloed is door degenen die mij hun mening gaven) dat ons opnieuw weer een wortel voor de neus is gehouden… een sappige wortel. Wij vullen ons Wezen met hoop/verwachting/blijheid/vertrouwen/weten/ geloof…. omdat we in jullie geloven…. we WETEN dat jullie van WAARHEID zijn en dan keren jullie je om en zeggen… ‘NEE… Het gaat niet gebeuren!’

Nou… in mijn WAARHEID… voel ik me hierover zo teleurgesteld. Jullie zijn ongelooflijk Hoog intelligente Wezens, nietwaar? Jullie zijn de Opzichters van de Opzichters. Dit moet jullie zeker aanzetten over hoe het voor ons is hier beneden op planeet Aarde. Door al jullie studie moeten jullie zeker een idee gekregen hebben van een bepaalde hoeveelheid info over hoe wij werken in deze dichtheid? Dus WAAROM OH WAAROM zouden jullie ons ‘aan het lijntje houden’? Want, echt eerlijk…. zo voelt dat.

Ik weet niet… omdat ik me dat niet kan herinneren… wat het contract van mijn ziel is/was met jullie…. Misschien kunnen jullie me een kopie sturen? Als ik hier uitstap… ik neem aan dat mijn vervanger al in de coulissen staat? Word ik nu verondersteld dat ik aan de kant moet gaan? Ik weet gewoon niet wat ik moet doen!

Willen jullie niet meer mensen aanmoedigen wakker te worden en om de rozen te gaan ruiken in plaats van ze af te laten keren? Natuurlijk moet ik weer opnieuw jullie geldigheid betwijfelen? Zijn jullie wie jullie zeggen te zijn? Ik had zó’n bewijs na 14 oktober 2008 * en ik beloofde plechtig nooit meer aan jullie te twijfelen…. Maar dat DOE ik wel… en dat doet me zo’n pijn. Ik twijfel aan jullie en ik twijfel aan mezelf.

Als boodschapper… legde ik het verkeerd uit? wat jullie me lieten zien over die zuilen? En als dat zo was……waarom corrigeerden jullie me dan niet? Ik heb zo vaak sterk moeten blijven in mijn Waarheid naar jullie, zo vaak, en dat heb ik ook gedaan… maar nu… ik VOEL me zo teleurgesteld.

Ja… de emails zullen binnenstromen en zeggen: ‘Het gaat niet over DE FEDERATIE Blossom… het gaat over ONS… en om LIEFDE TE ZIJN’… IK WEET DAT ALLEMAAL WEL! Maar voor mij gaat het over JULLIE…. De Federatie van Licht… de Opzichters over de Opzichters. Jullie hebben aangeboden om te helpen en ik ben hier om jullie te vertellen… op dit ogenblik in het nu… als jullie boodschapper…. over deze zaak die met de Zuilen van Licht te maken heeft, dat die behoorlijke schade heeft aangericht.

Alles is zoals het zou moeten zijn, zoals ze zeggen… en ik weet het niet…. Echt, ik weet het niet….. wat ik wil zeggen is wat er nu eigenlijk wel of niet in mijn contract stond.... en of het er gewoon op uit draaide dat ik ongeschikt was voor die job.

De laatste week heb ik mijn ziel gevraagd wat ik moest doen? Welke kant moet ik nu op? Als ik met jullie stop te communiceren… zal ik me zo vreemd voelen… en was communiceren met jullie niet een van de bedoelingen voor me om hier te zijn? Misschien alleen tot aan deze tijd?

Dus hier is het… Opnieuw MOET ik weten of jullie zijn die jullie zeggen te zijn. Ik wil geen relatie met elkaar met me meedragen als ik er onzeker door ben. Dat ben ik eerder al eens geweest…. dat heb ik ooit gedaan! Er zijn er enkele mensen die voelen dat jullie niet van Waarheid zijn. Ik heb altijd geweten dat jullie…. En het maakt me niet uit hoe anderen probeerden me dat af te raden, maar vanwege die laatste channeling merk ik dat ik me die hele zaak werkelijk sta af te vragen.

Mijn voorstel is… … van waaruit jullie wonen…. waar dat dan ook is… gegeven de technologie die jullie hebben… vraag ik vanuit de diepste plek van mijn hart… om ONS IETS TE LATEN ZIEN DAT ONMISKENBAAR BEWIJS IS VAN WIE JULLIE ZIJN! Jullie moeten ZEKER weten dat dit toch moet gedaan worden op een bepaald moment? Dit zou zo veel mensen doen ontwaken… als dat hun keuze was. Het zou ons die al wakker zijn de grootste zet geven om verder te gaan. Want, geloof me… we hebben nu echt een zetje nodig.

We balen ervan om op degenen te wachten die aan de macht zijn om het ‘juiste moment’ te vinden om te vertellen over jullie bestaan… We HEBBEN ER GENOEG VAN…. VOL STOP (KAPPEN ERMEE!)

Ja, … er zijn veranderingen die we kunnen zien… ja … we laten die veranderingen gebeuren… maar we hangen er soms als aan een draadje bij! Zeg me… wat voor schade doet het jullie als jullie ons gewoon een enorm groot teken zouden geven? Schrijf HALLO aan de hemel… verander de hemel een hele dag van blauw in geel …. Een vriend van me stelde voor dat jullie een vredesteken op de maan zouden zetten zodat iedereen dat kon zien.

Iets… jullie moeten in staat zijn om in hemelsnaam iets te doen…. laat ons dus weten dat wij de Waarheid volgen in ons hart. Dat is het probleem…. Zo velen van ons deden wat jullie zeiden… jullie vroegen ons om te luisteren naar onze WAARHEID… om te luisteren naar wat ons hart ons vertelt… en mijn hart vertelde me dat JULLIE ZO’N GROOT LICHT ZIJN EN VAN WAARHEID ZIJN… en dan keren jullie je om en zeggen dat wat je beloofde niet gaat gebeuren……. Zomaar. Boem! Het raam uit!

Nou, het spijt me, jongens… maar dit werkt niet voor mij. Jullie kunnen dat gewoon niet doen en verwachten dat wij zeggen: “OK… sorry. WIJ hebben het fout…. WIJ begrepen het verkeerd… WIJ begrepen niet dat jullie bedoelden dat WIJ ze lang geleden uitzonden… en ze nu zelf moeten manifesteren.” … en alleen maar voor de registratie… hoe kan iemand dat trouwens doen? Ik schijn het “Handige tips om lichtzuilen te manifesteren die eonen geleden werden uitgezonden” handboek niet te kunnen vinden!

Ik geloof niet dat het een onmogelijkheid is om iets op grote wijze te doen om ons te laten weten dat jullie zijn die jullie zeggen te zijn. Je hoeft het niet uit te zenden… jullie kunnen het gewoon doen… dus dan is er geen enkele organisatie die vooraf wordt gewaarschuwd. Op de tijd dat het is gebeurd… zal het te laat zijn voor iemand om er TEGEN in te reageren.

En JA… inderdaad…. Misschien zal het de loop van de geschiedenis veranderen.. maar is die al niet aan het veranderen? Zijn we al niet van koers veranderd? We zitten op het juiste spoor…. Naar wie weet waar… Ascentie? De Nieuwe Wereld? Nou, als dat het geval is… misschien moeten jullie dan een groot rood teken aan de hemel zetten dat naar boven wijst en zegt: ’Ascentie… die kant uit!’ Want juist nu…. Schijn ik niet alleen de richting kwijt te zijn… maar ook de hele **** plot!!!

Ik weet niet of jullie bazen hebben… ik weet niet of jullie de opzichters van de opzichters van de opzichters hebben…. en of dié ook weer opzichters over opzichters over opzichters over opzichters hebben…. maar als dat zo is…. Druk dan deze correspondentie af en duw die in hun ‘urgente’ postbus. Dat zou ik zeer op prijs stellen.

In mijn Waarheid heb ik zo lang GEWETEN dat jullie zulke Waarheid Gevers zijn. Ik heb me trots gevoeld, geëerd en bevoorrecht gevoeld om jullie boodschapper te zijn. Het breekt mijn hart dat het zover gekomen is en ik ben hier niet makkelijk tot een besluit gekomen… verre van dat. Toch voelt dit voor mij… dat ik dit mijn laatste communicatie met jullie moet worden totdat ik absoluut onmiskenbaar bewijs heb dat ik nog bij de ‘goeie jongens’ hoor. Ik kan/wil mezelf niet bedriegen voor de vele duizenden zielen die jullie boodschap lezen die ‘mij’ is toevertrouwd om af te leveren.

Ik ben compleet van de kaart om eerlijk te zijn. Dit lijkt allemaal zo plotseling te zijn gekomen en toch is het zo gebeurd en ik moet daarover in mijn Waarheid staan.

Ik denk dat het oneerlijk zou zijn om jullie niet te laten zeggen hoe jullie je hierbij allemaal voelen. Dus zal ik even wachten en dan hoop ik vol vertrouwen dat er genoeg energie over is voor jullie om je zegje over mijn gevoelens te doen.

Ik vraag alleen dat jullie antwoord van de Hoogste positie komt ten goede voor iedereen.

In LIEFDE en DANK en in WAARHEID.

Federatie van Licht: Liefste dame… allereerst prijzen we je voor je openhartigheid. We beschouwen alles dat je gezegd hebt erkend te hebben en in deze tijd bieden we je simpel ons diepste, hartgrondigste begrijpen en Liefde aan. Het zou niet juist zijn om nu in details te gaan toch willen we jou serieus onze gevoelens van dank aanbieden voor ALLES dat je hebt uitgebracht naar ons.

Blossom: Maar als jullie niet in detail gaan, dan blijft dit allemaal zo onafgemaakt.

Federatie van Licht: Het is verre van afgemaakt. We zijn nu meer bezorgd over jouw energie.

Blossom: Ik red me daar later wel mee.

Federatie van Licht: Dan zullen we met onze Waarheid een tijdje praten om deze correspondentie op een plek te zetten waar bevredigende verklaringen worden geboden.

Blossom: Ik heb mijn deel gezegd… jullie weten waar ik sta…. Ik vraag me af of jullie WETEN en begrijpen waarom ik zulke gevoelens van wanhoop hebt uitgedrukt?

Federatie van Licht: Vele keren spraken we over het anders zien van dingen door jou, vanwege de ‘ruimte’ waarin wij zijn. We hebben verteld over zaken die zo anders lijken voor jullie en dat als jullie waren waar wij zijn, jullie dat zouden begrijpen.

Van alles dat je vandaag hebt uitgesproken konden we het LICHT zien vanuit jouw gezichtspunt op een maner die misschien van te voren zou worden afgewezen.

Wij maken geen excuses naar jou… toch hebben we de benardheid geaccepteerd die we veroorzaakt hebben niet alleen naar jou maar aan velen en wij hebben geen rekening gehouden dat nieuws dat we brachten, tot zo’n verwarring zou aanzetten.

Niettemin… zijn we hier op dit moment en jij en iedereen die er bij is betrokken, zijn precies waar jullie zijn. Er is een aarzeling die van jou komt Blossom, is het niet zo?

Blossom: Ik was er niet zeker van of die aarzeling van jullie kwam of van mij… maar het is zo…. Dus.. waar gaan we naar toe vanaf hier?

Federatie van Licht: Naar binnen. Het is tijd voor iedereen om hun Waarheid vast te stellen. Wij kunnen dat niet voor jullie doen.

Blossom: Dat kunnen jullie… jullie kunnen doen wat ik heb voorgesteld.

Federatie van Licht: Is dit de enige manier waarop je wilt beschouwen of de correspondentie doorgaat?

Blossom: Weten jullie hoe moeilijk dit voor me is???????????????????????????? Wat zouden jullie zeggen als ik “ja” had gezegd.

Federatie van Licht: We zouden je positie hebben geaccepteerd.

Blossom: Dan, met een gebroken hart en veel tranen blijf ik bij mijn WAARHEID en zeg JA. Dit doet me zoveel pijn… ik geloof eigenlijk echt niet dat we tot zover zijn gekomen… maar ik kan het niet meer doen. Vanuit mijn gezichtspunt moeten jullie het zien, vanuit ons gezichtspunt. Het werkt niet voor ons als je dat niet doet. We moeten WETEN dat we jullie kunnen VERTROUWEN en we hebben allemaal samen gewerkt en zo’n prachtige relatie met jullie opgebouwd…. Ik zelf vind dat ik het gewoon niet goed vindt om het feit alleen maar opzij te zetten dat jullie ons niet lieten weten dat we verondersteld werden om die zuilen/pilaren zelf te manifesteren. Een klein knikje.. ergens langs de lijn… een kleine wenk dat dit het geval was, kan de manier hebben veranderd waar dit allemaal heen ging… maar als jullie zeggen… alles is zoals het moet zijn.

Mijn vrienden… ver weg… Ik weet dat jullie kunnen voelen hoe ondersteboven ik ben… ik vraag me af of dit is wat het allemaal zou opleveren? Ik heb dit echt niet zien aankomen… toch …. Wat moet ik anders doen? Werkelijk … als jullie mij waren… zou je dan niet hetzelfde doen?

Federatie van Licht: Wij, allergeliefdste ziel… zijn niet jou… toch zijn we deel van je. En ja… we VOELEN je diepe smart op dit moment. Weet dat onze Liefde met jou is…. altijd.

En het is verre van afgemaakt.

Blossom: Maar nu… moet ik goodbye zeggen. Ik kan gewoon niet geloven dat dit het einde is. Ik wil niet geloven dat dit het einde is…. De diepste WAARHEID in mijn hart wenst serieus dat dit niet de laatste keer is dat we met elkaar spreken. … en toch nu…. ik weet niet wat ik anders moet doen…. of ook inderdaad hoeveel ik nog meer kan verdragen.

Mijn hart Houdt Van jullie…. God… dit is belachelijk…. Waarom ben ik zo ondersteboven? Is dat omdat ik diep van binnen weet dat jullie Licht en Waarheid zijn…. als dat het geval is… waarom zeg ik dan goodbye? Ik moet dit doen mijn vrienden… ik moet het doen!

Dank jullie voor ALLES dat jullie met ons gedeeld hebben. Werkelijk dank jullie wel. Zoals ik zei… ik heb er geen idee van wat ik aan het doen ben, of wat ik verondersteld word te doen….. en wat een tijd om van het schip af te springen…. Maar ik weet gewoon geen andere manier nu.

De knop indrukken om dit door te sturen zal voor mij net zo groot zijn als dat voor de 14 oktober boodschap…. Vele manen geleden. Een reis die zo belangrijk is…. Ik kwam net op kruispunten uit denk ik.

Dus naar jullie…. Op deze manier waarop we gegroeid zijn… ik meld me af…. Ik weet niet of we opnieuw gaan corresponderen… alleen de ‘tijd’ zoals WIJ die hier kennen zal het zeggen. En jullie laatste woorden aan mij zijn?

Federatie van Licht: Het is verre van voorbij. Dit weten we in ONZE WAARHEID. We waken over je Blossom. WIJ waken over jullie allemaal. Wees in kracht. Wees in Licht. Wees in Liefde. Het is de enige manier waarop jullie kunnen zijn. Want jullie zijn het. Het is ons allemaal. Wij zijn een in LIEFDE. En zo is het.

----------------------------------------


*Blossom: Enkele weken na 14 oktober 2008 was ik echt aan het worstelen wat ik met het een en ander moest! Ik vroeg White Cloud om een teken (Dat doe ik niet zo vaak). Ik MOEST WETEN dat de Federatie van Licht waren wie ze zeiden dat ze waren. Ik VOELDE dat ik hen wilde VERTROUWEN maar ik wilde mezelf of een ander niet voor de gek houden door nadat er …. Of moet ik zeggen… wat er niet had plaats gehad. Mijn ziel zat op een ellendige plaats. Ik sloot mijn ogen en ik kreeg een prachtig roze te zien. Dus ik zei tegen White Cloud dat als ik binnen drie dagen een roos zou zien die zijn energie zou dragen, ik zou weten dat die van hem was en zou weten dat ik door ging met de communicatie met de Federatie van Licht. Ik vertelde niemand hierover. Om 4 uur in de middag van de derde dag… was er een klop op mijn deur en de plaatselijke bloemist leverde drie dozijn rozen af. Er zat een prachtige struisvogelveer in en een kaartje dat gewoon zei…
“Ga moedig voorwaarts zoals het Licht en de Liefde. Alles is zoals het zou moeten zijn. Adieu. Kerrie (een bloemblaadje)”

Deze woorden, zoals zo velen van jullie weten, zijn wat White Cloud altijd zegt. Binnen enige ogenblikken viel dit op zijn plek en ik snikte onbedaarlijk …. En ik beloofde plechtig dat ik ze nooit meer zou betwijfelen. Mijn hart was zo dankbaar naar White Cloud voor deze Waarheid.

Ik kende Kerrie toen niet. Ik ken haar nu wel. Toen ik haar vroeg wat haar zoiets liet doen… zei ze dat ze het hele weekend al door White Cloud was aangestoten om ‘naar hem te luisteren’. (Zij had zijn boeken). Dus deed ze het en ze voelde de drang om me wat rozen te sturen… en ze wist toen alleen dat ik ergens in Noosa woonde.

Om White Cloud weer naar ‘hun Waarheid’ te vragen leek me op de een of andere manier niet wat ik moest doen. Alhoewel ik het wel probeerde…. Omdat ik niet wist wat ik wel moest doen. Het gebeurde niet.

----------------------------------------Website: Blossom Goodchild
Vertaling: Winny – Website

Share |