Home > > Blossom Goodchild - August 29, 2010

August 29, 2010

Hallo daar. Het lijkt al maanden geleden te zijn sinds we contact hadden. Dat tijds-ding is echt vreemd. Zelfs gisteren lijkt al lang geleden. Welke wijsheid gaan jullie brengen op deze fijne morgen om onze planeet aarde op te heffen?

We willen vragen of jullie nota nemen van jullie fundamentele bron.

Goed begin. En dat betekent precies? Ik bedoel… ik weet wat het betekent .. maar wat bedoelen JULLIE ermee?

Wij smeken jullie om naar niet ontplooide zaken te kijken die een conflict of verwarring brengen. Jullie hele universele kennis zit in je opgesloten. En toch, hoe vaak zegt iemand niet ‘oh, dat weet ik niet’ over zo veel dingen? Wij zeggen je dat jullie dat WEL weten. Jullie WETEN alles over van alles. Het is alleen zo dat jullie dàt niet weten!!

Ja, velen van ons kunnen dat accepteren, maar wat wij niet weten is hoe je in dat weten moet komen. Met alle respect, je vraagt ons om daaruit af te tappen; om terug te keren naar de Waarheid die we zijn… om je dat te herinneren… die op te roepen… en nou, ik dan, weet gewoon niet hoe ik dat moet doen. HOE? Hoe vind je antwoorden waar we naar zoeken? Jullie zeggen dat we alles al WETEN. Geweldig! Echt… ik WEET dat we weten… dus wat houdt ons tegen om die hallen van kennis binnen te treden. Ik zelf voel dat ik helemaal niet eens bij de ingang ben.

Lieve zielen. Jullie aanvaarden dat je groots bent, niet? Jullie kunnen de enormiteit bevatten van alles dat is?

Eigenlijk, voordat je verder gaat… nee… dat kan ik niet. Hoe kan ik dat? Proberen te begrijpen hoe groot onze planeet is, dat is al verbijsterend, en dan nog niet eens de ruimte, melkwegstelsels, universa enz. dus ik ben er niet zeker van waarom je suggereert dat we in staat zijn om te snappen hoe groot de ‘alheid’ is.

Maar we zeggen je… dat je dat kunt.

En ik zeg je … dat we dat niet kunnen,.

Glorieuze Lichten die jullie zijn… jullie gaan naar een tijd toe waarin dat alles zal veranderen. Als de sluiers van verwarring worden weggehaald en jullie opnieuw WERKELIJK zien wat IS.

Ik probeer niet om slim te zijn… maar wat is dat IS?

Het IS.

Wat?

ISHEID

Ah… het is nu zo volmaakt duidelijk! Het gaat erom jongens… dat al deze ‘ISheid’.. al dat … weet je.. spul… ik bedoel… waar praten jullie werkelijk over? Ben ik het? Snap ik het gewoon niet? Of komt het doordat we in de huidige trilling staan en we niet in staat zijn om te ‘snappen’ waar je over praat?

En toch zeggen we dat je het snapt.

Ho. Ahum. Gouden Stralen!! En ik zeg dat ik het niet snap, anders zouden we niet deze schijnbaar belachelijke cyclus van conversatie hebben. Alhoewel ik er mee moet lachen.

Er zijn momenten waarop sommigen van jullie wereld deze even ‘verlieten’ en “HET SNAPTEN”. Opeens begrepen ze alles. Alles werd begrijpelijk. Toen ze terugkwamen waren ze niet in staat om dat hele weten met zich mee terug te nemen. En toch nam niemand hen dat af. Want dat is onmogelijk. Want die kennis is niet iets dat je weet… maar iets dat JE BENT! JULLIE ZIJN DEZE KENNIS. Jullie zijn ALLES. Zie je?... al zie je het maar een beetje? Deze hele schepping van absoluut ALLES …. IS.. slechts EEN DING… LIEFDE. Alles dat IS … Alles dat bestaat, elke gedachte, daad die er ooit was, die er ooit zal zijn… alle weten over alles… is EEN. En jullie ZIJN daarom dat ENE. DEEL VAN ALLES DAT IS. Dit is wat we proberen uit te leggen over de ISheid. ALLES … IS.

Jullie doen het goed hier… ik volg je… maar ben niet verder gekomen in dat ‘weten’ hoe men uit die ‘al wetende ‘ISheid’ kan tappen. Ik snap dat we deel zijn van de Oneness… de Eenheid… een oceaan zou geen oceaan zijn zonder alle druppels water erin…. en ik snap wat je zegt dat, omdat we deel zijn van dat alles… we ALLES WETEN…. Maar het lijkt me dat van waaruit ik woon als menselijk Wezen op planeet aarde… dat ik niet weet hoe ik dat kan vinden… mijn….

Fundamentele bron!

Precies! Dus hoe… zoals jullie me dat vroegen bij het begin… kan ik er mogelijk nota van nemen?

Door je er mee te verbinden.

Ik weet dat dit raar lijkt… is het juist wat ik nu voor beelden doorkrijg?

Inderdaad. We laten je zien alsof je op een sierlijke stoel met hoge rugleuning zit. We vragen dat iedereen die deze woorden leest zich inscheept op dezelfde reis.

Sorry dat ik onderbreek… maar IK VERTROUW JULLIE toch… maar ik heb al een inzicht over wat er gaat gebeuren… en dit lijkt allemaal zo erg ‘Matrixi’! Zo erg Star Trekky ook. Zo erg… Science ‘FICTION’ achtig.

En zoals je weet… via het denken van hen die dit willen accepteren, waren we in staat om alle ‘science feiten’ te downloaden. Maar het was noodzakelijk om naar alle hersenen die niet willen accepteren, door te filteren, dat het ‘fiction’ wordt genoemd. NIETS is onmogelijk. En zeker is het net zo’n acceptabel concept, waar we jullie op het punt stonden om je ‘doorheen te loodsen’ als alles dat jullie als ‘normale werkelijkheid’ zien.

Okay… Laat ik mijn riem omdoen… ik zit vast, daar gaan we!

Visualiseer jezelf stevig zittend op deze ‘troon’. Voel je er comfortabel bij. Welke ongerustheid je ook voelt, dat komt gewoon door het hart dat zich voorbereidt op wat er gaat gebeuren. Stel je voor dat op de armleuningen waar je handen op liggen metalen vingerplaatjes zitten voor iedere vinger van je hand. Leg je vingers er lichtjes voelend erop.

Het spijt me echt om je weer te onderbreken, maar nu zie ik een metalen plaat op de stoel achter rond het nekgebied… en ik denk dat ik daarover twijfel omdat het zo lijkt op de film de Matrix en ik voel dat ik dat oproep.

We zijn ons bewust van je energetisch veld wat dit betreft. We bekommeren ons niet over de twijfel die je hebt over de authenticiteit van wat we doorzenden. Toch willen we opnieuw zeggen betreffende het doorfilteren naar jullie wereld van zulke intense inzichten over jullie ‘science fiction’. Specifiek veel aspecten van jullie ‘Matrix’ indruk over de ziel. Is het goed dat we doorgaan?

Ja… en voor zover ik het op dit moment kan zeggen, ik zal proberen om stil te zijn en niet te interrumperen … maar dat kan wel… afhankelijk van wat jullie ons gaan vragen te doen!!!

Neem je plaats weer in. Het is alsof je voelt dat die platen…. (

Achteraf zeg ik dat er heel sterk titanium in mijn gedachten kwam)

gemagnetiseerd zijn op energiepunten in je vingers en achterop je nek. Terwijl je toekijkt, Blossom, zie je dat we die platen achteronder in de stoel brengen alsof we die ook in verbinding brengen met je chakra’s. Toch zie je er maar vier, die gelijkmatige tussenruimtes hebben. Dit is juist. (

Ik wist dat ik toen ophield met schrijven om de positie aan te nemen in de stoel waarin ik zat. Ik wist dat ik druk met mijn vingertoppen gaf. En ik voelde mezelf ‘shiften’ (‘verschuiven’). Ja, ik had een ervaring… kort en zacht, omdat ik mezelf niet toestond om helemaal mee te gaan vanwege dat ik ’twijfels’ had over deze hele procedure en ik me afvroeg, om eerlijk te zijn… hoeveel mensen die dit zouden lezen het zouden proberen òf me zouden afschrijven!! Ook weet ik, toen de ‘activeringschanneling’ gegeven werd, dat anderen hetzelfde zouden beleven omdat ik mijn belevenis had gegeven. Dus, omdat ik niet zeg wat mij gebeurde (en dat was niet iets heel groots… maar dat had misschien wel gekund, als ik er in mee was gegaan) dat er dan helemaal geen verwachtingen zullen zijn en dat ieder mens gewoon met de stroom mee kan gaan.

Oh lieve! Ik voel deze die een beetje over alles heen gaat. Niet helemaal zeker waar ik nu naartoe moet. Alhoewel ik moet zeggen dat ik me erg duizelig voel. (ruimtelijk voel)

Mogen we je opnieuw vragen lieve Blossom? VERTROUW JE ONS?

Wat denk jezelf?

We willen niet graag iets aannemen. Er zijn vorige experimenten met ons geweest waardoor je een beetje gefrustreerd bleef en we pikken nu op dat dit hetzelfde veroorzaakt.

Nou, ik moet zeggen ik word een beetje bezorgd om deze channeling door te gaan geven. En toch… ik weet dat jullie bij me zijn… dus ik ga gewoon … opnieuw op de lijn staan en doe wat ik moet doen.

Dat is jouw keuze.

En als ik dat niet deed?

Dan zou de wereld niet ophouden te bestaan. We stellen voor dat je overleest wat je vandaag is gegeven en dan weet je hart meteen wat je moet doen. We vragen je ook om over het feit na te denken dat er velen waren die in staat waren om een prachtige ervaring te krijgen door het ‘activeringsproces’ dat vandaag werd gegeven en toch zouden sommigen niets of weinig gevoeld hebben. Misschien zou je velen onthouden een prachtige ervaring te hebben, omdat jouw denken vandaag niet in staat was om de Waarheid te erkennen van wat we je vroegen.

Als… ik echt in een stoel had gezeten met metalen platen… zou het misschien anders geweest zijn. Fec.v.L: En toch, heb je niet geleerd gekregen dat visualisatie jullie meest krachtige instrument is? Wat is echt en wat niet? Wat wil je voor jezelf scheppen? Jullie scheppen jullie werkelijkheid. Het maakt ons niet uit of de stoel van jullie stoffelijke energie is of van de energie uit je denken.. Want alles dat gematerialiseerd is kan niet gedaan worden behalve als het allereerst in de gedachten is geschapen. En daarom vanaf waar wij zijn... bestaat die stoel… of het nu in gedachten is of in jullie zogenaamde werkelijkheid.

Yep! Ik begrijp het. Misschien als ik dit teruglees dat ik het concept om ‘in te pluggen’ zal ‘accepteren’. En misschien zal ik later een serieuzere poging doen. Weet dat ik niet onderschat van wat er kan worden bewerkstelligd. Het is alleen dat het zo nu en dan een beetje ‘onecht’ lijkt. Een beetje te ver gezocht. En ik ben het die deze boodschappen naar buiten breng. En … als ik voel dat een boodschap een beetje ‘buitengewoon’ is daar ik de enige ben die met jullie spreekt… dan vraagt mijn ego zich af wat al die andere denken.

Wij hebben daar geen zorgen over.

Ik normaal ook niet!!!

Wij bekommeren ons alleen over de opheffing van jullie planeet en om de zielen daarop bij te staan. Dit is onze taak. Dit is onze vreugde. We zouden geen informatie aanbieden over dit soort zaken als we niet WISTEN dat jullie wereld er klaar voor was. Mogen we met respect zeggen, Blossom, we dachten dat we wilden zien hoe jij je voelde over dit aanbod van ons vandaag omdat het was voorgeregeld. Misschien een beetje prematuur om te worden geaccepteerd.

Misschien door mij. Misschien niet door anderen. Je kunt niet gaan generaliseren door mijn reactie.

Wijze woorden. We pikken nu op dat je een beetje terneergeslagen bent. Wees dat niet. Dit is niet nodig! Je hebt geleerd dat dingen vaak eerst geen zin hebben … dat je op een latere dag huppelt en van blijdschap springt bij een resultaat dat je het minst verwachtte.

Je hebt natuurlijk gelijk. En het is goed met me. Ik weet dat onze tijd vandaag afloopt. En ik zal diep ademhalen en het opnieuw doorlezen. En zeker zal ik tijd vinden vandaag om het opnieuw te proberen en mezelf de hele procedure te laten vertrouwen, wat me natuurlijk dieper in het konijnenhol laat gaan! (down the rabbit hole!) Ik pik ook op dat deze kleine vreugderit ook verbonden is met het activeringsproces. Het is er op de een of andere manier mee verbonden.

Correct. En wij kiezen ervoor om het hier nu bij te laten.

Dank je mijn vrienden. Elke dag komen we een beetje dichter bij … het KENNEN … van jullie en onszelf. Love ya! Ik houd van jullie!

Iedere dag komen we een beetje dichterbij.

Ik hoorde ‘Adieu’… Dat is het afscheidsteken van White Cloud. Op een dag zal ik zijn plek kennen binnen de Federatie maar alleen als het juist is om dat te weten.

Veel geluk iedereen. Doe je riemen om!! Fasten you seat belts!!


Website: Blossom Goodchild
Vertaling: Winny


Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Blossom,
please let us know and we'll add you to our mailing list.