Home Channeling? Onze channelers Over ons Contact


Home > Nederlands > Blossom Goodchild - February 24, 2012

February 24, 2012


Blossom: Hallo daar hoog, of daarboven, of erdoorheen…waar jullie dan ook zijn… hallo!

Federatie van Licht: We verwelkomen je in de ruimte die jou bekend is als je hartsruimte. We zijn blij om met je te spreken in deze verhoogde vorm omdat dat minder manoeuvres kost.

Blossom: (Ik zit op de tiende dag van een tiendaagse watermeloen vasten!) Ja, ik moet zeggen dat ik me echt Lichter voel!! En ik vraag me af wat jullie willen meedelen? Er schijnt veel aan de hand te zijn met aftredingen in banken en veel zaken die nog niet in de grote pers(media) zitten… waar willen jullie over spreken?

Fed.v.L: Wij maken ons zorgen allereerst over jullie welzijn. Dit is onze afdeling met jullie. We zouden voor de grap kunnen zeggen dat alhoewel jullie denken dat wij vóór lopen, zijn we nu wat achter om bepaalde zaken mee te delen.

Blossom: Als dit een grap is, dan moeten jullie echt wat lessen van mij krijgen! Ga door… sorry…

Fed.v.L: Om iemand volledig te laten waarderen wat er komen gaat, is het allermeest raadzaam voor hen van jullie ras om de barrière wat op te heffen. En daarmee… velen van jullie zijn wakker en bewust… velen van jullie volgen de boodschappen en keren dat wat eens negatief was om naar het positieve.

Toch willen we voorstellen dat het ene belangrijke wat jullie niet doen is de Waarheid te accepteren over wie jullie zijn. Daarmee zijn jullie allemaal zo veel meer dan wat je denkt van jezelf die je bent… dan kan er zo veel meer worden bewerkstelligd in een korte tijdsruimte… vanwege de vonk van Hoge Trilling die uit ieder van jullie stroomt.

Blossom: Okay… als ik over straat loop, kan ik misschien iemand ‘herkennen’ die ik ken… Ik weet dat ik die eerder heb gezien en dus ‘herken’ ik hem. HOE DOEN WE WAT JULLIE VRAGEN? HOE HERKENNEN WE ONSZELF IN WIE WE WERKELIJK ZIJN? We gaan verder op ons pad dieper in ons eigen innerlijke Licht … op de beste manier we kunnen… en we gaan goed, we komen ergens. Maar HOE doen we dit WERKELIJK? Hoe brengen we onszelf een paar stapjes verder?

Fed.v.L: Door te luisteren. Door te luisteren naar die stille innerlijke stem.

Blossom: Wat is dat? Omdat het zo stil is… Ik kan het niet horen. We hebben hier eerder over gesproken… is het meer dat we het GEVOEL moeten VOELEN, wat tegengesteld is aan er naar luisteren?

Fed.v.L: Aan een kant is het van het Hoogste goed om altijd je gevoel te volgen… en toch zeggen we tegen jullie… dat er die ‘stille innerlijke stem binnenin’ is. Die leidt je… die heft je op…

Blossom: Yep… ik wil hier niet tussen breken… we kunnen als maar door praten over al die dingen die het doet…. We moeten weten HOE WE DAT DOEN?

Fed.v.L: We zijn overblij met jouw rondborstigheid in deze dagen.

Blossom: Nou, het is 2012 chaps(jongens)! We moeten verder gaan, nietwaar? Geen ‘in-de-watten-leggerij’ meer. Als jullie ons vragen om onszelf op een veel Lichtere manier te herkennen…geef dan graag enkele punten.

Fed.v.L: Laten we dat dan doen. Sluit je ogen.

Blossom: (ik deed dat)

Fed.v.L: Wat zag je?

Blossom: Ik zag mezelf hier zitten, maar ik was het niet, ik had de vorm van het menselijke wezen, maar ik was niet stoffelijk… ik was gewoon. WIT/ZILVEREN LICHT .. en ik was dat LICHT AAN HET UITZENDEN… gewoon door DAT LICHT TE ZIJN.

Fed.v.L: En daar is je antwoord. Als ieder van jullie accepteert wie je WERKELIJK bent… je je dat niet alleen voorstelt… maar dit WEET… dit ACCEPTEERT als de WAARHEID… dan kunnen jullie niet anders zijn dan dat. En als je VERTROUWT op die aanvaarding en als je vanuit jezelf dat VOELT… de hele tijd… dat jullie DAT LICHT zijn.. dat naar buiten glinstert… op een niveau dat jullie KENNEN, maar je hoeft er niet over na te denken… en dan… terwijl het leven dit zelf naar je toe brengt… dan zullen jullie zeggen.. ‘NU HERKEN IK WIE IK BEN!’

Jullie onderschatten jezelf en je vermogens. Jullie zijn in staat om op een veel Hogere Trilling te resoneren dan je ‘denkt’. Wat als we uitlegden dat jullie slechts op het niveau zouden resoneren waarvan jullie denken dat je dat waardig bent? En jullie zijn allemaal zo veel meer waardig om IN DIT LICHT TE BADEN dan je jezelf toestaat om er notie van te nemen. Jullie zijn VAN DIT LICHT.

Draai de knop omhoog van de lichtdemper! We zeggen tegen jullie dat als je dat doet… als jullie schijnen als de helderste sterren die jullie zijn… dan zullen jullie de kracht herkennen die erin zit. De macht om alles te veranderen wat nodig is om getransformeerd te worden in dat wat waardig is om deel van je te zijn. Jullie zijn allemaal Een, maar toch willen jullie op veel niveaus niet accepteren dat jullie ook deel zijn van dat wat niet zo helder is. Jullie kunnen… door jullie LICHT te ZIJN in zijn mooiste glorie…. dàt veranderen, wat moet worden opgetild. GEWOON DOOR JULLIE TE ZIJN. Jullie hoeven niet een ‘kruistocht’ te houden… jullie hoeven geen punten te bewijzen.. jullie hoeven alleen …LIEFDE uit te zenden…. de hele tijd.

Blossom: Toen je zei ..geen punten bewijzen… is dat niet hoe we verandering kunnen maken? Door dingen te laten merken en het punt te bewijzen dat we niet verdergaan om ‘meer gevangenschap’ te ondergaan? Is dat niet waar 2012 over gaat? Opstaan voor waar we in geloven… en de verandering laten gebeuren door met elkaar samen te smeden om werkelijk ‘punten te bewijzen’. Ik denk natuurlijk aan die “ Occupy’ bewegingen, en zo.

Fed.v.L: We vragen jullie om wat we gaan zeggen te begrijpen. Als er zielen uit jullie wereld zijn die er voor kiezen om dit te doen… om een standpunt in te nemen… dan is dit waar ze naar toe worden gedreven te doen.. Wij veroordelen dat niet… want veel is er binnenin ‘ aan het gebeuren’ en door de periodes heen die hierbij betrokken zijn en alles heeft zijn rechtmatige plaats. Zo zij het. Toch scheiden we dat wat een stoffelijke positie is, af van dat wat zuivere ‘ Licht afgifte’ is.

In de dagen die komen, als meer en meer zielen evalueren wat voor henzelf en anderen van dienst is en wat niet. .. zal er zo veel zijn dat die ‘ Ah Ha’ factors heeft. ZO veel zal zin hebben voor jullie wat het nu nog niet heeft. Maar… om jezelf met stapjes lichter te maken… veel meer dan jullie je ooit voorstellen te kunnen zijn… dat zal die ‘ Ah Ha’ momenten veel sneller doen manifesteren.

Het is tijd voor jullie om omhoog te stappen. Met Liefde zeggen we… Wees niet zelfgenoegzaam over je positie op aarde. Jullie kwamen hier om te helpen bij die beweging naar een Hogere Plaats. Jullie kwamen hier om deel te zijn van haar omhoog rijzen. Hoe jullie je NU van vreugde zien zijn en van Liefde en allemaal ‘jolly splendid’ ‘prettig prachtig’ te zijn. …

Blossom: Jolly splendid??? Wat, ho! Chocks away and all that!!! (uitdrukking)

Fed.v.L: … dat is alleen maar kleuterklas opwinding. Wat jullie gaan worden houdt zoveel meer in van jullie zelf…

Blossom: En toch… ben ik juist als ik zeg dat jullie bedoelen: “Wees niet zelfgenoegzaam over ‘het gewoon ZIJN’? Wat eigenlijk gewoon Liefde zijn is?

Fed.v.L: Ja, ja. Het is eenvoudig ZIJN… toch hoe zeggen we jullie dat? Het zou gewoon waardevol zijn voor jullie om GEWOON TE ZIJN in een veel Hogere Vibratie dan waarin jullie je zelf laten zijn.

Als jullie doorgaan… zonder ophouden… om te VOELEN en jezelf te visualiseren terwijl dit heldere Witte Licht uit jullie stroomt… steeds maar door vanuit de stroom van leven en Liefde… Nooit ophoudend, nooit stoppend… gewoon dit WITTE LICHT te ZIJN… altijd… jullie zullen een pulse ontdekken dat hetzelfde ritme slaat tussen jullie. Jullie hart klopt op hetzelfde liedje. Jullie adem zal hetzelfde deuntje neuriën. Er zal een vereniging zijn als jullie je realiseren dat jullie met dezelfde melodie resoneren en we zeggen dat als het hele orkest ‘afgestemd’ is.. zullen jullie DE GODDELIJKE SYMFONIE spelen. Dat werd lang, lang geleden geschreven… en nu is het er om gespeeld te worden. Om gehoord te worden. Om TE ZIJN.

We zijn ons bewust dat veel van alles dat we zeggen door jullie alleen maar op ‘gehoopt’ kan worden. Door de omstandigheden waaronder jullie dit hebben ondernomen… lijkt dit veel op een ‘luchtkasteel’(‘pie in the sky’)

Blossom: Oh, alsjeblieft, noem geen pie(koek of cake)… watermeloenen ja, cake.. nee!

Fed.v.L: Om even af te dwalen… is het niet zo dat alhoewel men gedisciplineerd moet zijn… er ook veel voordeel komt uit dat vasten… stoffelijk en spiritueel?

Blossom: Oh, ja inderdaad…. Maar tien dagen is meer dan genoeg voor me! Ik heb echter gemerkt hoe veel “Lichter” ik ben… en om healingen te doen, meditaties, readingen en zo in deze tijd… ben ik ‘zoveel dieper’ gegaan. (Hoger, Lichter)

Fed.v.L: Daarom stellen we voor dat het belang om het stoffelijke lichaam met respect te behandelen wat het net zo verdient als het spirituele… elkaar prachtig kan aanvullen. Ze zijn dan in staat om te dansen met de ‘muziek die gespeeld wordt.’ Men is zich ‘lichtjes’ gewaar van het stoffelijke en spirituele. Als men zich ‘volledig’ bewust was van de mogelijkheden van beide…. Dan zal er feest en ontzag zijn.

Laat los, liefste zielen van de Aarde… laat los al de zwaarte die deel van jullie is geworden, maar toch nooit bij jullie heeft gehoord. Behandel je geest en je lichaam en je ziel met de uiterst gewaardeerde discipline… jullie zullen zoveel inzicht winnen, als je die keuze maakt. Bereid jullie lichaam en geest voor, voor wat er gaat komen. Jullie zijn op weg om alles af te werpen dat niet langer meer van waarde is, als je gaat. Voed je wezen met de voeding die een volledige functie lgeeft. Jullie vuren echt niet alle cilinders af… toch als je dat doet… hoe zullen jullie achterom kijken en glimlachen over je onwetendheid.

Blossom: Bedankt. We zullen het proberen!... Terug naar de ‘watermeloenen in de lucht’….

Fed.v.L: Wat jullie van ‘ons’ horen… wat jullie verkiezen om ‘aan boord te nemen’.. komt uit ons hart. We komen jullie helpen op manieren die jullie zullen helpen jezelf te helpen…. Dit beschouwen wij als het meest van waarde.

Dat wat wij jullie kunnen aanbieden op manieren van wijsheid is onze bedoeling. Om jullie mee te delen en met jullie te dromen. Om de WAARHEID te brengen van WIE JULLIE ZIJN… en WAT IS.

WIJ ZIJN BROEDERS EN ZUSTERS VAN EEN LICHT. WIJ ALLEN. ER IS GEEN LEVEND DING DAT GEEN DEEL IS VAN DIT ENE LICHT.

TERWIJL WIJ NAAR BUITEN SCHIJNEN VANUIT ONS INNERLIJK MEEST BEKENDE WETEN VAN DAT WAT WAARHEID IS… VERVULLEN WIJ ONZE BESTEMMING. WIJ BEREIKEN DAT WAT EONEN TIJD GELEDEN WERD GEPLAND.

HET IS HIER, LIEFSTE MENSEN.

DE TIJD IS NU.

JULLIE ZITTEN IN DE MEEST VURIGE ALLER TIJDEN, WIJ ZITTEN IN DEZE TIJD MET JULLIE

SAMEN ADEMEN WIJ ALS EEN. .. EEN LICHT… EEN LIEFDE SAMEN. WIJ ZIJN EEN.

Blossom: ik weet dat het zo is… dank jullie. Tot aan de volgende keer… In Liefde en Dank.


Website: Blossom Goodchild
Vertaling: Winny – Website

Share |


Galactic Channelings

Create Your Badge