Home Channeling? Onze channelers Over ons Contact


Home > Nederlands > Blossom Goodchild - 17 maart 2016


Blossom Goodchild - 17 maart 2016

Blossom: Hallo! Ik ben wat druk geweest, dus ik miste ons gepraat vorige week, Is het goed met jullie?

Federatie van het Licht: We zijn buitengewoon blij met onze voortdurende communicatie met jou, Dear Blossom.

We hebben de zaak betreffende overkomelijke progressie geïdentificeerd, en dus besloten dat de wijze om vooruit te gaan is om over een meer delicate combinatie van gedachten patronen te onderhandelen, en daarom tot het niet in staat stellen van de hindering van zintuigen.

Blossom: Lordy Lordy! Dat was een mondvol… om woord voor woord door te komen… en ik heb er geen idee van of het enige zin heeft. Laat me dat terug lezen…Mmm… Zullen we dat in het Swahili proberen? Dat betekent wat? precies?

Federatie van het Licht: Betekent… dat de algemene/over alles heen omtrek van de sterren nu in verbinding is om te helpen maken wat overvloedig is om nog meer zo te worden.

Dat betekent…dat zo lang het wachten gezeuld heeft en er NU …meer is dat klaar is om de ‘BOOSTER’(Aanjager) aan te zetten en dingen toe te staan die in de wachtstand ‘lagen’… om ‘staand’ naar buiten te komen.

Blossom: Geweldig! Zoals?

Federatie van het Licht: Zoals de altijd aanwezige ‘negativiteit’ op jullie Planeet die op het punt staat een ommekeer te maken die zich daardoor van de koers brengt… en daarom, de altijd aanwezige ‘positiviteit’ van jullie Planeet toestaat om de controle over te nemen.

Blossom: Opnieuw! Geweldig! Maar op welke wijze? Wat kunnen we verwachten en inderdaad… WANNEER?

Federatie van het Licht: Jullie kunnen verwachten NU, om WERKELIJK de VERANDERING te ervaren in jullie zelf. Jullie hebben vele mijlen gelopen en jullie hebben je zintuigen ‘verbeterd’. Jullie hebben het ‘zelf’ Verhoogd in een meer plooibare positie en NU zijn jullie totaal in overeenstemming met ALLES DAT IS… het is NU TIJD… zoals we zeggen… Je WETEN AAN te JAGEN… te PROJECTEREN… voorwaarts in EEN REUZEN SPRONG.

Blossom: Geweldig! Geweldig! Laat me doorgaan met proberen… als dat geen belediging is voor jullie… het is allemaal heel goed dergelijke dingen te stellen …maar het is ook heel bemoedigend om te WETEN wat de ‘gezegde’ dingen zijn!

Federatie van het Licht: Beste, Beste van zielen… wie heeft voortdurend vragen gesteld in de naam van de Waarheid… we zeggen tegen jullie…we zweren dat er dingen zijn die moeten worden voorgesteld die jullie zullen wegblazen.

Blossom: Wacht…wacht! WAT zal worden voorgesteld? WAAROM kunnen jullie niet specifieker zijn?

Federatie van het Licht: Omdat er geen woorden zijn om volledig aan te vullen waar we over spreken.

Blossom: Spreken jullie over HET GEBEUREN dat in het verleden heel vaak is genoemd? Als dat zo is… is dit totaal out of the blue (uit de leegte genomen).

Federatie van het Licht: We spreken NIET over iets dergelijks. Maar we SPREKEN over… kunnen we zeggen… de ‘Opwarmingsband’. In de zin van dat ‘Spektakels van Grootsheid’ zullen worden toegekend en ‘stupefy’(verbluffen).

(Blossom: Ik moest dat woord ‘Stupefy’ googlen … omdat het verkeerd leek en me wat bezorgd maakte. Maar, opnieuw, jullie zijn volmaakt in je gebruik van de Engelse taal. STUPEFY: verbazen; verbijsteren… om niet in staat te zijn helder te denken of gevoelig te zijn voor de omgeving; duizelen.)

Blossom: Wat voor soort van ‘Spectacles’? Probeer alsjeblieft en wees meer specifiek als je kunt. Dat is het gewoon, de mensen zijn wat teveel gevoerd om dergelijke dingen te horen en dat er dan niks gebeurt. Sommigen zeggen zelfs dat jullie in raadselen spreken.

Federatie van het Licht: Denk JIJ zo, Blossom?

Blossom: Nee. Ik spreek voor enkelen die de gelegenheid niet hebben, zoals ik die heb. Ik hoef het specifiek niet te weten, echt. Misschien bederft dat de verrassing. Maar mijn zorg zou zijn dat jullie… opnieuw… deze delicate zaak brengen… iedereen wordt super opgewonden… alleen dat het wordt gedwarsboomd door jullie om het niet opnieuw te zeggen, tijdelijk. Of nog erger… het gebeurt niet in de meeste van onze levens! Weet je, ik ben niet grof, weet je. Ik maak alleen een punt.

Federatie van het Licht: We zijn Dankbaar voor je eerlijkheid. We verwachten niks anders van je. We zijn ons heel bewust van de huidige voorspellingen die zich niet manifesteren in een tijdsframe waarover is gedacht. Dit heeft… is het niet zo… heel vaak een Achilles Hiel in onze communicaties?

Blossom… en iedereen die gekozen hebben om ‘met ons mee te lopen naast ons’… we hebben heel vaak gezegd…

Wij komen niet om spelletjes te spelen.

We spreken niet met jullie om waardevolle tijd te verspillen.

We komen op deze manier bij jullie om woorden en kennis aan te BIEDEN.

We komen jullie assisteren.

We komen om je boodschappen te geven betreffende de reis die jullie merken te ondernemen.

We zullen niet zeggen dat we zo nu en dan fouten hebben gemaakt of het verkeerd hadden…want dat hebben we niet.

Maar we willen jullie bemoedigen om open te zijn bij je begrip van HET GROTERE PLAATJE… zoals dat gezien wordt vanuit onze positie…niet die van jullie.

Bloss; Dus genomen door mij voor waar dit plaatje voor jullie op lijkt…in termen van “De Opwarmingsband’. Hebben wij die eerder gezien, gehoord?

Federatie van het Licht: Nee.

Bloss; Is het dat het een GEVOEL zal zijn in ons? Een verheffing van de zintuigen? Een verschuiving van Vibratie?

Federatie van het Licht: Ja.

Blossom: Door ‘Een Gebeuren?’

Federatie van het Licht: Ja.

Blossom: Door een Ster/Planetaire Verbinding…Portaal Openingen…En ik zeg Licht Hartig… ‘Het Gewone’!

Federatie van het Licht: Al dergelijke zaken staan op de kaarten. Maar, we zullen zeggen dat het nu tijd is dat de vier Azen op een bord opgediend worden.

Blossom: Dus… is het meer dan gewoon ‘Het Gewone’? Meer dan gewoon dat gevoel om in een wasmachine gegooid te worden… de droger aan en dan buiten te worden opgehangen om te drogen… ik vraag me af wat …? Oh, ja! Verschuiving gebeurt!’

Federatie van het Licht: Het is! VEEL meer!

Blossom: WAT?????????????? Lieve help! Ik HOUD van jullie mensen… maar het is soms om bloed uit een steen te halen! En …ik moet glimlachen, als ik voel dat we heel vaak langs deze lange en draaiende weg zijn gegaan.

Federatie van het Licht: Zou je dan zeggen, Blossom… dat je ons niet gelooft?

Blossom: Hee, jongens. Toe nou! Oneerlijke vraag?

Federatie van het Licht: Waarom?

Blossom: Omdat... als ik niet in JULLIE WAARHEID geloofde, zou ik vele maanden geleden al met deze gesprekken zijn gestopt.

Federatie van het Licht: Dan, mogen we vragen… Wat is dan je aarzeling?

Blossom: Mag ik dat naar jullie teruggooien en zeggen…wat denken JULLIE? Want zeker moeten jullie dat weten?

Federatie van het Licht: We WETEN dat zij op jouw Planeet wachten op VERANDERING.

We WETEN dat jullie ALLEMAAL moe zijn van het wachten om bewijs van DIE VERANDERING… want alles dat is gepresenteerd is het tegengestelde van dat waar jullie naar verlangen.

We WETEN ook dat Ieder van jullie de kracht heeft om DOOR TE GAAN MET DOORGAAN, want dat is waarom jullie uitgekozen werden.

Wat wij NIET WETEN is… waarom je twijfelt? Als je van binnen DE WAARHEID… KENT.

WIJ KENNEN DE WAARHEID …omdat wij het Groter Plaatje zien…als de jigsaw puzzel compleet is.

Bloss; Juist… Wacht hier even! Hoe ziet die complete jigsaw puzzel eruit?

Federatie van het Licht: Het is niet GEWOON een zaak van hoe het eruit ziet, Blossom… het is meer waar het naar VOELT.

Blossom: Gimme both! Geef me beide!

Federatie van het Licht: Het ziet eruit als een Rozen Tuin… als de zon schijnt op de dauw druppels op zijn fluwelen blaadjes.

Het ziet eruit als een Zonsondergang en een Zonsopgang gecombineerd in kleurschakeringen die nog nooit zijn gezien.

Het ziet eruit als een berg met het meest intense groene gras… met de helderste blauwe hemel die zich over onbekende ruimte uitspreidt…dat ten slotte is onthuld.

Het ziet eruit als alles waarvan de diepste Vreugde in je hart een plaatje kan maken en daarom SCHEPT. Zoals jullie… zoals de kunstenaars…SCHEPPEN wat jij BENT… en dat in leven brengt!

Blossom: En het VOELT als?

Federatie van het Licht: LIEFDE zoals jij het WENST te zijn.

LIEFDE in zijn ZUIVERSTE vorm.

LIEFDE in de WAARHEID van zichzelf.

LIEFDE die JULLIE zijn.

LIEFDE die ALLES is.

Blossom: Hebben wij deze Liefde eerder gevoeld? Ergens anders in ons?

Federatie van het Licht: Natuurlijk. Want DAT ZIJN… JULLIE!

Jullie VOELEN je overschaduwd te worden door de misten die jullie zijn overkomen.

Jullie VOELEN alsof jullie niet echt WETEN wat de WAARHEID VAN LIEFDE ZELF IS.

Blossom: Nou, ik voel me zo Liefdevol/Geliefd soms. Maar IK WEET dat het GEVOEL veel verder dan mijn ervaring gaat, in de stoffelijkheid.

Federatie van het Licht: En Ieder Een zal die gaan herkennen… opnieuw. Als de lagen worden weggehaald, Liefste Mensen… jullie zullen dat begroeten wat zo bekend is.

Het onbekende dat bekend is geworden… zal wegvallen en jullie zullen lachen vanuit je ziel als je jezelf ontmoet. JULLIE… Het Hoger deel van Jullie.

Blossom: In het vlees?

Federatie van het Licht: Ja. Omdat jullie omhoog gaan IN HET VLEES… IN DE STOFFELIJKE RIJKEN. Want als wij zeggen… jullie ontmoeten je Hogere Zelf… zijn ze al in je … wachtend op jullie om hen te begroeten.

Blossom: En nog, ik ben niet echt wijzer over het plaatje dat JULLIE zien. Misschien omdat ik nog niet in de Vibratie zit om er toe in staat te zijn?

Federatie van het Licht: En nog zeggen we… dat het ‘op weg is’ Het wordt gepresenteerd in een tijd, op een tijd die het minst wordt verwacht.

Blossom: Nou SPOEDIG dan! Omdat we allemaal dat kleine puppie hebben opgegeven! Maar, hoe ver hebben we gereisd en zijn we doorgegaan om dat te doen… Resultaten opgeven… en dat… is de schoonheid van de rit geworden.

Federatie van het Licht: Blossom Goodchild…

Blossom: Gulp! Slik! Eh…Ja?

Federatie van het Licht: LAAT HET BEKEND WORDEN…LAAT HET GEZIEN WORDEN…LAAT HET DE WIL VAN IEDEREEN ZIJN OM TERUG TE KEREN NAAR HUIS VIA DE SNELSTE EN MEEST PLEZIERIGE ROUTE DIE MAAR MOGELIJK IS.

MISSCHIEN JE MIND SET(INSTELLING)… WEES BEREID…

Blossom: Ik zal wachten op de …’GO’… met helemaal geen verwachting… dan is er geen teleurstelling… en moet het zijn dat we deze zelfde conversatie hebben aan het begin van het volgende jaar… dan zo zal het zijn. Maar, als het zo zal zijn, dat op een bepaald punt in DIT jaar, als de ‘Opwarmingsband’ komt, ik op mijn knieën val in wonderbaarlijk ontzag… dan gaat mijn hoed voor jullie af… en ik …en wij allemaal. We gooien hem in de lucht en velen zullen nooit meer beneden komen! Veel dank. Geen idee hoe lang we vandaag gepraat hebben… nog. Ik denk dat we klaar zijn.

Federatie van het Licht: Dat zijn we… voor vandaag.

Bloss; Jullie lieten me net een beeld van ballonnen zien… Daar laat ik het bij. Cheer-ho. In Liefde en dank, mijn vrienden.


Bezoek alsjeblieft de Oproep “Wij zijn de Spel Veranderaars’ als je er zin in hebt… om de Energie zo HOOG te houden als we kunnen.

http://youtu.be/MYeqbshjgmA

The link to be able to access all my YouTubes is http://www.youtube.com/user/isjaabmo


Website: Blossom Goodchild
Vertaling: Winny – Website


Last van chronische pijn, slapeloosheid of ziekte? Wietolie kan helpen
Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!Share |


Donaties voor ons vertalersteam worden in dankbaarheid ontvangen Dankjewel!!
Als je ons even een mailtje stuurt, ontvang je van ons de juiste gegevens.Veel informatie uit de channelings, en informatie die we elders op het web gevonden hebben,
hebben we verwerkt in een nieuwe site:
HetGroterePlaatje.nlGalactic Channelings

Create Your Badge