Home > > Blossom Goodchild - 8 november 2014

Blossom Goodchild - 8 november 2014

Blossom: Ik nam even wat tijd om me aan te passen voor de sessie van vandaag, toen ‘vanuit het niets’ het lied ‘Beschouw Jezelf’ (Çonsider Yourself) uit de musical ‘Oliver’ in mijn denken opkwam. Het koor liep door mijn hoofd en ik lachte …

‘Consider(zie) yourself … thuis; Consider yourself … als een van de familie. Wij hebben dit naar je mee toe genomen…zo sterk, het is duidelijk, we gaan samen verder. Consider yourself… ons maatje. Wij hoeven geen drukte te hebben, want na wat nadenken kunnen we zeggen, consider yourself … als een van ons!
Ik realiseerde me dat dit door jullie was doorgezonden … en dacht dat je dit misschien wilde gebruiken als het onderwerp voor vandaag? Goede morgen, overigens!

Federatie van het Licht: En wij zeggen tegen jou … ook goede morgen. We zijn blij dat de vrijheid van geest je de woorden van die song door lieten geven. Want inderdaad, we zijn familie. Jij bent een van ons… Wij zijn Een van jullie.

Hier ligt een onderwerp dat consideratie zou garanderen … door jezelf te beschouwen om als Een van ons beschouwd te worden.

Blossom: Bedoel je nu vanaf het gezichtspunt dat we allen Een zijn? Weet je, alles waar we over hebben gepraat?

Federatie van het Licht: Vanuit een bepaalde hoek, ja. Maar heeft iemand van jullie ooit gezien … en we weten dat sommigen dat al hebben gedaan … dat je gewild hebt om hier naar beneden te komen in de stoffelijke Aardse vorm om bij/in het ‘Leven’ zoals het ‘hier beneden’ is te assisteren en te ervaren… Maar toch wilde je dat doen omdat je raad kreeg vanuit een van ‘onze thuis’en’ .. bijvoorbeeld van een van onze schepen?

Blossom: Nou, dat schijnt geen te drastische sprong te zijn om te begrijpen. Ik stel me voor dat er velen zijn, waar ik van hoor, die WETEN dat ze van ergens anders komen … andere planeten, sterrenstelsels, enz. Kan ik dat vragen? Hebben degenen van De Federatie die op Lichtschepen wonen … ook een ‘planetaire’ verblijfplaats? Of is hun thuis zuiver gebaseerd aan boord, zeg maar?

Federatie van het Licht: Ieder Een heeft een planetair tehuis, als ze dat willen. Maar, wij denken niet aan ‘tijd’ die ergens anders wordt doorgebracht … want dit verschilt van jullie uitleg van tijd. We kunnen lange, lange periodes van huis zijn, lange schikkingen … Maar, als het nodig is… kunnen ‘onze zielen’ in een Nano seconde terugkeren.. om Energie aan te vullen en bij te vullen … om door te gaan aan boord van de schepen. Dit is niet noodzakelijk voor iedereen.

Wat wij graag willen dat jullie begrijpen is, dat als we spreken over De Federatie .. en dan spreken we erover in termen van een grote Familie van Licht. Dit belichaamt veel Galaxies en Universums. Kun je zien hoe enorm dat is?

Blossom: Nope! Niet echt, om eerlijk te zijn.

Federatie van het Licht: Als je jullie planeet ziet en alles dat erop leeft .. mensen, zoogdieren, insecten, planten enz .. al wat levend is in dezelfde laag en toch, met al die verschillende methodes van ‘leven’ om Ieder Een van te voorzien. Bijvoorbeeld op cultureel, geografische basis enz. Dan zou je het moeilijk vinden om uit te drukken hoe voor IEDEREEN ‘t was om te leven … want elkeen functioneert anders … volgens hun behoeften. Op dezelfde manier … hebben degenen die niet van de Aarde zijn vele, vele andere culturen en woonplaatsen om te passen bij HUN wensen.

Blossom: Vertel me, hier zijn wij op Aarde, en velen wachten op ‘Ons samensmelten’ .. wat betekent … acceptatie voor degenen van ergens anders en zo wat een gewone plek voor de verbetering van Iedereen wordt. Zijn WIJ de enige planeet die jullie komst verwachten op een meer open manier, of delen andere planeten hetzelfde dilemma? Zijn er Wezens op andere planeten die misschien denken dat ‘ZIJ’ de enigen in het bestaan zijn, enz?

Federatie van het Licht: Nee. Het is algemeen bekend op alle planeten dat ‘anderen’ ergens anders ook een vorm hebben.

Blossom: Accepteren zij Wezens uit andere plaatsen makkelijk, of zijn sommigen een beetje bezorgd … of zelfs ‘beschermend’ over waar DIE wonen?

Federatie van het Licht: Opnieuw, veel antwoorden konden worden gegeven en we zeggen dat elk scenario waar je mogelijk maar aan kan denken … wel een geval zal zijn .. van een situatie .. ergens ‘daar buiten’.

Blossom: Waarom is het dan dat ons kleine planeetje zoveel problemen heeft om met ‘anderen’ die niet van de Aarde zijn, om te gaan? Wat is die grote stremming? Waarom al die geheim houderij?

Federatie van het Licht: Een suggestie die we zeggen is dat ‘LEVEN’ zich ontwikkelt zoals het moet en we zijn ons hiervoor aan het voorbereiden, zoals je weet.

Blossom: Maar, zouden jullie dit zes jaar geleden niet een kans geven… en dat dit moest worden geaborteerd? Als jullie toen al klaar waren om het ‘te proberen’ … waarom duurt het dan zo lang om het ‘weer te proberen’?

Federatie van het Licht: Omdat we vastberaden zijn dat als de ‘vertoningen’ gebeuren … dat alles dan in verbinding staat en dat DEZE KEER … ER zich NIETS mee kan bemoeien.

Onze GROOTSE PRESENTATIE die in het jaar 2008 geschikt zou zijn geweest is opnieuw bekeken en er is veel dat we begrepen hebben uit reacties en niet-reacties … over wat wel en wat niet plaats vond.

Blossom: Ik denk dat velen, velen meer in de voorbije zes jaren ‘zich bij de kracht hebben gevoegd!’ Veel meer mensen WETEN nu dat er ‘meer is dan wij’ en die zijn zo klaar om dat te begroeten. Wij WETEN nu ook, dat we ‘hier beneden’ de vibratie van LIEFDE hebben verhoogd naar een Hogere graad en we zullen hier blijven en daar mee doorgaan. Toch zijn er veel, veel mensen die VOELEN dat hulp van buitenaf niet verkeerd zou zijn. Ze VOELEN dat de ‘staat van zaken’ op deze planeet veel te ver van het spoor is afgegaan, en omdat wij ‘deel zijn van dezelfde familie’ … zou het enorm worden geapprecieerd dat als jullie gewoon degenen die niets van jullie weten … beginnen te laten WETEN over jullie!
Jullie hebben ‘de know how’ (het weten hoe) dit te doen op een wijze die geen angst zou brengen .. maar om mensen te laten weten waar jullie vandaan komen … uit LIEFDE. Jullie kennen mij, ik laat dit kleine hondje/deze gedachte/ nooit los, omdat JULLIE het waren die me hierbij op de eerste plaats grepen.

Federatie van het Licht: En wij danken je omdat je nooit opgeeft.

Blossom: Het is zo moeilijk om op het spoor te blijven. We begonnen te praten over dat sommigen van ons uit jullie schepen komen.

Federatie van het Licht: Inderdaad dit is zo… om naar de Aarde te komen als deel van het Goddelijke plan … met het WETEN dat WIJ ONS ALLEN VERENIGEN IN JULLIE LEVEN OP HET AARDE PLAN.

Blossom: Toch, stel ik me voor, dat velen er al zijn geweest en weer zijn weggegaan?

Federatie van het Licht: Als dit zo geregeld was op die manier … voor die specifieke ziel.

Blossom: Ik denk dat het er niet toe doet, blijkbaar doet niets dat! Maar in ONZE WAARHEID als EEN GROTE FAMILIE … kun je dan eerlijk zeggen dat dit GLORIEUZE GEBEUREN … nog zal gebeuren?

Federatie van het Licht: Als alles volgens Goddelijk plan gebeurt …

Blossom: Maar als het Goddelijk is … dan ZAL het toch zeker wel?

Federatie van het Licht: Precies. (Juist)

Blossom: Dan…?

Fed.vL: Omdat er nog STEEDS DE VRIJE WIL is, Blossom. De vrije wil is een integraal deel van het Goddelijke plan.

Blossom: Maar, als WIJ Het Spel maken, als we het doen … en de ‘dobbelsteen’ ‘onze keuzes’ zijn … waarom hebben jullie ons dan niet laten zien, op grotere wijze, dat jullie ‘met ons langs dit pad lopen’, als zo velen van ons dit WILDEN laten gebeuren?

Federatie van het Licht: Spreken wij nu niet met jullie en zeggen we dat niet tegen jullie?

Blossom: Oh, jongens! Jullie weten wat ik bedoel.

Federatie van het Licht: Wij VOELEN wat je bedoelt. Maar, VOEL jij ook niet … dat je dit beter WEET dan dit?

Blossom: Yep!

Federatie van het Licht: Daarmee … ZIJN WE BIJ JULLIE.

En voor degenen van jullie die onze missie KENNEN … jullie WETEN dat je zult doorgaan … om je uit te breiden IN/ALS/VIA LIEFDE totdat die tijd … waarop dat wat JULLIE WETEN dat zal gebeuren DAT OOK DOET.

EN HOE VERHEUGD ZULLEN JULLIE ZIJN.

Blossom: Zou je zeggen dat het de regeringen zijn en dat wat ‘boven’ de regeringen zit, zijn die jullie procedures stoppen, meer dan het feit dat velen de ‘pijp uitgaan’ ter plekke, omdat hun Wezens onvoorbereid waren?

Federatie van het Licht: Zonder kwestie, er is ondermijning van wie wij zijn … op heel grote schaal … om ons tegen te houden om ‘een picknick buiten’ te hebben. Dit is, zoals jullie WETEN … Hogelijk erbij betrokken … en de reden van ‘onze abortus’ (onderbreking) in jullie jaar 2008. Er is grote vrees in de rangen van degenen die niet begrijpen wie ze zijn …

Blossom: MAAR LIEFDE OVERWINT ALLES, NIETWAAR?

Federatie van het Licht: Zonder kwestie of twijfel.

Blossom: Waarom dan … geef even aan me toe, mijn vrienden … kunnen jullie niet iets doen aan onze hemelen om ons een ‘pootje omhoog’ te geven? Zoals ik zo vaak eerder heb gezegd … de mensen hier beneden raken vermoeid. Ja, we kwamen hier als de sterksten van de sterken .. (en overigens, ik voel me heel goed nu) Maar velen doen dat niet. Hun harten en het mijne … vragen opnieuw aan jullie om aan een ‘Federatie spectaculaire’ te denken! Onze Aarde heeft zeker een UMPH! nodig. Iedereen zal jullie dat vertellen. Misschien was dit niet deel van het plan voordat we kwamen…maar nu, zijn we waar we zijn … we vragen om een verandering van die overeenkomst(?) Kom op mannen … trek je feestkleren aan .. het is tijd voor een feestje? (party time!)

Federatie van het Licht: Blossom … Als antwoord daarop, willen we zeggen… dat tegengesteld aan wat velen denken, geloven.. die opmerkingen van je niet in de prullenmand worden gegooid. Ze zijn Hoog op de agenda van beschouwing gezet.

Blossom: Ik lach, zoals je dat zal weten, als ik zeg … ‘Misschien zitten er een paar ‘oldies’(oude mensen) in het panel van directeuren, die zich moeten terugtrekken en worden vervangen met wat nieuwe, Hoog ontwikkelde Federatie Jongeren, met nieuwe ideeën om te passen bij de behoeften van de troepen op de grond.

Federatie van het Licht: Misschien is dat zo.

Blossom: Oh, dear! Jullie moeten lachen. Misschien bedenk ik dit zelf even. Misschien zijn jullie alleen maar een fictie/bedenksel van mijn voorstelling?

Federatie van het Licht: Maar, zonder jouw voorstelling, zouden we helemaal niet met je kunnen corresponderen. Dus … ga door met je voorstelling, Blossom. Wij … ALS Een, ALS EEN van het deel van je grote familie… zijn dankbaar dat je dat doet.

Blossom: Het ding is… waarom het gaat … ik denk hier vaak over na… soms, vraag ik me af of wij (Jullie en Ik) feitelijk een verschil maken. Andere keren, WEET IK dat we dat doen. Hoe dan ook… diep in mijn ziel … WEET IK dat ik hier kwam om dit te doen … het is een overeenkomst die ik maakte. Ik kan mijn denken telkens veranderen als ik dat wil … maar in deze fase heb ik geen intentie om dat te doen.

Federatie van het Licht: We zijn blij dat te horen.

Blossom: Ik ben altijd blij om aan deze gesprekken deel te nemen. Verder en meer omhoog … Oh, dat is waar… er is geen verder en meer omhoog… eh … Het gaat hier om steeds verder gaande energie! IK HOUD VAN JULLIE ! Dank jullie. Dag Dag voor nu.

Federatie van het Licht: We eren iedereen van jullie Aarde, die wilde doorgaan met doorgaan op IN/ALS/MET/VAN LIEFDE.

* The Federation Of Light speak of LOVE. https://www.youtube.com/watch?v=RmsCqVjqSss.


Website: Blossom Goodchild
Vertaling: Winny – Website


Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!
Share |


Donaties voor ons vertalersteam worden ontvangen met dankbaarheid Dankjewel!!


Veel informatie uit de channelings, en informatie die we elders op het web gevonden hebben,
hebben we verwerkt in een nieuwe site:
HetGroterePlaatje.nl