Home > Nederlands > Blossom Goodchild - January 7, 2010

January 7, 2010

Blossom:

Al dagen nu hoor ik in mijn hoofd “We zijn klaar”, dus ik neem aan dat we onze connectie weer hervatten en doorgaan vanaf waar we gebleven waren. Ik heb je op één niveau gemist maar aan de andere kant ... het leven is op z’n normale drukke manier doorgegaan. Er is over veel zaken met betrekking tot openbaarmaking/onthullingen enz. gesproken en ik heb me even teruggetrokken, zoals nodig was. Thans voel ik zo’n opwinding om weer met je te praten en om te zien welke kennis je dit keer wilt meedelen. Als je hier bent zal ik het nu elk moment weten ... Welkom terug … zijn we er klaar voor??

Federatie van het Licht:

Het is met de grootste Liefde en vreugde dat we opnieuw het netwerken met jou en velen op je planeet hervatten. Inderdaad, zoals door jou gesuggereerd, veel nieuws is door jullie kanalen van Licht heen gefilterd en heeft daarmee inderdaad veel anticipatie en verwondering gebracht. We willen echter graag vanaf de plaats waar wij verblijven, een paar punten verhelderen. Wij voelen dat dit gunstig zal zijn voor degenen die zich voorbereiden op “het verheffen/optilling” zogezegd ... en terwijl we vol zijn van vervoering door bepaalde plannen die onderweg zijn zouden we ook het feit willen benadrukken dat jullie tijdsfactor zoals jullie die kennen, niet in overeenstemming is met de ruimte waarin wij verblijven. En elke misconceptie die naar voren is gebracht als gevolg van een foute voorstelling is niet door ons gemaakt maar door hen die van zichzelf denken met ons verbonden te zijn ... maar zijn dat niet. Voordat we doorgaan, zoals we altijd verklaard hebben, is het diep binnenin je hart dat de WAARHEID van elke channeler wordt erkend. We begrijpen dat de WAARHEID voor velen wel de intentie is en toch willen we jullie helpen te erkennen dat niet allen van het niveau zijn dat mogelijk maakt om het Hoogste goed te bereiken.

Blossom:

Ik denk dat velen van ons wijselijk kiezen dezer dagen dat we opstijgen (zogezegd). Je spreekt van “verheffen/optillen”. Wil je dat even verhelderen?

Federatie van het Licht:

Zijn jullie deze dagen niet afgestemd op je Hoger zelf op de manier die zo heel anders is dan vroeger? Vertelt de pijn in je hart je niet dat we steeds dichter bij dat deel van jullie zelf zijn dat met ons is verbonden? Over het geheel ... zou je kunnen zeggen dat een gedeelte van de planeet behoorlijk gestegen is, om. wat al tientallen jaren van jullie tijd in de gedachten van velen is, plaats te doen vinden.

We zijn ons er zeer bewust van dat er is gebabbeld over verschijningen enz. door de achterban, en dat velen van jullie vanaf jullie positie zich opgewonden voelen maar moe worden van de lopende vermoedens die niet schijnen te gebeuren. Maar we zeggen dit ... Jullie ogen zullen weldra uit hun kassen springen als we jullie een vermoeden van de mogelijkheden tonen. En we kunnen voelen dat je een tijdskader vraagt met betrekking tot het woord “spoedig” is het niet?

Blossom:

Wel, om eerlijk te zijn, dat woord heeft waar het jullie jongens betreft, zijn betekenis een beetje verloren ... tenminste voor het begrip van het woord als aardbewoners. Maar ik twijfel niet aan de geloofwaardigheid van jullie woorden, geliefde vrienden, verre van dat. Ik voel, sinds onze laatste pauze, dat ik klaar ben om jullie op een nog meer VERTROUWENDE manier te ontvangen, als jullie begrijpen wat ik bedoel. Ik vertrouwde jullie altijd al, maar waarschijnlijk vertrouwde ik mezelf niet genoeg, maar dit voel ik nu anders. Dus, nee, geen gevraag over “spoedig”. Ik ben slechts jullie boodschapper. Het is niet mijn taak tussen beide te komen. Dus als jullie dingen zeggen, zoals je deed, mogen we dan aannemen dat deze wonderen dit jaar plaatsvinden?

Federatie van het Licht:

Liefste en meest VERTROUWENDE zielen van de aarde. Kunnen jullie eerlijk zeggen dat je dit niet weet? Kunnen jullie je hart niet sneller voelen slaan bij elk nieuw ochtendgloren? We hebben tot jullie gesproken over het opstaan binnenin je wezen en te komen tot een nieuw begrip over jullie zelf. Terwijl we een tijdje stil zijn geweest in deze communicatie, moeten jullie je zeker bewust zijn van de nieuwe plaats binnenin je zelf, die jullie nu van dienst is? Breng je denken voor een moment tot rust en onderzoek wat jullie harten weten in deze fase van jullie progressie. Als jullie je zelf KENNEN ... dan zullen in deze stilte alle antwoorden van al jullie onderzoeken zitten ... alleen door het GEVOEL van WETEN dat we op weg zijn. EINDELIJK!

Blossom:

En ik vermoed dat wij ook op die van ons zijn … en ik denk dat we elkaar ergens halverwege ontmoeten. Zoveel is zinvol in verband met de noodzakelijkheid van een bepaald begrip over onszelf en van jullie alvorens “HET GROTE” plaatsvindt. Ik, als Blossom, als kleine ik, het menselijk WEZEN, ben behoorlijk hetzelfde als altijd, en toch nu jullie het zeggen, in de stilte van mijzelf, een plek waar mijn gedachten tegen me praten, voel ik dat ik anders ben. Een beetje Hoger misschien? (alle ego’s terzijde) En uit aan mij gezonden brieven, denk ik dat velen hetzelfde ervaren.

Federatie van het Licht:

Jullie hebben wat van je afgeschud als we het zo mogen zeggen. Lagen van ongewenste en onnodige angstige voorgevoelens die niet bij en in jullie nieuwe zelf thuishoren. De fysieke uiterlijke verschijning van jullie is ook aan het wijzigen ... alhoewel niet in die mate als waarmee jullie innerlijke schoonheid zich uitlijnt met haar WAARHEID. Er is zoveel waar we met betrekking tot deze opstijging al met jullie over gesproken hebben.

Blossom:

Jullie lijken “opstijgen” en “verheffen” in tegenstelling tot het woord “Ascensie” te gebruiken. Is daar een reden voor?

Federatie van het Licht:

Met de vernieuwing van het zelf komt ook nieuwe terminologie. Je hebt misschien opgemerkt dat je vocabulaire is verfijnd?

Blossom:

In vergelijking met mijn gebekt zijn van jaren geleden, zou ik tot een klooster kunnen toetreden!!!

Federatie van het Licht:

We glimlachen omdat we in jouw energie terugzijn. Je ziet liefste vriendin, er is GEEN vaste positie voor zulke dingen in de NIEUWE WERELD. Wat NU van de aarde is dat ongeschikt is voor de toekomstige wereld ... (wat nog van de aarde is) zal worden weggeworpen als een hoed die valt. Omdat het gewoon niet past bij de vibratie waar iedereen naar toe gaat. Dit is waarom er zo veel van jullie zich zo onzeker voelen, omdat als we zeggen ‘jullie laten de “oude jij” achter’; en dat is precies wat er gebeurt, en heel veel treurnis wordt losgelaten als jullie met LIEFDE vaarwel zeggen tegen duizenden jaren van zelfopoffering. Dit is onderdeel van het grote GODDELIJKE PLAN.

Jullie hebben in jullie wereld een spelletje dat heet ‘Geef het pakje door’, waarbij veel lagen papier worden weggescheurd zodat de prijs onthuld wordt. Jullie zijn allemaal prijs dragers. En die prijs liefste zielen ... is jullie hart. Het is het meest kostbare geschenk van alles. Het is altijd al bij jullie geweest en toch begint het te voelen alsof het slechts nu is dat jullie het waarderen voor wat het WAARLIJK is.

Blossom:

Ik moet zeggen, op dit moment … het mijne zet uit alsof het op het punt staat te exploderen. Opnieuw vraag ik ... Is dat alleen maar de nabijheid van jullie? ????

Federatie van het Licht:

Je glimlacht en toch zeggen we “JA”. Het is het feit dat je je WEZEN hebt toegestaan zich een stukje verder te verheffen en daarmee komt de groei van je hart wat zich weer verbindt met ons op een “meer nabij” niveau, samen met het feit dat we werkelijk fysiek ook heel dicht bij jou zijn op dit moment.

Blossom:

Ridicuul ik weet het, maar jullie voelen zo dicht bij dat als jullie je voor mij zouden materialiseren, ik niet van mijn stoel zou vallen, omdat ik het zou accepteren. Ik voel me hiervoor voorbereid ... en toch heb ik zelfs tot voor nu nooit over dit concept nagedacht.

Federatie van het Licht:

We zullen aan velen gaan verschijnen! Zij aan zij ... want er zijn er nu die de vibratie hebben om met dat fenomeen “om te gaan” en ze hebben zichzelf hiervoor voorbereid.

Blossom:

Oh la la zoals ze zeggen in Frankrijk!!!! Juist op dit moment drukte ik op de control knop en daarna op B om het vetgedrukte lettertype ongedaan te maken en de woorden van een liedje getiteld “De Zegening” die ik recent op mijn computer heb gezet, kwamen tevoorschijn in dit document. Word ik nu verondersteld deze woorden hier te laten staan?

Federatie van het Licht:

Ja.

Blossom:

Als ik vervolgd word voor copyright of zoiets ... jullie betalen!!

‘s Morgens als je opstaat zegen ik de zon, ik zegen de luchten, ik zegen jouw lippen, ik zegen jouw ogen, Mijn zegening is met jou.

’s Nachts als je slaapt, Oh ik zegen je terwijl ik de wacht houd. Als je in diepe sluimer ligt, Mijn zegen is met jou.

Dit is mijn gebed voor jou. Altijd daar voor jou en altijd waar. Elke dag voor jou, in alles dat jij doet.

En als je naar me toekomt, En me dicht tegen je aanhoudt, zegen ik je en zegen jij mij ook.

Als je lusteloze hart vermoeid is, Als de wereld je niet meer inspireert. Als niets meer van liefde wordt verlangt is mijn zegen met jou.

Als de stormen van het leven krachtig zijn. Als je gewond bent, als je er niet meer bij hoort. Als je mijn liedje niet meer hoort. Mijn zegen is met jou.

Dit is mijn gebed voor jou. Daar voor jou, altijd waar. Elke dag voor jou, in alles dat jij doet.

En als je naar me toekomt, En me dicht tegen je aanhoudt, Ik zegen je en jij zegent mij ook.

Ik zegen je en jij zegent mij ook.


Federatie van het Licht:

Deze woorden zijn van toepassing voor iedereen die ONZE woorden leest om jullie onze GEVOELENS voor jullie allen te laten VOELEN.

Er is geen enkel moment dat onze gedachten en energieën niet bij jullie zielen van de aarde zijn, die als vrijwilligers jullie deel spelen in DE MEEST AANGRIJPENDE TIJD IN DEZE CYCLUS VAN HAAR GESCHIEDENIS. Jullie zijn zielen, gezegend met DE WAARHEID van HET GODDELIJKE. Wij staan jullie steeds bij als wij opstijgen naar HOGERE sferen. Sferen die jullie zullen herkennen als je thuis van lang geleden. Een plaats waar jullie herenigd zullen worden met GELIEFDEN die alleen jullie ziels geschiedenis zich zal herinneren. Als de vereniging integreert met ALLES van dit GROOTSE Ascentie project, zullen jullie ogen zoals we zeiden, uit de kassen springen. Want nooit hebben jullie je de magie kunnen voorstellen die voor elk van jullie ligt opgeslagen, die bereid is zoveel te willen opofferen voor de verbetering van HET GEHEEL.

Binnenin dit diepe WETEN als jullie op ziels niveau verbinding maken met dat waarover wij spreken ... vragen we dat jullie de EENHEID dankbaar zijn voor het GEVOEL dat je ontvangt. Dit GEVOEL kan niet onjuist worden geïnterpreteerd. Het kan jullie niet bedriegen. Het is jullie ziels WAARHEID. En dit GEVOEL is de enige WAARHEID en dat is HET ALLES van alles. Dat is waar JULLIE EN ALLES over gaan.

DIT GEVOEL.

DAT IS ALLES WAT ER IS ...

OMDAT HET IS LIEFDE IN HAAR ZUIVERSTE VORM.

HET ZIJN JULLIE ... HET ZIJN WIJ ... HET IS GOD ... HET IS LIEFDE ... HET IS!

Blossom:

Dank jullie heel hartelijk. Ik weet dat het nu tijd is om te stoppen. Ik weet zeker dat jullie je bewust zijn dat veel mensen geduldig hebben gewacht op jullie terugkomst (inclusief ikzelf). En dus namens mijzelf en velen op deze pixel van een planeet wij bieden jullie voor nu een vaarwel aan, en kijken uit naar jullie volgende gesprek ... wanneer dat dan ook mag zijn.

Veel Liefde voor jullie ... met veel dankbaarheid voor het mij toestaan het kanaal te zijn waar jullie woorden doorkomen.

Federatie van het Licht:

We trekken ons nu inderdaad terug uit jouw energie. Wij zijn twee handen op één buik, we doen het samen, en al doende, ONTVOUWT ZICH DE NIEUWE WERELD.

Blossom:

Het woord “ADIEU” sprong in mijn hoofd op. Ik denk dat White Cloud hier ergens deel van uitmaakt.

Wel, daar gaan we!! Ik moet zeggen, het voelt fantastisch om terug te zijn!

De Zegening, het lied (trouwens) is van Graham / Downes en kan worden gevonden op youtube via ‘Celtic woman’. Bij nader inzien, kan het zijn??? Dat dit het laatste was wat ik kopiëerde en daarom op de “v” drukte in plaats van op de “b”, waardoor dit naar voren kwam. Hoe dan ook ... Hoe dan ook het is er gekomen en het schijnt dat ze het daar wilden hebben en dus zal ik het daar laten. Alles is als zou moeten ... Vertrouwen!!!


Website: Blossom GoodchildWould you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Blossom,
please let us know and we'll add you to our mailing list.