Home > Nederlands > Blossom Goodchild - May 3, 2010

May 3, 2010

WIJ ZIJN… IK BEN.

Het is beursvakantie, maandag… lunch tijd…. Ik heb net wat yoga gedaan die natuurlijk overging in meditatie, en ook al had ik dat afgesloten en was ik uit mijn meditatie gekomen, ik voelde dat ik er naar terug moest gaan… of om iets te doen met hoe ik me voelde. Op mijn ‘wat te doen vandaag’ lijst stond dat ik blog post moest schrijven. Op met moment dat ik schreef: “Hallo iedereen” voelde ik een zeer krachtige energie dichterbij komen… krachtig in de zin van sterkte en liefde… hieronder staat wat er geschreven werd, zonder pauzes… zonder aarzeling. Ik heb de behoefte om je te vragen een paar diepe ademhalingen te nemen vóór het te lezen zodat je wezen zich ook met die energie kan verbinden.

Hallo iedereen.

Terwijl we doorgaan met onze reis op dit kleine station dat Aarde is genoemd… stralen we meer het idee uit van waar we werkelijk naar toe aan het reizen zijn. Kan het zijn dat we eindelijk beginnen te begrijpen dat we door al die hypothetische werkelijkheid heen werkelijk de essentie ontdekken van waarom we op dit pad lopen? Kunnen we zeggen dat we in aanraking komen, nu, met het weten van binnenin onszelf, dat wij het zijn die kozen om hier te zijn, in deze tijd, voor een heel specifiek doel. En dat het doel is…? Lief te hebben!

Ik bedoel… wat hoef je meer te weten? We worstelen met ideeën dat we hier zijn om dit te definiëren, of daar om dat te definiëren.. We maken ons leven zo gecompliceerd door iets te definiëren wat zo eenvoudig is! Als we alleen maar zouden leren om te zijn. Als we alleen maar konden leren om volledig te vertrouwen op wat ons hart ons vertelt. Hoe veel liederen moeten er nog worden geschreven? Hoeveel concreet bewijs hebben we nodig voordat we het snappen?

WIJ zijn de voorvaderen. WIJ zijn de Ouden. WIJ hebben gekozen om in deze tijd van de aardetijd te voorschijn te komen om haar grootse positie tot een goed einde te brengen. Herinneren jullie je dat niet? Roepen jullie de herinneringen niet weer in de geest op van duizenden jaren die voorbij zijn gegaan… toen jullie elkaar en jezelf en het kostbare land waar je op verblijft plechtig de belofte deden… herinneren jullie je niet toen je zei: We komen terug. We zullen terugkeren als de overgang naar de nieuwe wereld plaatsvindt. Want dit is onze bestemming. Wij zijn de mensen uit de toekomst. Wij zijn de transformeerders, de hervormers naar een nieuw leven. Wij accepteren onze positie en we zullen het getrouw volbrengen”… Weet je het nog? Herinneren jullie dat nog? En nu jullie er aan herinnerd zijn?

Roep de God van Goddelijkheid aan. Roep de Vier Hoeken van je planeet aan. Roep de Wind aan, de Lucht, het Vuur, de Regens, de Grond en de Zon aan. Roep de Kinderen aan die boven de dichtheid zitten waarin velen van jullie begraven zijn. Roep de urgentie aan van je eigen zoektocht… om opnieuw Licht te zijn in zijn meest ware vorm.

Kinderen van de Universele Energie van Liefde…. Breng je kracht terug naar je eigen zelf. Vorder je recht op om in de glorie te staan van Wie Je Bent. Want jullie hebben lang de Kracht vergeten van je Voorouders. Waar je vandaan komt. Zij die jullie zijn. Zij zijn jullie. Want alles is een.

Rijs omhoog in schittering. Voel vanuit de dieptes van jullie ziel de innerlijke Vonk die in ieder van jullie is ontstoken. Voel hem gloeien en groeien door begrip. Wordt bakens om het pad te wijzen. Blijf standvastig op je pad. Zelfs als stormen van onwaarheden je overkomen… blijf in het licht van jouw waarheid. Want die waarheid is de ene en enige voor ieder. Het is de wil van het Hart om op te gaan naar het Koninkrijk van de Gouden Ademhaling die leven geeft aan de dagen die komen. Kunnen jullie me voelen terwijl ik spreek? Kunnen jullie nu, op dit moment resoneren wat ieder in liefde wordt geboden? Jullie Zijn Mij. Ik Ben Jou. Wij Zijn Een en Dezelfde.

Laten we dan nu samen als EEN stuwkracht geven aan deze ontdekking. Als je werkelijk begrijpt dat Ik niets Ben zonder Jullie en dat Jullie niets Zijn zonder Mij, dan kunnen we verder gaan op een nieuwe wijze. Onder nieuwe omstandigheden. Als we Samen Scheppen… als we Samen Werken dan kan dit een zeer grootse invloed hebben. Dit kan onmiddellijk zijn. Ik weet dat… maar als Mij… Weten jullie dat ook? Want totdat jullie je positie aanvaarden… als Mij… als Liefde… zal veel hetzelfde blijven. Want omdat Ik het Hart van de hele schepping ben… zijn jullie de hartslag van Mijn Hart. Jullie zijn de Ervaring van Wie IK BEN. Jullie zijn Liefde… jullie kunnen niets anders zijn.

Sluit je ogen… op dit moment…. Sluit ze nu….

Explodeerde de wens om lief te hebben in je? Zag je de Witte Vlam van Waarheid over Mij? …. Het Licht van Jullie? Als ieder als Individuele Ster accepteert dat hij gewoon een Cel van mijn Lichaam is…. Als ieder partikel van elke atoom van iedere ademhaling die geïnhaleerd wordt zich realiseert dat we hier zijn als GEHEEL om de Liefde te ervaren die we zijn… dan… zeg Ik tegen Jullie in onze Waarheid.. zul Je ontvangen.

Twijfel nooit dat je het Goddelijke bent waaruit je geschapen bent. Want Dit zal voor eeuwig Deel van Jullie zijn. Dat Deel dat je Ziel is, is altijd in Goddelijke Vereniging met wat… Liefde is.

Liefde zal weten dat het geliefd wordt, als het geliefd wordt door zichzelf lief te hebben.

We zijn klaar.


Probeer het maar niet te volgen!!

Gouden Stralen

Blossom xxx


Website: Blossom Goodchild
Vertaling: Winny


Please VOTE FOR BLOSSOM to get her book published and spread the Light even further!!Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Blossom,
please let us know and we'll add you to our mailing list.