Home > > Bericht van Dianne Robbins over deze tijd - 4 april 2020

Bericht van Dianne Robbins over deze tijd - 4 april 2020

Berichten uit de Holle Aarde

Gedurende lange tijd was onze planeet onder quarantaine voor contact met andere planeten en sterrensystemen, want onze barbaarse en oorlogszuchtige aard was een virus dat zich niet mocht verspreiden.

Nu staan we zelf onder quarantaine op onze thuisplaneet, voordat we Haar vernietigen. Want dit virus dat we ervaren is niets anders dan een uitbeelding van het virus dat wij als beschaving zijn geworden.

Deze pandemie die onze wereld heeft ontregeld is bedoeld om ons WAKKER te SCHUDDEN, teneinde anderen te zien zoals onszelf, en anderen en onze planeet te behandelen zoals we zelf behandeld willen worden: met Liefde, Eerbied en Dankbaarheid.

~ Dianne


Zojuist werd een geweldige dispensatie verleend

Gegroet vanuit de Bibliotheek van Porthologos in het binnenste van de Aarde. We komen vandaag om te spreken over de Engelen op Aarde en hun werk ten behoeve van de mensheid. Het betreft prachtige Wezens van Licht die vanuit vele Sterrensystemen onze Aarde bezoeken en ze blijven om te helpen de krachtige Lichtgolven die over jullie planeet neerdalen binnen te brengen. Deze Wezens staan bij jullie veelal bekend als Engelen – Gods helpers bij de evolutie van de mensheid. Deze Wezens schonen jullie wereld op met hun licht en wijsheid, de duistere plekken inkapselend totdat de duisternis vervaagt en terug het Licht in wordt gebracht. De Engelen zijn de brengers van alles wat goed is, en ze zijn werkelijk hier. En, lieve Lichtwerkers, jullie zijn deze Engelen. Jullie zijn deze prachtige Wezens die van verre oorden gekomen zijn om de Aarde en de mensheid te helpen, waarbij het nu jullie beurt is om te worden geholpen. Zojuist werd een geweldige dispensatie verleend aan alle Lichtwerkers op Aarde, hetgeen de Gastheer van de Hemel toestaat in te grijpen om jullie fysieke lichamen volkomen en totaal te helen, zodat jullie de komende veranderingen van het klimaat en de Aarde, die aan de horizon van jullie planeet opdoemen, kunnen doorstaan. Jullie hebben allemaal om hulp gevraagd, jullie vragen onophoudelijk om genezing van jullie lichamen, en nu wordt deze hulp verleend.

In een schitterende samenloop van omstandigheden werd deze dispensatie unaniem goedgekeurd door de hele coalitie van de hemel en de Moeder/Vader God van dit Universum, uit dankbaarheid voor de toewijding en opoffering van alle Lichtwerkers op Aarde, en nu is de tijd daar. Tijd om alle aspecten van jezelf te helen en tijd om je fysieke kracht, gezondheid, mentale scherpte en emotionele balans tot manifestatie te brengen. Dit is het geschenk van de Hemel aan haar “Grondtroepen”. Naarmate de dagen en weken vorderen, zullen jullie jezelf steeds sterker voelen worden en alle oude pijnen weg zien vallen. Jullie zullen gebeurtenissen steeds duidelijker kunnen zien en voelen en de verborgen wereld om je heen zal meer zichtbaar worden. Dit is werkelijk een ongeëvenaard geschenk, en het is voor jullie.

Nu, lieve Lichtwerkers, leef elke dag ten volle, in aanwezigheid van het “nu” en weet dat morgen in Gods handen ligt, wees nergens bang voor, want het Goddelijke Plan is al uitgevoerd en dit is slechts het laatste “uitspelen” van het spel. Alles wordt in gereedheid gebracht voor het grote “van start gaan” naar de hogere lichtrijken die op jullie intrede wachten. Jullie hebben veel om naar uit te kijken als jullie je oude wereld achterlaten en de nieuwe binnengaan. Versterk jezelf met het staal van je vastberadenheid en weet dat alles dat van het Licht is een glorieuze toekomst heeft en slechts één ademtocht verwijderd is – wachtend op de volgende diepe inademing van God.

Hier, in de Bibliotheek van Porthologos, hebben we altijd onze gezondheid, kracht en jeugdigheid behouden, onder de beschermende deken van de mantel van de Aarde. Ook jullie zullen spoedig dezelfde fysieke feiten kunnen bezitten en hetzelfde uithoudingsvermogen hebben als wij. Want wij worden niet moe, ziek, boos of bezorgd en nu zullen jullie dat evenmin zijn. Want deze kwaliteiten zijn niet van het leven – ze zijn een illusie, een mislukte creatie en duisternis – en maken geen deel uit van een leven-ondersteunend systeem. Jullie huidige systeem ondersteunt het leven niet; daarom hebben jullie te maken met ziekte, angst en dood. Er is uitgevaardigd dat deze systemen niet langer kunnen bestaan, ze zullen worden ingeperkt en geïsoleerd als een zieke patiënt, in een aparte kamer. Alleen zullen deze keer alle zieke patiënten op zichzelf zijn in een ziekenzaal, zodat ze anderen niet kunnen infecteren. Niemand zal nog hoeven lijden onder hun controle en hun vernietigende besmetting.

Mikos ~ Hoofdbibliothecaris van de Bibliotheek van Porthologos.


Bron: Nieuwsbrief Dianne Robbins

Nederlandse vertaling: Rob/Marja


Je kunt "Berichten uit de Holle Aarde" van Dianne Robbins online bestellen bij o.a. Bol.com en Bruna, of kopen bij de betere boekhandel.
Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!