Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Magyar > Egek Vándora, June 15, 2011

Egek Vándora, June 15, 2011

Üdvözlet a Föderációtól:

Ezek valóban izgalmas idők.Sokminden történik éppen most, ez része a Közzétételi folyamat kibontakozásának. Meghökkentünk az Illuminati reakcióján, azon, hogy megértették, hogy biztosan itt az idő. Nem tudják, hogy melyik panic gombot nyomják meg először.Össze vannak zavarodva, ki kell találniuk hogyan rejtsék el a nyomaikat, hogyan takargassák a bűneiket, és a mi lesz a pozíciójuk, hogy fog a világ kinézni a Közzététel után. Mi nem utalunk arra, hogy azzal szórakoztatjuk magunkat, hogy bárkit a bíróság elé vigyünk. Egyszerűen hangsúlyozzuk, hogy figyeljük az akcióikat és azt mondhatjuk nektek, hogy ők terméketlenek lesznek. Jobb egyszerűen átjönni a Fénybe, Szeretetet adni magatoknak és megtaláni az utat.

Ahogy mondjuk, sok tevékenység van folyamatban  amelyeket megtörtént események idéztek elő.Mi igazán izgatottak vagyunk egyfolytában, mert úgy látszik, hogy minden arra mutat,hogy  Közzététel ideje elérkezett.Nem tudjuk megmondani közben , hogy melyik irányból siettethetitek a tárgyalást az első “lövésekről”a szabadság lövészezredétől,de előrehozhatjátok azt  mert nem lesz kétség az elmétekben,hogy ilyen esetre hangszereltük.

Továbbá az összes tervezett esemény az első Közzététel röptéből hullámzik ki, mi készen állunk teljesíteni a Világ Törvényszék bemutatását az igazság megszerzéséért azok ellen, akik bántottak titeket.Eltervezett ezeknek a Törvényszékeknek a helyszíne és lehetséges, hogy az egykorival hasonlóvá és az őt megillető helyre tesszük  működtetésükhöz. Azonban  az Illuminati nem fog egyhamar elmenni sehova és lehetőségük lesz megtapasztalni és kipróbálni a mi technológiánkat nem számít mennyi idő telik el.

A Közzététel utáni hetekben és hónapokban előre tudjátok hozni a szabad költözködést(mozgást) az egész glóbuszon keresztül mindenfajta elavult eszközt hátrahagyva – ezekre nem lesz szükség.Ez magában foglalja a  nagymértékű turizmust,most mindenkinek lehetővé válik felfedezni a saját életpályáját, nem is szólva a Galaktikus Családotokról ,úgy  mint soha előtte.Nagyon kellemesnek fogjátok találni azt, hogy nem különböztök egymástól. Mindannyiótoknak ugyanaz az álma, ugyanaz a vágya és ugyanaz a célja és meg tudjátok osztani az ötleteiteket és együtt lesztek, mint soha azelőtt.Ezek azok és még néhány dolog, amik várnak rátok a Közzététel utáni világban.

Tapasztaljátok meg a tiszta örömet,  engedjétek magatokat a szabadságba, érezzétek  a következő pillanat izgalmát és osszátok meg a Szereteteteket az összes kedves pajtásotokkal.

Forrás:Galacticchannelings.com

Magyar fordítás: Angel38Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Egek Vándora,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.


Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge
© GalacticChannelings.com május 26 2020 | Contact | Add to Favorites