Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Magyar > Egek Vándora, June 13, 2011

Egek Vándora, June 13, 2011

Üdvözlet a Föderációtól:

Ismét elküldjük az üzenetünket az Illuminátinak, hogy újra vegye fontolóra a helyzetét és jöjjön az értelembe és a Fénybe. Kérjük azokat az Illumnati tagokat akik ” ki kívánnak lépni a sorból”hogy  vigyék tovább a Közzétételt, az egész emberiség felrázásáért és a saját( szempontjaikért), érdekeikért. Ismét elmondjuk  nektek, hogy ezek a cselekedetek kétségkívül  hatással lesznek  a  büntetés csökkentésére  az ítélet kiszabásában a világ bíróság előtt  az összes bűnért  amit elkövettek  népeitek ellen. Ez elkerülhetetlen számotokra, hogy végrehajtsátok a kötelességeiteket a saját életpályátokon és az őrület határáról visszalépjetek és fölényesen  nézzetek szembe.Nem fogjátok megbánni ezt a  lépést és megkapjátok  áldásunkat ebben a cselekedetben. Tevékenységeitek az egész tervezetben, mégha oly kevés is ahogy gondoljátok, óriási hatással van mindannyiónkra.

Mi sohasem vagyunk messze attól, ami a világotokban történik,  szigorúan ellenőrzöttek az Bilderberg csoport újabb megbeszélései, találkozói.Ők nagyon is tudják ezt.Ellenőrzik az Internetet amit éppen most csináltok de másféle a megítélés ,ők tudják, hogy honnan jönnek az információk. Mi csöndben maradunk addig, míg a különböző tárgyalásokat kézben tartják,  amíg ezeken a megbeszéléseken és a “várjunk és meglátjuk” megközelítést alkalmazzák a javaslataikban hogy hogyan járjanak el az ügyekben. A mi  javaslatunk Könyörület, Irgalom és Szeretet mindörökké.Cselekedeteik meg fogják szabni az eredményt de a lehetőségek ablaka gyorsan bezáródik.

Álljatok készen arra, amire már régen készültetek. Tudjuk, hogy ezek a szavak elcsépeltnek hangozhatnak és biztosan hosszú ideje halljátok őket, de látni fogjátok,hogy a Közzététel apró cselekménye  hogyan tud oly beható következményekkel lenni  számotokra. Ezek a következmények okozták az összes halogatást, mivel  minden (alkotó)elemmel(összetevővel)  számolni  kellett a teljes terv során.Az egész cselekmény elég egyszerűnek tűnik – a világ vezetői megszólítják a nemzeteiket és visszavonhatatlan( megmásíthatatlan)nyilatkozatot adnak ki a mi létezésünkről ( A Fény Galaktikus Föderációja). De az effajta bejelentések következményeiben benne van az igazság felfedezése, ami kiszélesíti azt, mint a hullámok, amelyeket a tavacskába esett csepp okoz a hosszantartó intenzitásával.

Körülveszünk titeket Szeretetben és Fényben s ahogy felveszitek az energiákat rövidesen  szükségetek less egy a cselekvésbe való ugrásra, oktatni a széles néptömegeket az érkezésünkről.Legyetek örökké nyílt szivűek, szálljatok szembe a nyomorral, tartsátok meg a Szeretetet és a Könyörületet mindig mindenki számára és ez vezet Titeket az Igazságba.
Legyetek békében.

Forrás:Galacticchannelings.com

Magyar fordítás: Angel38Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Egek Vándora,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.


Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge
© GalacticChannelings.com április 6 2020 | Contact | Add to Favorites