Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Magyar > Egek Vándora, August 10, 2011

Egek Vándora, August 10, 2011

Üdvözlet a Föderációtól:

Láttuk, ahogy az Illuminati hatása csökken, nagyon sokat oly kevés idő alatt, ez bátorítóan hat a Közzétételi bejelentésre. Érzékeljük, hogy ez a gazfickók utolsó “kitartása” a katonai műveletekben néhány kormány részéről akik nem akarják feladni és ragaszkodnak hatalmukhoz. Néhány fundamentalista vallási meggyőződéses csoportnál érezzük, hogy nagy fenyegetés számukra hogy szövetségeseik helyett mi az emberiségért vagyunk. Ezek a csoportok jelen pillanatban szétválasztottak és külön-külön működnek, megfigyelik ezeket a csatornázásokat, hogy meghatározzák milyen előnyöket tudnak kovácsolni belőlük. Elképzelhetetlen számukra technológiánk terjedelme(kiterjesztése) és sajátossága(természete). Ők voltak a kedvezményezettjei(fogadói) a technológiának, amit a szájukba rágtak a különböző önérdekelt faj által éveken keresztül és hittek abban, hogy azok a technológiák “elveszik az élét”(elhomályosítják) annak, mi van a különböző versenyek mögött a lények között az univerzumban. Sajnálatosan hibáztak ebben a hitükben. Csak néhány összefüggéstelen technológia volt védett azon fajok által. Sohasem érintette a jéghegy csúcsát sem annak a szintnek, amire a mi technológiánk képes.

Ahogy beszéltük is veletek, minden esemény ami valaha is történt elérhető volt technológiánkon keresztül. Ez a technológia valójában megszerezhető azon gazemberek számára, akik jelenleg használják azokat. Tudunk az összes mozgásról, amit ezek a gazemberek végeznek, hol szándékozzák a következő akciót tenni és mi a végső tervük. Már demonstráltuk nektek, hogy mennyire könnyű számunkra hatástalanítani a ti nukleáris fegyvereiteket, működésképtelenné tenni, hogy rakétatechnikai szándékotokat átadjátok nekik, ellenkező esetben a katonai akciók a bomlást okoznák. Jeleztük ezeket a dolgokat – nem túl feltűnő az erőnk fölöttetek, de tudatjuk azt amit tudunk bármikor meglepjük a bolygótokat erőnkkel, ha azt választjuk. Ez nem célunk. A Szereteten kívül azért vagyunk itt, hogy gondoskodjunk rólatok, testvéreink. Miközben valakik közületek “veszik ezt”, mások ahogy a gazfickók csoportja – ideplógiával rendelkeznek, hogy elvakítsa őket az igazság felismerésétől.

Amikor azok a gazemberek leülnek a tárgyalóasztalhoz sokan mások az Illuminatiból már belenyugszanak ebbe , akkor fontolóra vesszük a biztonságos közzétételt. A folyamatban lévő késleltetés része a Közzétételi eseményben az elnyújtás következménye. Diplomatáink felvették a kapcsolatot a képviselőcsoporttal de kissé nehéz velük tárgyalni ezekről a dolgokról.

Ahogy a nyugtalanság növekszik a világon, a aggodalom és félelem lesz sokak számára a meghatározó, uralkodó gondolat. Ezek a meghatározó gondolatok fogják legyőzni a bolygótokat, hacsak Ti, akik régóta készültetek visszafordítani ezeket az érzéseket Szeretettel és Könyörülettel. A ti felelősségetek elhozni az igazságot annyi embernek, ahánynak tudjátok. Azt javasoljuk, hogy beszéljetek ezekről a dolgokról természetesen, mintha mindenki tudna ezekről. Ezen a módon a jég megtörik és mélyebb beszélgetés kezdődhet a dolgokról ahogy a tudás legyőzi a félelmet.

Az idő rövidül. Ha ezek a gazfickók nem tudnak megegyezni titkos megbízottjainkkal hamarosan, nincs más választásunk, de elkerülve őket el kell készíteni a megegyezést. Érthetően bizakodóak vagyunk, hogy vezetőitek és sok régebbi Illuminati kikövezi az utat az oly sima átmenetért, amennyire lehetséges annak ellenére, hogy ez a csoport hiányzik az egyezségből.

Tudjátok, hogy minden időben veletek vagyunk és soha nem hagyunk ott titeket a régi rend(szer) eszközéül. Az időtök elérkezett, hogy Kozmikus Polgárok legyetek. Tudjuk, hogy készen álltok a feladatra és izgatottan várjuk, hogy elfogadjátok meghívásunkat.

Legyetek békében.

Forrás:Galacticchannelings.com

Magyar fordítás: Angel38Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Egek Vándora,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.


Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge
© GalacticChannelings.com április 7 2020 | Contact | Add to Favorites