Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Magyar > SaLuSa - September 20, 2013.

SaLuSa – 2013.  szeptember 20.

MADAD közvetítése

Aki dolgozott tisztító folyamatán, a következő napokat mérhetetlen boldogsággal fogja megélni és képes lesz újra lazítani és érzelmi világába visszatér a béke; ehhez azt tudnánk még hozzáfűzni, hogy ez az érzés más lesz, mint korábban, mert ez a kivilágosodott lélekenergiátokból fog eredni. Ezzel együtt fog járni a felismerés, hogy teljességében megváltoztatok és már semmi sem emlékeztet a régi utakra; képesek lesztek nagyon tisztán kommunikálni a szellemi vezetőitekkel és mindenkivel a magasabb birodalmakból, akik kísérnek utatokon. Meg fogtok lepődni milyen gyorsan megértitek üzeneteiket. Nem fogtok szavakat használni, hogy kifejezzétek magatokat, hanem csak puszta szándékotok és érzéseitek teszik lehetővé, hogy a kommunikációnak a megfelelő energiát kölcsönözzétek, és ugyanezt fogjátok érezni, ha ez az energia viszonzásra kerül. Egyesek köztetek már megtapasztalták a „beszélgetés” eme formáját; számukra ez egy teljesen természetes és örvendetes mód lesz gondolataik és energiáik másokkal való megosztására; így nem kell a megfelelő szavakat keresgélni, mert már a kiküldött érzések elmondanak mindent a másiknak. Ily módon képesek lesztek energiátokból sokkal többet megosztani másokkal, - akik vagy boldogok lesznek, hogy a társaságotokban tartózkodhatnak – vagy inkább amilyen gyorsan csak lehet, felveszik a ’nyúlcipőt’, mert FÉNYETEK miatt, ami rájuk sugárzik, kellemetlenül érzik magukat és ez világossá teszi számukra, hogy még mindig nagy nehezékeket cipelnek magukkal. Ezáltal azonban mégis segítetek nekik, hogy végre döntsenek, átadják-e magukat a többiekkel együtt a FÉNYENK és a SZERETETNEK vagy kitartanának még néhány tapasztalat mellett. Nagyon heves pillanat lesz számukra, amikor összekapcsolódnak magasabb bölcsességükkel – és nagyon világos lesz számukra a válasz. Gondoljatok arra, hogy senkit sem szabad sürgetni, még ha az illető a családotokból vagy a baráti körötökből való is, mert nem ’segítségnek’ fogják megélni azt; inkább várjatok ki, míg ő maguk nem keresnek benneteket, tehát ha készen állnak, biztosan tudatni fogják veletek.


Érezzük, amint minden percben növekszik megértésetek is és az erre való reakciótok nagy örömmel tölt el minket; így intenzívebbé tesszük a veletek való kapcsolatunkat, mert tudjuk készen álltok még többre. Csak annyit mondunk többre, magyarázat nélkül, ez mit is jelent; mert köztetek mindenkinek más kívánságai, víziói vannak, hogy minek kéne lennie és tudatni szeretnénk veletek, hogy képesek vagyunk „se perc alatt” teljesíteni legmagasabb elvárásaitokat és álmaitokat; így koncentráljatok ezekre és világosan fejezzétek ki szándékaitokat anélkül, hogy elgondolkodnátok: talán „túl jók” lennének számotokra. Nagyon keményen dolgoztatok, és most eljött az idő új, csodálatos élményekre; csak magatokhoz kell engednetek ezeket és el kell fogadnotok őket, mint új – vagy magasabb szintű- valóságotok; tudjuk, hogy értitek az elmondottak jelentését. Érezzétek a szabadságot, a valódi, igazi szabadságot, ami ezt a felismerést hozza el számotokra!


SaLuSa vagyok a Szíriuszról – és a FÉNY világotokon most olyan fényes, hogy ez messze kisugárzik; az egész univerzum érzi a változást, ami ebben a pillanatban bennetek, Földanyában és az egész galaxisban zajlik. Ráébredtek FÉNYLÉNYKÉNTI valós potenciálotokra – minden tekintetben és módon, amit képzelőerőtök megenged – hordozva a bennetek rejlő bölcsesség által.

Csatornázta: MADAD
Magyar nyelvű fordítás: Scarlett http://kristalyhang.wordpress.com
Forrás: http://salusathroughfaithandhope.blogspot.pt/2013/09/english-salusa-2092013.html


Dear readers,
If you would like to help translate messages from SaLuSa into Hungarian, please let us know at: info@galacticchannelings.com or write to luisavasconcellos2012@gmail.com. To maintain a good quality we are looking for native speakers.
We are also looking for people to translate messages from Matthew Ward and Blossom Goodchild into Magyar.Share |
Tsū
Join the Galactic Channelings Community on Tsū!
Tsū is the only social network that shares its revenues with its members.
It works through invitation only, so you can use this link
to create a profile.