Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Sheldan Nidle - October 30, 2012

  30. listopada 2012

Ažuriranje od Sheldana Nidlea za Duhovnu Hijerahiju i Galaktičku Federaciju

1 Lamat, 16 Tzec, 9 Eb

Selamat Jarin! Vraćamo se! Mnogo se toga nastavlja događati po svijetu. Nove vlade pripremaju svoje osoblje, a najave će doći vrlo brzo. Također, nekoliko financijskih institucija je zauzeto pripremama za pretvaranje sadašnjeg novčanog sustava u zlato. Te promjene signaliziraju da je novi fiskalni sustav spreman da zamjeni stari. Od kraja Prvog svjetskog rata u 1918, prijelaz na papirnate novčanice prvo je bio uveden potajno a zatim je dobio veći zamah s ogromnom panikom 1929. To je brzo dovelo do masovne depresije koja je korištena od onih koji su bili zaduženi za vaš svijet da potiču Drugi svjetski rat. Ovaj veliki požar je stvoren kako bi doveo Ameriku na čelo na svjetskom nivou i da to bude razlog desetljećima dugog hladnog rata koji je uslijedio. Na taj način iluminoidi i njihovi gospodari Anunaki postavili su plodno tlo koje je bilo namijenjeno da bude sredstvo za rušenje raznih ukaza Neba kada je pala Atlantida. Kao što sada znate, ovi mračni momentumi brzo propadaju, a Nebo uvodi u njih novu stvarnost za vaš svijet.

Nekoliko posljednjih desetljeća nije prošlo onako kako su iluminoidi bahato pretpostavljali. Nebo je neprekidno radilo na donošenju nove stvarnosti, u kojoj će zemljino čovječanstvo moći da se vrati u svoje bivše stanje pune svijesti. Kao dio ovog cilja, Nebo je poslalo ogromnu flotu prvog kontakta u ovaj sunčev sustav i tom potezu je tada pridodana iznenadna promjena srca Anchara mračnog kontinuuma kada se on pridružio snagama Svjetla. Ovi događaji su promijenili krajolik i zacrtali novi glavni put za Gajinu budućnost. To je značilo da su se razrađene sheme mračne kabale (smutnje) za totalnu globalnu dominaciju počele brzo raspadati. Planovima Svjetla su dalje pogodovala mnogostruka raspadanja svih alternativnih vremenskih traka za ovaj planet u jednu, koja je u suštini ona od Svjetlosti. Predvidivo, iluminoidi nisu gubili vrijeme bacajući sve što su imali za zaustavljanje prodornih planova Svjetla. Ali mračni su dobili još jedan udarac kada se nekoliko, sada miroljubivih Anunakija vratilo nudeći im svoju mudrost i pomoć u služenju Svjetlu! Galaktička Federacija i njeni saveznici su oformili prilično učinkovit konglomerat kako bi se suprotstavili tekućim taktiziranjima vladajućih mračnih obitelji.

U stvari, kraj 13 milenijske hegemonije mračnih na Zemlji se nazirao. Glavne kraljevske iluminoidne obitelji duboko vjeruju, djelomično iz navike, da će njihovi najnoviji planovi za održavanje dominacije uspjeti. Međutim, sada niz naglih obrata ih je bacilo u uzburkano more koji su im uzvratili udarac za udarcem. Isprva ih ovo nije zbunjivalo jer u prošlosti su takvi incidenti bili lako rješavani od njihovog vrhovnog vodstva. Ali po prvi puta ova vještina vođenja i luda hrabrost nije djelovala kao prije, i počeli su gubiti. Glavni potezi su bili osporeni i lutkarske vlade mračnih bile su izazvane kombinacijom duhovno orijentiranih bogatih kraljevskih i raznih moćnih tajnih društava. Te snage su se lagano sjedinjavale pod vodstvom koje je imalo direktne kontakte s Uzašlim Majstorima i Agarćanima iz Unutrašnje Zemlje. Također, do sada „vrhunska“ napredna tehnologija bila je osujećena i nadmudrena tehnologijom Galaktičke Federacije.

Ove produbljene dileme su dodatno otežavane golemom količinom bogatstva na raspolaganju ovih koalicija Svjetlosti. Uobičajena superiornost mračnih u svim tim područjima je nestala i igralište na zemlji je po prvi put izravnato. Manevriranjem na svim frontovima, bilo je samo pitanje vremena prije nego što mračni budu prisiljeni odustati od „vlasti“ i dopustiti da se odvija transformacija površinskog čovječanstva bez presedana. Nakon svega, složeni ciljevi Svjetla su pod okriljem ne manje nego Neba i AEON-a, a pošto su iluminoidi izabrali da budu protiv plime nebeskih promjena, njihovo vrijeme da „snose posljedice“ za svoje grijehe je na dohvat ruke. Ovaj preokret sreće sada je svima jasno vidljiv, a vladajuće strukture mračnih su zbunjene brzinom kojom se takav ogromni pomak prema Svjetlu dogodio. Tako dolazimo do ovog trenutka preokreta u vašoj povijesti. Naši sveti saveznici stoje spremni donijeti vam vašu slobodu, vaš suverenitet, vaš prosperitet, i povratak vaših svemirskih i duhovnih obitelji.

Blagoslovi, najdraži! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Danas dolazimo s više informacija. Mnogi naši suradnici povezani s našim saveznicima iz Unutrašnje Zemlje zauzeti su očitovanjem nove stvarnosti. Gotovo dva i pol stoljeća prije, bila je formirana posebna komisija čiji je glavni cilj bio provesti u život razne pokrete širenja ideala slobode i osobnog suvereniteta širom svijeta. Naša je namjera bila da iskoristimo ove nastale momentume kako bi stvorili energiju za ono što će postati nova epoha slobode za svijet. Ovi bi koncepti također činili temelje duhovne renesanse koja bi se pobrinuli za izvan „religije“ novi ugovor između Stvoritelja i površinskog čovječanstva. Mnogi narodi su rođeni otkad je nastao ovaj duhovni odbor, a naša namjera i dalje ostaje da guramo naprijed naše aktivnosti na širokoj skali kako bi stvorili područje Svjetla tako izričito izraženo od strane Stvoriteljevih uredbi.

To je uvjet za novi temelj rastuće svijesti čovječanstva koji nas tako strastveno vodi. Mračna kabala i njihovi bivši svjetski gospodari, Anunaki, uspostavili su niz pametnih krivotvorina i prepravljenih sustava vjerovanja s namjerom razjedinjavanja i omogućavanja masovne manipulacije svjetske populacije. Naš gorući cilj je preokrenuti ovu lakrdiju, i pokazati primjerom kako se ove gluposti mogu vratiti izvoru i njihovi učinci brzo ukloniti. Istinska duhovnost vodi do prihvaćanja svih, i kolektivne volje da se ujedine sa svim ljudima ovog područja. Valjanost tih božanskih istina je ono što smo vam žarko željeli prenijeti. U tu svrhu smo pokrenuli način da uskoro hodamo među vama i učimo vas naše istine. Imamo toliko kolektivne mudrosti za podijeliti sa vama, i unaprijed se radujemo da ćemo to uraditi.

Gaja je na mukama zbog niza teških promjena i ona želi da znate da se te promjene provode ispod optimalne razine potrebnog intenziteta. Doista, mnoge „normalnije“ promjene se također događaju znatno ispod razine koju ona preferira. U tijeku je raspored i bitno je da se neke promjene provedu na mnogo usklađeniji i brz način. Mi smo se potrudili da naši suradnici shvate da ova sadašnja vremena traže akciju! Nebo i mi smo blagoslovili ove transformacije i mi namjeravamo odraditi naš dio osiguravajući da ove propisane promjene idu naprijed kao što je planirano. Naša sveta riječ je dana Gaji i našim svetim jedinicama. Ovaj put će biti trenutak kada se veliki mač Neba diže i dovodi u red sve što je postalo neuredno i tvrdoglavo na ovom jako ispaćenom biću zvanom Gaja i u ovom bitkama preplašenom sunčevom sustavu!

Danas smo donijeli još jednu tjednu poruku, objašnjavajući što se događa u vašem svijetu. Ova priopćenja su namijenjena da vas informiraju i da vas pripreme na ono što dolazi. Vaše područje će se promijeniti, i to u „tren oka“! Znajte, voljeni, da su neizmjerno Dobro i vječno Blagostanje Neba doista vaši! Tako će biti! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirijanski: Budi jedno! Budi u Radosti!)

Kanal: Sheldan Nidle

Izvor: www.paoweb.com

Preveo: Fredi
Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge