Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Sheldan Nidle - November 6, 2012

  Sheldan Nidle - 6. studenog 2012

Ažuriranje od Sheldana Nidlea za Duhovnu Hijerahiju i Galaktičku Federaciju

8 Men, 3 Xul, 9 Eb

Selamat Jarin! Vraćamo se! Svugdje oko vašeg planeta, timovi stvoreni od specijalne koalicije naših svetih saveznika, Agarčana, i naše osoblje za vezu pripremaju veliko iznenađenje! Sadašnja stvarnost počinje nailaziti na poteškoće kako se mnoge vremenske trake koje odlučuju kako to djeluje kolapsiraju. Ovo veliko razgrađivanje vremena prisiljava mračnu kabalu (smutnju) da shvati da sadašnja konstrukcija više ne može izdržati. Mi smo gledali ove kabaliste kako uporno odbijaju bilo koje prijedloge da odstupe i dopuste vašoj božanski određenoj slobodi da se očituje. Očigledno, oni još uvijek vjeruju da neka vrsta „događaja“ na neki način može preokrenuti njihovu neugodnu situaciju i zadržati ih u kontroli. To se jednostavno neće dogoditi! Stvoriteljevi ukazi navode da je stiglo vrijeme za novo oblikovanu svijest za čovječanstvo. Mračna kabala treba da odstupi i dopusti nam da radimo ono što nas je božanski plan ovlastio. Naša uloga, u ovom trenutku, svedena je na korištenje naših sposobnosti kako bi doveli ovu situaciju do glave, a to radimo uvođenjem završnih procedura koje su za rušenje opsjednutih i zastarjelih struktura vlasti vašeg svijeta.

Te procedure su na snazi onako kako mi govorimo, i mi smo obavijestili kabaliste da je vrijeme da omoguće novu vlast i da omoguće uspostavu novog ekonomskog sustava utemeljenog na blagostanju i globalnom oprostu duga. Ova nova globalna postava je spremna da je svi uživaju, ali zbog nastavka blokade puta postavljene od mračne kabale to još nije moguće. Stoga smo uveli u igru niz ukaza i uredno obavijestili te tvrdoglave i ogavne stare muškarce i žene o ovom potezu. Vaš svijet domaćin je usred stvaranja nove rešetke i nove stvarnosti, a sadašnji načini vođenja vaših društava je u suprotnosti s onim što Majka Zemlja sada namjerava. Korištenje nafte i mnogih drugih vrsta fosilnih goriva za osiguranje energije za vaše globalne ekonomije je pri kraju. Čovječanstvo treba uvesti one izume koji koriste neograničene prirodne energije fizikalnosti. U stvari, vaš svijet je na raskrižju koje se proteže ne samo na svijest, nego također i na energiju. Vi više ne možete živjeti na površini Zemlje na nepromišljen način kako to sada činite. Potrebni su novi stavovi temeljeni na novom shvaćanju i informacijama kako bi se premjestili u novu epohu dekretom Neba.

To je jednostavno pitanje opstanka uvjetovano zakonima fizikalnosti. Mi smo došli kroz galaksiju da vas pripremimo za prvi kontakt, a ne da budemo svjedoci vašeg izumiranja! Naše božanske naredbe su da proguramo ovaj mandat do okončanja ako smo u mogućnosti, nakon dovoljno vremena, kako bi postigli naš minimalni skup ciljeva. Približavamo se ovoj magičnoj točki bez povratka. Trebamo dati našim mnogobrojnim suradnicima vremena da obave ovaj pravni prevrat i smijene vaše sadašnje vlade, međutim, brzo nam se približava vrijeme za poduzimanje akcije. Trenutno postoje mnoge tužbe na sudovima diljem vašeg svijeta koje su pripremljene da se eventualno uhite oni zaduženi za poticanje opće zbrke koja je odgovorna za klimatske i geofizičke katastrofe (kako je vidljivo) jednu za drugom. Mi namjeravamo brzo riješiti ovu nestabilnost okoliša onda kada naši suradnici budu na vlasti. Da bi to učinili, mi ih namjeravamo „natjerati“ na vlast tako da se najpotrebnije promjene mogu očitovati po cijelom svijetu. Vaš svijet dostiže razinu opasnosti koja ne može više dugo trajati. Vi trebate sredstvo da se uzdignete i krenete u novom smjeru!

Naša tehnologija je u stanju riješiti sve trenutne probleme odmah. Jedino je pitanje kako nas nebo namjerava usmjeriti. Dobili smo mnoga „zelena svjetla“ u posljednje vrijeme, ali su onda bila zaustavljena. Nije naša želja da umirimo mračnu kabalu na bilo koji način; to je prije pitanje kako Nebo vidi kako se odigrava ova pat pozicija. To je način na koji mi radimo. Puštamo da Nebo ima zadnju riječ po svim pitanjima. Mi ne vršimo procjene niti bilo kakve poteze koji nisu u skladu s ovim pravilima. Postoje određeni skupovi postupaka koji su predviđeni o tome kako će ljudski kolektivni životni ugovor biti transformiran od strane Neba, a to postavlja božanski raspored koji mi moramo slijediti. Nebo koristi ovaj raspored na način glavne smjernice kako bi utvrdilo kako ćete se sresti s nama licem u lice na globalnoj skali. Konačni termini su postavljeni, i mi očekujemo da ćete uskoro primiti nekoliko značajnih, povijesnih najava. Predlažemo vam da gledate na ova iznenađenja u tom svjetlu kao da je cijela parada čuda sada spremna da se skotrlja pred vas! Mi smo sve bliže i bliže do masovnog prvog kontakta sa vama!

Namaste! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Danas dolazimo s nekim važnim vijestima o jednom dolazećem događaju. Naši sveti suradnici završavaju niz projekata koji će dovesti do pada mračne kabale. Ovi projekti su dosad stvorili osnove novog monetarnog sustava; stvoreni su temelji novog globalnog financijskog sustava; i razvili temelje jedne nove internacionalne ere globalnog mira i suradnje. Te stvari su samo tanki kraj klina. Mnoge mračne vlade vašeg svijeta sada shvaćaju da blagodati Svjetlosti nisu samo mnogo riječi, nego moćna stvarnost. Dok čekamo na pragu najava koje će promijeniti vaš svijet, mi veselo gledamo kako naši suradnici podnose više sudskih tužbi i pripremaju dokaze za suđenja koja će zbaciti mračne s vlasti. Stiže vrijeme za našu veliku pobjedu!

Agarčani doprinose tome što se događa dajući nam sredstva za osporavanje mračne kabale pravno uskraćujući njihove tvrdnje legitimnosti. Kabala izvlači svoju moć iz skupa struktura čiji je legitimitet sada doveden u pitanje. Jednako važno, mi smo uspostavili temelje za nova pravila čije se strukture temelje u Svjetlosti. To daje svakom od vas od vašeg Stvoritelja dan osobni suverenitet, blagostanje, i temelje za povratak u punu svijest. Ovi dokumenti su blizu trenutka kada će se sigurno moći iznijeti pred vas kako bi se potpuno raspravilo sa vama kada nove vlade budu na mjestu. Taj se dan brzo približava. Kako se vrijeme ove stvarnosti urušava, isto tako vlast mračnih nad vama se neće dugo održati.

Prirodna progresija ovog sunčevog sustava će proizvesti novu stvarnost, koja je zasnovana na Svjetlosti, i posvećena je Svjetlosti. Ovdje, blagoslovljeni dekreti Neba će se očitovati, ali ova nova konfiguracija oblasti ne može podržati mračne i njihove kreacije. U skladu s ovim gornjim usklađivanjem, Nebo je nastavilo tijekom proteklog desetljeća s nizom novih usklađivanja koja pripremaju vaše tijelo, um i duh za punu svijest. Na ovaj način vi postajete još jedan veličanstveni izraz Neba. Naše blagoslovljeno putovanje vas vodi prema tome. Unatoč velikom otporu mračnih, mi smo održali ovaj način pune svijesti zbog naših blagoslovljenih dužnosti prema Svjetlu. Naša pjesma i naše zajedničke energije su utvrdile ovaj put, a sada ga vi slijedite na svom uzašašću. Mi smo spremni, u punoj veličanstvenosti Svjetla, da vas pozdravimo na vašem povratku u čudesa koja mi svakodnevno doživljavamo. Hosana Gospodinu!

Danas smo razložili ono što se događa u vašem svijetu. Radujemo se zbog toga što naši sveti saveznici rade da dovedu novu stvarnost u život i zahvalni smo za ono o čemu nas naši posrednici izvješćuju svakodnevno. Nova stvarnost, s punim razotkrivanjem, spremna je da se pojavi na vašoj Zemlji! Znajte, voljeni, da su neizmjerno Dobro i vječno Blagostanje Neba doista vaši! Tako će biti! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirijanski: Budi jedno! Budi u Radosti!)

Kanal: Sheldan Nidle

Izvor: www.paoweb.com

Preveo: Fredi
Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge