Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Sheldan Nidle - 30. lipnja 2015

Sheldan Nidle - 30. lipnja 2015

12 Imix, 19 Kayab, 11 Ik

Dratzo! Dolazimo donoseći dobre vijesti svima! Tijekom proteklih nekoliko mjeseci, proces je bio u ruci koja će nas dovesti do otkrivenja kako vam najbolje možemo dostaviti vaše blagoslove. Nakon završetka Drugog svjetskog rata, mračna kabala nastavila je s neograničenim isporukama novca po cijelom svijetu. Ovaj sustav uvelike je promijenjen od strane SAD-a tijekom posljednjeg desetljeća. Postavljene su prepreke tako da Riznica SAD-a i Domovinska sigurnost kontroliraju protok na svim monetarnim burzama. Tada se trebalo razviti način da prođu ogromne količine novca kroz ovaj sustav dok noviji sustav transfera ne bude operativan. Mi sada koristimo naš utjecaj na međunarodnoj razini kako bi uspješno proveli naše prvo testiranje. To će označiti početak procesa koji ima namjenu da može osigurati trenutnu pomoć u slučaju nužde. Stoga, očekujemo da će neke zapanjujuće vijesti biti objavljene dok ova humanitarna sredstva probijaju svoj put do prvih primatelja. To će biti početak domino efekta, koji će omogućiti da još jedna serija sredstava bude poslana u Sjevernu Ameriku i onima koji su dugo čekali svoje blagoslove.

Ovaj proces potpomognut je pojavom novih razvojnih i investicijskih banaka koje obećavaju da će s vremenom zamijeniti MMF i ovaj nepovoljni "SWIFT" sustav. Očekuje se da će ova zbivanja uskoro dovesti do pojave nove vlasti u sjevernoj Americi, a i u čitavom svijetu. Ovaj proces također će dovesti do globalne promjene koja će vam donijeti valutu s podlogom u plemenitim metalima i porast mira i blagostanja u svijetu. Tome će se pridodati globalni oprost duga. U stvari, sadašnji sustav dužničkog ropstva će napokon biti zamijenjen s novim rezervama valuta koje su dosta cijenjene. Ovo je jedan od mnogih koraka koji će omogućiti vašem svijetu da prihvati slobodu i kraj više desetljeća zataškavanja NLO-a. Ovaj proces će vam također omogućiti da dobijete neke korisne informacije od strane vaših Uzašlih Majstora, i omogućiti razotkrivanje vaših rođaka iz Unutarnje Zemlje. To nam onda može omogućiti da započnemo posljednji dio složene operacije, za koju su nam trebala dva desetljeća kako bi je završili.

Kad smo stigli početkom 1990-tih, prva misao ove misije bila je da će trebati jedno desetljeće da bi se završila. Anunaki su nas uvjeravali da su njihovi bivši podanici mogli vidjeti da Nebo ima početno vrijeme početkom rujna 2001 kao trenutak za vrlo složene promjene u vlasti koje bi počele zajedno sa startom globalnog blagostanja. Ovaj proces je krenuo krivim putem kad je na de facto američku vladu izvršen kontranapad. To je promijenilo naš raspored i dovelo do donošenja čitavog niza novih uredbi. Ti gnusni lupeži pokazali su se posve nepouzdani i iskoristili su svoje preostale moći da odgode NESARA i preraspodjelu svjetskog bogatstva. Postavili smo sekundarni scenarij i počeli pitati naše saveznike koliko još uvijek njihovi planovi uključivali kabalu. Ciklus slabljenja ovih nitkova je pokrenut. Bili smo na milost i nemilost ovih saveznika i onoga što će Nebo odlučiti s obzirom na našu misiju prvog kontakta. Trebalo je proći više od jednog desetljeća da dođemo do sadašnje pozicije. Mračna kabala se našla u kutu. Kraj ovim pokvarenim lupežima je na vidiku.

Sada ste na rubu vremena kada će se dogoditi puno stvari. Naši zemaljski saveznici završavaju projekte koji će učiniti da RV (revalorizacija valuta) i GCR butu gotova stvar. Osim toga, kad prvi set testova financijskog sustava bude gotov, paketi prosperiteta i novac od globa i kazni biti će oslobođen. To će dovesti do nove vlasti i povrarak do prave de jure vlasti, kao i kraju nezakonitih poreza na dohodak. To će također signalizirati stavljanje van zakona dužničkog ropstva i unutar nekoliko mjeseci, kraj cjelokupnog monetarnog sustava. Površinskom stanovništvu je suđeno da prekine svoju ovisnost o poljoprivrednom uzgoju i proizvodnji proizvoda. U vrlo bliskoj budućnosti, Gaja će ponovno moći postati dijete svemira, što je bila kad su vaši preci ovdje sletjeli prije gotovo 900 tisuća godina. Vi ste bili potpuno svjesna bića kad su Atlantiđani podmuklo uništili kontinent Lemuriju. To se dogodilo početkom velike galaktičke godine koja je upravo završila. U ovoj novoj velikoj galaktičkoj godini, vi ćete se vratiti u punu svijest i onda postići svoju sudbinu s nebeskim potpunim i milostivim blagoslovima.

Namaste! Mi smo vaši uzašli Majstori! Dolazimo radosni! Mračni, koji su tako dugo vladali ovim područjem, blijede. Svugdje, oni koji ih predstavljaju, koprcaju se. Doba fiat novca završava povratkom globalnog zlatnog standarda. Ova operacija nam omogućuje da počnemo planirati kada možemo početi brojne lekcije o religijama i moralu. Ovo područje jako treba da shvati zajedničku bazu religije i kako najbolje liječiti rane od nametnutih razlika koje su stvorile kaos koji treba svladati. Svi se moramo koncentrirati na snagu ljubavi i potrebu da izliječimo našu navodnu mržnju. Vrijeme za rat je završilo. Ovo je vrijeme za mir i jedinstvo! Kad prođete kroz ceremoniju koja će vas učiniti uzašlim majstorom, saznat ćete koliko vam vremena treba da vidite neke univerzalne istine. Mi zovemo ovo nekom vrstom "vježbališta" gdje učimo o osnovama ljubavi i svjetla u ovom svijetu. Ova učenja će nam dobro poslužiti dok provodimo našu božansku službu.

Način na koji ste uglavljeni u ovo područje mora biti opran i novi set zajedničkih vrijednosti naglašen. Lekcije koje vam namjeravamo dati su ogledalo toga. Međutim, još mnogo toga mora biti objašnjeno. Čovječanstvo posjeduje veliku unutarnju ljubav jednih za druge. Tradicija i doživljena iskustva vas mijenjaju. Svjesni smo toga kako se krećemo od kulture do kulture. Mnogi od vas su naučili da nas prime na određeni način. Drugi su međutim u potpunosti neupoznati s nama. Mi smo u božanskoj službi i koristimo svoja uvjerenja da osiguramo primjere koji vas vode prema ljubavi i mnogo pozitivnijem pogledu na život. Za vas je to težak put jer vam predstoji velika tranzicija koja je u tijeku. Naša služba je da pružimo nadu i način kako okrenuti vaš život prema ljubavi. To je način na koji bolje možete upoznati svoje čovječanstvo. Život je kretanje prema svjetlu i pomaganje mračnima da se izgube iz ovog svijeta.

Naši napori se temelje na velikom pomaku u svijesti koji se kreće cijelim ovim svijetom. Ovaj pomak vam omogućuje da vidite ovaj svijet u drugačijem svjetlu. Posljednja dva desetljeća vidjela su događaje koji obećavaju pomoći u donošenju božanskog plana u ovaj svijet. Mračni su gledali s velikom tjeskobom kako njihovi planovi brzo nestaju. Približava se vrijeme za mnogo normalniji niz intervencija. One će vam omogućiti da doživite vaše jedinstvo.

Povećani fokus i sposobnost da zamislite bolji svijet čini da se ova tranzicija dogodi brže i s manjim stupnjem unutarnje zbunjenosti. Ovaj događaj je najviše dobrodošao za Nebo i za nas! Naš zadatak je da vas vodimo do boljeg znanja o ovom putu svijesti, kojim putujete. Sada se približava trenutak velikog razotkrivanja. To je da se ujedinite s vašim duhovnim i svemirskim obiteljima. Aleluja! Aleluja!

Danas smo nastavili informirati vas o onome što se događa na globalnoj razini. Formira se doba blagostanja i harmonije. Stoga, ovo je vrijeme tranzicije. Budite strpljivi i uvijek spremni da pomognete ovom novom setu stvarnosti da pobijedi i postavi pozornicu za novo duhovno doba. Vi ćete se sresti s utemeljiteljima vaših unutarnjih uvjerenja i mnogo ćete naučiti, što može donijeti mir vašoj duši! Znajte, najdraži, da je neizmjerno i beskrajno blagostanje Neba doista vaše! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Na Sirijanskom: Budite jedan! Budite u radosti!)Website: Planetary Activation Organization
Preveo: Fredi

Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge