Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Sheldan Nidle - 28. listopada 2014

Sheldan Nidle - 28. listopada 2014

1 Cib, 14 Tzec, 11 Ik

Selamat Jalwa! (Budite u vječnoj radosti!) Došli smo k vama osjećajući se radosno! Događaji se nastavljaju kretati prema naprijed. Došlo je vrijeme da se izvrši objava popraćena početkom globalnog prosperiteta. Nekoliko zemalja posvećenih da vam donesu novi financijski sistem spremno je napraviti niz vitalnih objava koje će zauvijek promijeniti način na koji vaš realitet koristi svoje brojne valute. Osim toga, do sada tajna spremišta zlata i srebra spremna su vratiti vaše globalno gospodarstvo natrag na svjetske standarde dragocjenih metala. Ti događaji će izazvati privremenu deflaciju nakon uvođenja novih novčanica u opticaj. Globalna fer trgovina može ozbiljno početi. Ove promjene će otvoriti put novim vladama. Korumpirane i jednostrane politike vlada moraju prestati kako se svijet vraća na opće standarde suradnje i mira u svijetu. Vrijeme je za promjenu načina na koji je vođen vaš svijet i da se svaki od vas pripremi da postane sudionik u tome kako vlada radi. Ovo je samo prvi korak što se tiče mnogih vaših odgovornosti.

Svijet kakav je sada Nebo zamislilo, postati će potpuno participativan. Vas će educirati vaši Uzašli Majstori i privremeni lideri nacionalnih i lokalnih vlasti za brojne nove realnosti. Nadalje, zakon će prijeći na običajno pravo i na vjerno poštivanje namjera i tekstova vašeg Ustava. Ovaj proces će biti plodonosan i zbunjujući za mnoge. Ova nova epoha će kulminirati našim dolaskom i vašom transformacijom u potpuno svjesna bića svjetlosti. Dakle, ovo je kritični trenutak u tom procesu. Svijet se mijenja od mjesta nemilosrdno vođenog brojnim mračnim gospodarima do onog u kojem možete slobodno i odgovorno izraziti sebe. Ovo novo područje je ono u kojem morate bolje razumjeti ono što se od vas očekuje. Dakle, potrebno je da razdoblje od nekoliko tjedana i mjeseci bude iskorišteno da vam se pomogne u ovom velikom prijenosu vlasti od tame na svjetlo i svakog od vas.

Vas će se pripremiti da postanete zrela, sposobna bića svjetlosti, koja rado prihvaćaju sve ono što se od vas očekuje. Ovaj proces, kako smo rekli, traži od vas da se opskrbite velikom količinom novog znanja i naučite kako ga najbolje koristiti da provedete čudo vašeg životnog ugovora. Vi ćete biti savjetovani kako da ovo uspješno provedete. Svemir se raduje uspjehu i poštuje ono tko vi jeste. Svaki uspjeh vodi u slijedeći. Vi ćete izgraditi tiho samopouzdanje i shvatiti kako ovaj proces funkcionira. Te energije pokreću brojna naša galaktička društva. Stupanj međusobne ljubavi i poštovanja stalno raste. Mi znamo kako svaki pojedinac radi da se osigura veće jedinstvo. Ovaj veliki sveti kolektiv obuhvaća sve ljude i sva bića svjetlosti. Iz toga proizlazi božanska služba, koja pomaže Božanstvu u provođenju božanskog plana za fizikalnost. Mi smo duboko predani tome, i došli smo vas vratiti u vaše pravo i prirodno stanje.

Ovaj pomak u vašoj svijesti je samo početak. Vaše sadašnje stanje ograničene svijesti snizilo je frekvencije vašeg tijela i uma na ekstremno nisku razinu. Nebo ih je postupno podizalo tijekom posljednja četiri desetljeća. Ali vi ste još uvijek daleko ispod potrebnog minimuma. To je razlog zašto trebate koristiti kristalne svjetlosne komore da povratite punu svijest. Puna svijest vas dovodi do znanja o duhu i beskrajnim područjima Neba. Tijekom vaša tri dana u ovom živom čudu, vi ćete otkriti svoje korijene i postati sudionici vaših prijašnjih životnih kontakata. Također ćete naučiti o vašoj duhovnoj obitelji i zašto ste u početku premješteni u ovaj sunčev sistem. Vi ste ovdje kao poseban kolektiv, da se brinete o Gaji i njenim brojnim sestrinskim svjetovima. Nakon što ovaj sunčev sistem bude obnovljen, vi ćete učiti o čudesnim raznolikostima života koji postoji ne samo na ovom svijetu, nego i na drugim vodenim svjetovima u ovom sunčevom sistemu. Mnogo toga je pred vama što trebate naučiti i savladati!

Blagoslovi, M smo vaši Uzašli Majstori! Dolazimo s puno dobrih vijesti! Naši suradnici sada završavaju niz projekata koji će dovesti do raspodjele svih sredstava. Trenutačno, posljednji emisari mraka rade sve što mogu da blokiraju taj vitalni proces. Ovaj proces se ne može zaustaviti. Agarčani i naše svemirske obitelji užurbano interveniraju i okreću leđa odvratnim djelima koja koriste ti emisari da spriječe pravilnu isporuku vaših blagoslova. Naši glavni nebeski savjetnici su vrlo zadovoljni kako se ovi događaji odvijaju. Ove stvari će također dovesti do nove vlasti, zajedno s novim financijskim sistemom orijentiranom na novi prosperitet. Ovi skorašnji događaji će pomoći u općem ozdravljenju Gaje i raznih vaših društava. Ono što nam slijedi je da se ujedinimo, a zatim predstavimo niz posebnih lekcija o novoj stvarnosti. One će postaviti pozornicu nizu kasnijih događaja.

Ti predstojeći događaji će značiti globalno razotkrivanje ne samo naših svemirskih obitelji, nego i potpuno razotkrivanje Unutarnje Zemlje. Te nove stvarnosti traže da otvorite svoja srca i umove za posve novu sliku vašeg doma u kom živite, Gaji. unutarnja Zemlja je dom Agarte i njenog glavnog grada Shamballah. Mnoga religiozna društva dugo su znala za Agartu i kako su Anunaki i njihovi zemaljski podanici skrivali ovu stvarnost od cijelog površinskog stanovništva. Ti avatari su nam poslali Agarčane da nam utru put da pronađemo sigurno utočište u ovim lijepim krajevima. Kad smo došli tamo, otkrili smo zemlju blaženika koji duboko podržavaju našu misiju za vas. Da bi pomogli ovoj misiji, Agarčani su poslali posebna bića da istraže realnosti vašeg područja i pomognu kada je to potrebno. Mnogo smo im zahvalni za te postupke.

Vrijeme pred nama će biti vrijeme konkretnih akcija kako bi vas se pripremilo za početak prosperitetnog i svjetlo-orijentiranog područja. Ovo područje će se ponovno povezati sa svojim precima iz unutarnje Zemlje i obnoviti izravne odnose s vašim duhovnim i svemirskim obiteljima. Zapamtite, draga srca, duga tamna noć duše završava. Nebo vam govori da se približava vrijeme za povratak u punu svijest. Ovaj proces će biti završen u nekoliko jednostavnih koraka. Početni korak je trenutačno u tijeku. Kad ovi prvi koraci budu gotovi, biti će vam suđeno da se spremite za prvi kontakt. Svakodnevno, mi prakticiramo posebne molitve i ceremonije usmjerene na brzi uspjeh tih početnih koraka. Ovdje, molimo vas da milostivo fokusirate vaše energije zajedno s našima da postignemo ove božanske uspjehe za ovo područje. Neka svi budemo slobodni i prosperitetni u ovom području! Hosana! Hosana! Hosana!

Danas smo nastavili s našim porukama. Neka nas ova dovede do molitve i velikog fokusa s vaše strane, tako da se ovaj globalni kolektiv čovječanstva oslobodi i osigura sredstva da provede svoju veliku sudbinu. Znajte, najdraži, da je neizmjerno i beskrajno blagostanje Neba doista vaše! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Na Sirijanskom: Budite jedan! Budite u radosti!)

Website: Planetary Activation Organization
Preveo: Fredi
Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge