Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Sheldan Nidle - 21. listopada 2014

Sheldan Nidle - 21. listopada 2014

7 Muluc, 7 Tzec, 11 Ik

Selamat balik! Dolazimo s jako dobrim vijestima! Pravni aspekti programa naših zemaljskih saveznika da se porazi mračna kabala vrše uspješne napade. Sudovi običajnog prava i ustavni sudovi se slažu da je sadašnja američka de facto vlada duboko u dugovima i da ne može proglasiti stečaj da spasi preostalu imovinu. Umjesto toga, američka "korporacija" i glavni saveznik, Federal Reserve Bank, moraju se odreći bilo koje imovine svojih najvećih vjerovnika i pokrenuti posebnu likvidaciju. Ova akcija će uskoro stati na kraj ovim entitetima, koji su se odavno pretvarali da su legitimne savezne institucije. Kraj ovog niza podvala konačno će omogućiti našim saveznicima da preuzmu opću kontrolu nad ovim institucijama. Kao rezultat tih zbivanja, očekujemo da će brojni prosperitetni programi za financiranje, i revalorizacija valuta i svjetske valute dogoditi. U pravom trenutku, NESARA zakon može biti proglašen, zajedno s privremenom američkom vladom i politikom koja to treba podržati.

Bitno je za sve zainteresirane da sve lakrdije, koje sada proždiru Afriku, budu dovedene do sigurnog završetka. Isto tako je potrebno da oni koji se terete za ove nesreće budu uhićeni. Nakon što ovi nitkovi budu dolično izolirani, tada se novi politički i ekonomski sistem može uspješno provoditi. Imali smo duge razgovore s raznim našim saveznicima ne samo o problemima koji se događaju u Africi, nego i onima koji se događaju u novim državama u razvoju. Humanitarni projekti su dizajnirani da razriješe sadašnje teškoće i omoguće najsposobnijim liderima da pokrenu projekte koji mogu početi rješavati i kreativno omogućiti uspjeh u svim područjima. Voda, sanitarije, pitanje zapošljavanja, i cijeli niz međusobno povezanih problema, moraju se ublažiti. Postoje tehnologije za pomoć tim narodima u izgradnji složene i moderne infrastrukture. Prosperitet je vrjedniji od novca. Umjesto toga, to predstavlja mogućnost da se završi ono što je kolonijalizam jedva počeo.

Vaša globalna društva moraju se restrukturirati. Svakoj zemlji je potrebno dovoljno infrastrukture da njeno stanovništvo uživa održivu egzistenciju. Ne samo da čovječanstvo pati, nego flora i fauna Gaje brzo se urušava i njene raznolikosti propadaju. To se ne može tolerirati. Davno, otišli smo dalje od toga i vidjeli koliko je bitno da se stvori okruženje koje potiče raznolikost i sredstva za život da bi se nastavilo dalje bez problema. Vaš je zadatak da budete čuvari sunčevog sistema. Mi živimo što je moguće manje nametljivo u održivoj i tehnološkoj utopiji. Ovdje, mi pratimo i pomažemo da ekologija ostane izvediva i održiva. Mi izvodimo duhovne ceremonije i rituale, činimo potrebne promjene i osiguravamo da nijedna vrsta ne propadne. Mi se konzultiramo s elementalima dodijeljenim svakoj vrsti. Posvetili smo se tome da vidimo kako naši zavičajni svjetovi ostaju bujni, lijepi i održivi za sva bića uključena u svaki ekosistem, koji zavičajni svijet pruža.

Prema tome, naša misija ovdje je podijeljena na tri dijela; prvi je gotovo završen. To je da se pobrinemo za područje koje je potisnulo svoju tamu i koje je spremno da se pripremi za punu svijest. Drugi dio je da bdijemo nad novim vladama i rastućim prosperitetom. U pravom trenutku, mi ćemo se spustiti i upoznati vas s mnogim vašim mentorima. Zatim ćete zaviriti duboko u sebe i pripremiti se za ono što će vam kristalne svjetlosne komore dati, punu svijest. Zadnja faza je vaše stvarno prebacivanje do vama dodijeljenih mjesta u brojnim kristalnim gradovima. Kad budete tamo, biti ćete s vašim mentorom, i kad bude odgovarajući trenutak, ući ćete u svoju komoru i pokrenuti transformacijsko trodnevno putovanje. Kad izađete, proći ćete trening u trajanju od sedam do deset dana, za brzi početak vašeg povratka u punu svijest. Tada ste, u suštini, potpuno svjesno biće. Morate kolektivno primijeniti svoje talente i izgraditi novo galaktičko društvo i novu zvjezdanu naciju.

Namaste! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Danas dolazimo s nekim vrlo sretnim vijestima! Mračna kabala, koja je dugo bila na vlasti, konačno je na odlasku. Oni suradnici, koji predstavljaju mnoga sveta društva i drevne obitelji, došli su do točke gdje tama više ne može parirati svjetlu. Ovi blaženi pojedinci trenutno koriste niz ključnih pravnih odluka i odgovarajuće financijske pritiske da prisile mračne da otvore one financijske kanale koje su doslovno blokirali. Ovaj blagoslovljeni razvoj situacije znači da se novac naših brojnih humanitarnih povjerenstava sada može globalno raspodijeliti. Mi namjeravamo narediti raznim našim suradnicima da se pokrenu s tim financiranjima potrebnim za početak brojnih ključnih prosperitetnih projekata. Ti projekti su samo početak onog što će uslijediti. Mi namjeravamo u cijelosti koristiti ta sredstva za nagli start novog financijskog sistema za ovaj planet.

Ovaj novi financijski sistem sada se formira. Naši suradnici su pomogli brojnim zemljama u stvaranju financijskih sredstava za stvaranje novih gospodarstava i sistema koji destimulira prijevare i druge nemoralnosti koje su previše učestale na ovoj najsvetijoj kugli. Ovaj novi sistem usklađen s prosperitetom koji je blagoslovio Grof Saint Germain, sada je spreman da se proširi po cijelom svijetu. Ovo obilje će okončati siromaštvo, glad, kugu i ratove koji karakteriziraju tisućljetnu tako bezobzirnu vladavinu mračnih. Sada ćete ući u vrijeme rasta svijesti i rastuće svjesnosti o potrebi da se brinete o ovom živom planetu na kojem tako milostivo živite. Morate se u potpunosti vratiti vašem skrbništvu Gaje i svakodnevnom blagoslivljanju Neba za vaš život u fizikalnosti. Vi ćete se, draga djeco, vratiti u milosti do pune svijesti! Hosana! Hosana! Hosana!

Pogledajmo na vašu budućnost i blagoslovimo veličanstvenost svetog Stvoritelja. Vi ste sada spremni za početak završnih koraka putovanja koje smo počeli prije mnogo tisućljeća. Vi se budite i uviđate velike sposobnosti koje svaki od vas posjeduje. Svaki dan, božanski blagoslovi vas bombardiraju, omogućujući vam da dobivate svoje novo i manje gusto tijelo. Vaš duh je oživljen onim što Nebo i njegove veličanstvene sluge ostvaruju. Vi gradite temelje potrebne za nove čakre, i da nove, više energije teku kroz vas. Uzmite si trenutak svaki dan i jednostavno zahvalite svemiru za vaše blagoslove. Nebo voli da mu se blagoslovi uzvraćaju. To je energija koju anđeli mogu stalno povećavati. Znajte to i pozovite nas da uzmemo vaše blagoslove i vratimo ih njima s božanskim hvala. Zapamtite da je sve ljubav i da je sva ljubav zasićena božanskim svjetlom!

Današnji dan smo proveli s našom porukom! Dolazi vrijeme da se pojave mnoge promjene. Vi ćete doživjeti događaje za koje su mnogi mislili da su nemogući: Vlade će se promijeniti. Prosperitet će biti zajednički. Razotkrivanje će se dogoditi. Vi ćete biti transformirani u potpuno svjesna bića svjetlosti! Znajte, najdraži, da je neizmjerno i beskrajno blagostanje Neba doista vaše! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirijanski: Budite jedan! Budite u radosti!)

Website: Planetary Activation Organization
Preveo: Fredi
Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge