Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Sheldan Nidle - 28. lipnja 2016


Sheldan Nidle - 28. lipnja 2016

11 Kan, 17 Kayab, 12 Manik

Dratzo! Nešto divno se sprema dogoditi! Tisućljeća stari svijet mračne kabale se raspada. Glasanje za izlazak Britanije iz Europske Unije vidljivi je dio onoga što se događa u ovom svijetu. Mračni se teturaju u tajnosti nekoliko posljednjih mjeseci jer oni koji žele da se novo područje objedini stvorili su ugovore i organizacije da "uvedu u novo". Ovo je iskovalo novi globalni reset svjetskih valuta, koje će posvuda imati podlogu u zlatu i srebru. Tržišta dionica i burze mračnih padaju u vrijednosti jer ti novi financijski instrumenti, kao što su CIPS, BRICS i AAIB, stupaju na snagu. Oni će zamijeniti stare organizacije kao što su SWIFT i MMF. Vrijeme formalnog obračuna je došlo! Uskoro ćete vidjeti jezgru vodstva starog financijskog i vladinih sustava kako se javno uhićuju i šalju u zaslužene izolacije. Na taj način, oni više ne mogu ometati ili na neki način odgađati da ovaj novi sustav na globalnoj razini dođe do izražaja. Ovo, na divan način, samo je početak još više događaja koji su predodređeni da radikalno preoblikuju vaše područje!

Ove stvari zahtijevaju novu vlast. Prije nekoliko desetljeća rođena je NESARA i povučena sve dok svijet uistinu ne bude spreman za transformaciju. Novi bankarski sustav zahtijeva niz dobrodošlih pravila da bi bio spreman za promjenu na bolje. Ovoj strukturi su potrebna, naravno, nova međunarodna sredstva za obavljanje svojih svakodnevnih poslova i slobodno prenošenje ogromne sume iz jednog dijela ove stvarnosti u drugu. Ova struktura je CIPS (Cross-Borders Inter-Bank Payment System). To je sada isprepleteno sa SWIFT-om kako bi se ponudio međunarodni sustav dizajniran da ukloni velike smetnje iz prošlosti koje su uzrokovale nepotrebne odgode i upitno odugovlačenje većih financijskih transakcija. Nove organizacije koje trebaju zamijeniti poslijeratni SWIFT, biti će BRICS grupa i AAIB (Asian Infrastructure Investment Bank). Na taj način, tegobni krediti na koje je nekad MMF prisiljavao svijet konačno mogu biti korigirani. Ove stvari su, u stvarnosti, početak uspostave financijskog sustava kojim se blagostanje širi na međunarodnoj razini, a nove vlade se mogu pojaviti kao divlje cvijeće.

Ovo blagostanje će se ostvariti na više načina. Najvažnija je korist koju su donijeli oni koji su provodili vrijeme na pripremama za dolazak nove revalorizacije valuta. To će također biti kraj velikom teretu koji su nametnule vlade i banke narodima različitih zemalja svijeta. Ti dodatni porezi, krediti i davanja će biti ukinuti i vraćeni od strane mnogih vlada i banaka. Osim toga, sve čudne naknade koje su banke koristile ili će biti odbačene ili ograničene na puno razumnije transakcije. Vi ćete kratko živjeti u području koje vam omogućuje da slobodno upravljate i koristite te novce koje ćete posjedovati. Iskoristite ovo vrijeme da naučite o moći koju stvara novac i, u isto vrijeme, da vidite kako su brojne prethodno skrivene tehnologije sposobne raditi dalje sa starim potrebama za bilo koji oblik novca. Ova lekcija je ona za koju smatramo da će vaša rastuća svijest slobodno pružiti. S vašim novim blagostanjem vidjet ćete kako drugačije strukturirano društvo može biti stvoreno.

Ovo novo područje će biti prijelaz između svijeta ispunjenog ograničenim resursima i onog koji se temelji na beskrajnim mogućnostima. Nova prijelazna stvarnost dobit će prijeko potrebne lekcije Uzašlih Majstora, i biti će ona u kojoj početak masovnog kontakta s nama postaje čudesna stvarnost. Ovi događaji su potrebni kako bismo vas mogli prebaciti u vrijeme mentora. Mentori su povezani s vašim medicinskim timovima koji pružaju individualni dosje tako da svaki pojedinac može početi s "jednakim uvjetima". U ovom ste procesu da se pripremite za ono što leži pred vama, kristalnu svjetlosnu komoru. Krajnji cilj ove operacije je da ponovno budete svjestan galaktički čovjek. Na taj način, bezvrijedne procedure Atlantiđana biti će korigirane i svi ljudi ove velike kugle biti će ponovno ujedinjeni. Kad se to postigne, brzo ćete biti obučeni u odgovarajućem bon-tonu i brzo će vam se omogućiti da se udružite i stvorite vašu novu zvjezdanu naciju. Veličanstvena sudbina vas očekuje!

Blagoslovi! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Upravo ste čuli ono što kineski mudraci i kraljevske obitelji, zajedno sa svojim partnerima u zapadnoj Europi, postižu. Mnogi ovi sadržaji planirani za vaš svijet od strane naših svetih suradnika samo su početak onoga što Nebo radi zajedno s nama da se stvori nova, bolja stvarnost za vas. Mračna kabala dugo je kontrolirala ovu stvarnost i duboko je željela da pretjerano proširi svoj ograničeni mandat i napravi ovo što je Nebo strogo zabranilo. Uz vašu pomoć, mi smo napravili novi plan koji je onaj koji je Nebo žarko željelo da imate. Mi pobjeđujemo s ovim planom i namjeravamo početi s prvim fazama ove čudesne vizije! Ovo je vrijeme da se vidi kako će naša zajednička suradnja procvasti, ispunjena milošću i poniznošću koja će biti pečat ove nove ere za Gajino čovječanstvo. Neka vaša kontinuirana ljubav i svjetlo donesu svima novo vrijeme za vašu sve veću slobodu i blagostanje!

Kako se ova ljubav i svjetlo povećavaju, to vam otvara put da rastete u svijesti i da osjetite kako je svatko od vas doista povezan s drugima. Ova rastuća zajednica svjetla može postići čuda. Vi ćete koristiti svoje nekad zaplijenjene tehnologije da ispunite plemenite ciljeve Neba. Vi ste zanemarivali prirodnu plimu i oseku ove svete kugle i to će sada biti vaša istinska pokretačka snaga dok transformirate veliku zagađenost ovog svijeta i vraćate ekosustave u život! Vi ćete napraviti božanski posao s radošću i pokazati ono što Nebo zna. Vi ste u stvarnosti sveti i ljubazni ljudi. Pustošenje iz prošlosti biti će ispravljeno i skrbništvo koje dugo niste uspijevali prihvatiti biti će uzeto sa svetim suosjećanjem. To će biti kombinirano s tim konceptima koje ćemo vas mi, Uzašli Majstori, uskoro naučiti.

Sve to će dokazati da će se vaša veličanstvenost pokazati kroz to. Otkad ste prvi put čuli naše poruke i onda čeznuli da bi ih mogli pratiti, bili ste u milosti i nemilosti mračnih. Te nekažnjene duše bile su pripremljene od strane naših suradnika da više neće biti u stanju da vam nanose štetu. Budite pravedni i ljubazni prema novim kretanjima. Shvatite da ste usred tranzicije koja će vas nedvojbeno promijeniti na bolje. Ostavite sve potrebne detalje Nebu. Neka sudbina ovih mračnih bude u rukama onih koji znaju tko su oni uistinu. Gledajte samo pozitivno na ono što vam se milostivo daje. Brojni nevjerojatni događaji se događaju! Radujte se tome i koristite svoje nove sposobnosti da proizvedete ono što Nebo tako božanski želi. Hosana! Hosana! Hosana!

Danas, u ovom izvješću, vidjeli ste koliko smo svi blizu početka nove i transformirane stvarnosti, Budite dobri prema sebi i iznutra tražite kako najbolje možete doprinijeti ovim novim vremenima. Ovo će biti razdoblje doista prekrasnih čuda. Znajte najdraži, da je neizmjerno i beskrajno blagostanje Neba doista vaše! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirijanski za Budi Jedno! I Budi u Radosti!)


Website: Planetary Activation Organization
Hrvatski prijevod: Fredi

Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge