Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Sheldan Nidle - June 26

26. lipnja 2012


Dratzo! Vraćamo se! Mnogo toga će se dogoditi u vašem svijetu! Smutljivci su odbili jedanaest satnu ponudu od naših zemaljskih saveznika da se predaju i da dopuste jednostavnu i mirnu smjenu vlasti. Njihovo odbijanje je predalo loptu našem sudu, i mi sada skladamo naš odgovor. Naši posrednici su proveli posljednjih deset dana u usklađivanju strategije uhićenja s onima koje će fizički to provesti. To želimo učiniti na takav način da to ne dovede do negativne propagande od strane medija koji su najuže povezani sa smutnjom. Možemo, ako je potrebno, zahtijevati da se određeni broj kontroliranih medija propisno diskreditira i zatvori. Također je potrebno da visoki državni službenici u od smutnje vođenim režimima podnesu ostavke, jer je važno da se javno pokaže da je pravni prijenos vlasti u tijeku. Imali smo mnogo preliminarnih razgovora s određenim dužnosnicima i dobili pozitivne povratne informacije o ovoj posebnoj opciji. Mi namjeravamo primijeniti tu opciju i pripremiti naše privremene vlade za formalni početak procesa tranzicije.

Nakon što te operacije započnu, posebna skupina će koordinirati složenu prijelaznu fazu s našim zemaljskim saveznicima. Prvi preduvjet je da se neutralizira bilo kakav medijski protunapad smutnje. Smutnja se sada doslovno bori za svoje postojanje i ne može tolerirati nikoga koji bezpogovorno ne izvršava štetnu propagandnu kampanju u glavnim medijima i na internetu. Mi smo u potpunosti spremni za to, te smo čak dobili njihove planove kampanje. Nakon što započnu ostavke vlada, prvih 72 sata mora se postupati pažljivo. Mi smo izvijestili posrednike uključene u ovo i oni su spremni da prekinu brojne kabele i mrežna programska mjesta prije nego što ona budu imala šansu da idu u eter. Smutnja ima ogromnu propagandnu mrežu i namjerava je uključiti u najvećoj mogućoj mjeri. Naš je posao da to spriječimo, i da potpuno objasnimo zašto je to potrebno. Imamo video dokaze u našim rukama koji se mogu koristiti da pokažu razloge naših djelovanja. To će biti kritično vrijeme za koje smo u potpunosti pripremljeni da se s time nosimo. Nije lak zadatak srušiti i preokrenuti 13 milenijsku stvarnost planeta!

Ova faza tranzicije postaje mnogo teža za naše zemaljske saveznike i mi smo stoga intervenirali. Naše sjedište za ovu fazu je naš glavni matični brod. Timovi za vezu dodijeljeni svakom sektoru naših zemaljskih saveznika sada koriste naše tehnologije na brodu za praćenje skupina smutnje i slušaju njihove verbalne i pisane komunikacije kao i telepatski nadziru vođe ovih mračnih skupina. To još jednom potvrđuje kako iznimno lukave te vođe mogu biti. Ali, budite uvjereni da se interesiramo za sve što oni vjeruju, misle, i čine. Osim toga, namjeravamo upotrijebiti jednu posebnu tehnologiju koja osigurava brzu, glatku predaju. Mi sudjelujemo u ovoj dubljoj razini intervencije zbog potrebe da uklonimo tu trenutnu prepreku što je brže moguće. Nebo nam je dalo božanski mandat koji u osnovi traži od nas da pomaknemo ovaj svijet naprijed do točke transformacije.

Desantna grupa radi na tome kako i kada da spusti na zemlju „specijalne“ tehničare koje su za instaliranje tehnologija kao što su replikatori, komunikatori, i uređaji za liječenje. Ovim tehnologijama se uglavnom upravlja uporabom telepatije i mi moramo pokazati kako vratiti tu sposobnost u vaše umove, jer to će također puno olakšati vašu komunikaciju s nama. Mi vidimo ovo obnavljanje vaših prirodnih sposobnosti kao vaš prvi konkretan korak na putu ka punoj svijesti. Ta živa bića (tehničari) također će vas naučiti o različitim stvarnostima koje se manifestiraju kada počnete koristiti ove uređaje. Mogli biste reći da ovaj transfer tehnologija signalizira trenutak kada se vi doista posvećujete povratku u punu svijest. Nebo namjerava da uvelike ubrza mnoge stvari koje se sada događaju vama i unutar vas. To je postalo sve više vidljivo da ne samo da se vrijeme ubrzalo, već i vaša nova svijest dolazi do točke kada morate biti premješteni, nedugo nakon što mi stignemo, u vaše odgovarajuće svjetlosne komore u unutrašnjoj Zemlji.

Namaste! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Naši suradnici su zauzeti s posljedicama odbijanja ponude smutljivaca da se predaju Svjetlu. Na mnogo načina se to i očekivalo. Znali smo da je smutnja, unatoč deklariranog odobrenja naših planova, namjeravala pokrenuti niz dezinformacijskih kampanja, čija je svrha bila da zbuni i odbije one koji prate razne izvore informacija na internetu koje se odnose na promjene. Nadali su se da će sijati strah i sumnju sa sve intenzivnijim napadom na istinu. Naši su suradnici, također, svjesni tih shema i pokrenuli su niz akcija koje će brzo ukloniti mračne i mrtve-hladne saveznike. Naša uloga ovdje je jednostavno pripremiti plan koji ispunjava milostive uredbe Neba i oslobađa vas od tisućljeća dugog stiska mračnih.

Kao što dobro znate do sada, ovaj plan uključuje novi globalni financijski sustav i novo opravljanje. Sve je to vrlo blizu početka provođenja. Naši suradnici završavaju sredstva kako bi vas informirali pravilno i potpuno o tome kako će se ti planovi provesti. Imamo spreman niz formalnih najava koje će početi nakon što mračni budu uklonjeni s vlasti diljem svijeta. Da bi se to učinilo, mi smo uposlili određene tehnike koje su dio protokola predstavljenog nam od Agarčana iz Unutrašnje Zemlje i njihovih galaktičkih prijatelja. To će olakšati put i dopustiti da počne faza uhićenja. Kad to bude učinjeno, možemo nastaviti s preostalim planovima koje smo prethodno spomenuli. Sloboda će vam uskoro biti podarena i izdajnički planovi mračnih odbijeni od strane Svjetlosti!

Mi smo blagoslivljali Majku Zemlju i sve njene narode svakodnevno. Molimo vas da nam se pridružite u ovoj božanskoj aktivnosti. Vi ste to činili uglavnom nasumice, a ono što vas mi sada molimo je da se ujedinite i slobodno odaberete vrijeme za val blagoslova namijenjenih svakom danu koji okružuje svijet. Koristite vašu prekrasnu sinergiju da odredi vrijeme za to, a tada počnite ovo moćno prakticiranje. Kako počnete sa tim, mi ćemo vam se u tome pridružiti. Ovaj blagoslov je iz svih naših srca. Neka nam to donese mir i radost za sve. Ova veličanstvena energija može ujediniti sve nas da manifestiramo novi i sveti način za Majku Zemlju! Nebo nam daje božanski plan koji nas oslobađa od vladavine mračnih i vraća nas u punu svijest. Neka je slava Svjetlu i njegovim beskrajnim čudima!

Danas smo nastavili našu raspravu o tome što se događa u vašoj stvarnosti. Sada su u tijeku događaji koji će uskoro promijeniti i samu prirodu ove stvarnosti i vratiti vas do pune svijesti. Najviše se radujemo da ćemo uskoro moći učestvovati u ovom. Znajte, dragi moji, da su neizmjerno Dobro i vječno Blagostanje Neba doista vaši! Tako će biti! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirijanski: Budi jedno! Budi u Radosti!)


Izvor: www.paoweb.com
Preveo sa engleskog: Fredi - Svjetloradnici: mjesto gdje Svjetlost stanuje…
< previous message | next message >

Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge