Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Sheldan Nidle - June 19

19. lipnja 2012


10 Ix, 7 Kayab, 8 Manik

Dratzo! Vraćamo se! Gledamo kako naši zemaljski saveznici slažu posljednje dijelove vaše slagalice. Diljem vašeg svijeta poduzimaju se ogromni napori za dovršenje procesa potrebnih za uhićenje vaše smutnje i mnogih njenih suradnika u vladama, značajnim bankama, i mnogim multinacionalnim korporacijama. Prethodni nalozi za ta masovna uhićenja su dovršeni, a ono što ostaje je da se izdaju sudski nalozi za njihovo uhićenje. Oni će biti čuvani u posebno namjenski izgrađenim objektima. Naši timovi za vezu su u vezi s nositeljima tih aktivnosti, i oni će biti jedna od grupa koja će službeno proglasiti kraj izvršnih uprava mnogih zapadnih zemalja. Novi „skrbnici“ trebaju obaviti ogromnu zadaću u tom vrlo kratkom okviru djelovanja. Međutim, to su posebna vremena. Oni koji su odabrani za ove skrbničke zadatke imaju spreman plan koji će provoditi brzo i temeljito ove nove vlade. Njihov rad će pripremiti put svemu onome što će uslijediti.

Naše hologramske snage su spremne intervenirati ako bude potrebno. Mi smo uvjereni da je takve pozadinske snage dobro imati pri ruci ali to nije doista neophodno. Nacionalne vojne, policijske i sigurnosne snage zemalja u kojima će se dogoditi promjene smatraju se više nego dovoljnim za obavljanje zadataka svrgavanja njihovih odgovarajućih režima s vlasti. To isto će se primijeniti na daljnje tisuće uhićenja koja će izolirati mračne smutljivce od njihovih izvora bogatstva i moći. To će biti prekid veleprodaje međunarodne skupine koja je upravljala vašim svijetom blizu 13 tisućljeća. Ovim jedinstvenim činom, vi ćete biti slobodni, suvereni, i prosperitetni. Mi ćemo nadzirati sve to, a tada, u odgovarajućem trenutku, spustit ćemo se na zemlju i početi osobniji kontakt s vama. O mnogo čemu ćemo međusobno razgovarati. To je, uostalom, vrijeme prije nego što odete u unutrašnju Zemlju gdje ćete biti vraćeni u punu svijest. Naša zajednička misija zapravo počinje u ovom božanskom spajanju. Mnogo toga treba postići zajedno, u ovoj galaksiji kao i u ovim prostorima fizikalnosti.

Mnogo se očekuje od vas kao čovječanstva. Sada u vašim redovima su neki od najboljih umova u ovoj galaksiji. Svi oni dolaze ovdje dragovoljno, kako bi vam omogućili da se prilagodite mnogim promjenama potrebnim da vas oblikuju u novo galaktičko društvo. Ovo novo zemaljsko društvo bit će srce vaše nove zvjezdane nacije, a prvi bitan uvjet je brzo ujedinjenje velikih raznolikosti koje karakteriziraju vaše planetarno društvo. To je jedan od razloga zašto su mnogi od vas došli iz cijele ove galaksije i inkarnirali se u vaša sadašnja tijela. Vi ćete integrirati ova fizička tijela u vašu cjelovitu duhovnu suštinu. Ova suština sadrži posebne poruke od Neba, i one će vas voditi u oblikovanje vaše nove stvarnosti. Plan Neba uključuje veliki niz misija za vašu novu zvjezdanu naciju koje treba poduzeti, a to nam dodatno naglašava jedinstveni značaj vašeg uvođenja u novo doba mira i jedinstva koje se sada širi kroz ovu galaksiju.

Stoga je naša misija ovdje bitna za ono što slijedi u ovoj galaksiji. Doslovno, oči galaksije uprte su u vas! Nebo nas uvjerava da će se potrebne ogromne promjene dogoditi sada, a zbog toga, mi smo naredili našem timu prvog kontakta da osujeti različite oblike smicalica planiranih od smutnje, što omogućava agentima svjetla da izađu kao pobjednici. To će predstavljati početno aktiviranje u pokretu za uspostavljanje novih energija koje će vas dovesti do samog ruba pune svijesti. Mnoga Bića visoke duhovne prirode su se ujedinila u vašem svijetu za stvaranje uvjeta za prvi kontakt i sve ono što će uslijediti. Mi koristimo našu tehnološku prednost za promicanje ovog plana i za osiguranje da ovaj potez otvaranja igra kako Nebo režira. U tu svrhu, mi udružujemo naše resurse s našim suradnicima na vašem planetu jer je sada na nama vrijeme za veliki korak naprijed. Solsticij posjeduje mnoge ključeve onoga što će se sada dogoditi!

Namaste! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Čovječanstvo je prošlo kroz mnoge uspone i padove u ovoj 13 tisućljetnoj povijesti. Naši su preci prošli kroz tri zlatna doba, ispunjeni obećanjem o eventualnom povratku u naše najviše stanje potencijala kao ljudska bića. Oni koji su sudbinski preuzeli kormilo nakon pada Atlantide negirali su nam ove radosti i brutalno nas kažnjavali za naša djela nepokornosti. Ti, koje sada znate kao Anunaki, otišli su, ostavljajući za sobom „poslušne“ ljude čiju odvratnost smo trpjeli je duboko žalosno. Dugo smo bili u duhovnoj zavadi sa njima, ali sada to dolazi do najvećeg sretnog završetka za cijelo čovječanstvo. Mnogo toga se događa u tajnosti što priprema vaš izlazak iz ovog naizgled beskrajnog ciklusa patnje. Nebo je čulo naše riječi i dalo nam sredstva za naš povratak u naše potpuno svjesne, svete načine. Sada je vrijeme za sve nas da se radujemo!

Danas dolazimo na krilima ove pobjede da vam damo prekrasnu poruku nade, istine i radosti! Vaš svijet se mijenja na bolje. Oni koji su dugo gajili svijet patnje i elitizma susreli su se s porazom! Oni naši suradnici koji su radili tako teško da bi donijeli naše blagoslove vašem svijetu konačno su postigli sporazum s onima koji trenutno drže uzde vlasti. Ovaj dokument potvrđuje njihov odlazak i omogućuje novoj stvarnosti da izvire oko nas s njenom ljubavi, mirom, suverenitetom i prosperitetom, a iznad svega, vašom slobodom! Zahvaljujemo se velikanima Neba, onima koji su došli izdaleka, i onima koji su držali sveti plamen duboko u mislima o ovom prekrasnom svijetu. Novi način je sada u pokretu koji će nas vratiti u naše prirodno stanje pune svijesti.

Radujemo se i oglašavamo se nebeskim trubama da pozovemo na prijestolje slobode i u hram naše radosti i snova! Dugo smo čekali na ovaj božanski trenutak! Tražimo samo blagoslov i odluke Neba i ushićene energije Lorda Surea. Dolazimo na ovaj način da poučavamo i vodimo vas putevima Neba i da vas upoznamo s obvezama onih koji su ko-kreatori fizikalnosti. Dođite, voljeni! Budite u blaženstvu, i prije svega idite pokazati svoju zahvalnost onima koji su osigurali vašu slobodu i vratili vam natrag vašu božansku suverenost. Vi sada shvaćate da nikada niste bili sami, i da vas Nebo nikada nije prepustilo mračnima. Upravo suprotno, imate svetu sudbinu! I pravi božanski čas je stigao da ispuni ovu sudbinu! Održali smo ovo svjetlo na životu na vašem svijetu, i sada ga vračamo natrag u najdubljoj ljubavi svima vama!

Danas, likujući vam prenosimo što se događa na vašem svijetu. Mnogi od nas su došli da nas izbave iz tame i vrate vas u Svjetlo. Ovaj proces prvog kontakta također je da vas pretvori u potpuno svjesna Bića Svjetlosti. Mnogo toga će vam biti otkriveno, i mnogo se očekuje od svakog od vas! Znajte, dragi moji, da su neizmjerno Dobro i vječno Blagostanje Neba doista vaši! Tako će biti! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirijanski: Budi jedno! Budi u Radosti!)


Izvor: www.paoweb.com
Preveo sa engleskog: Fredi - Svjetloradnici: mjesto gdje Svjetlost stanuje…Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge