Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Sheldan Nidle - 26. svibnja 2015

Sheldan Nidle - 26. svibnja 2015

3 Cimi, 4 Pax, 11 Ik

Selamat Balik! Sada dolazimo da vas informiramo o onome što se događa u vašem svijetu. Mračna kabala ostaje puna trikova. Mračni su stvorili svijet u kojem se nepoštenje i varanje poštuju, a nepoštenje i varanje je doista ogromno. Ta činjenica je dovela do izbijanja takvih obmana da je ubrzo postalo jasno da su samo oni koji imaju povjerenje Svjetla bili u stanju obavljati svoje zadatke brzo i pravedno. Stoga smo odlučili zaposliti samo one koji mogu izvršiti svoje dodijeljene dužnosti bez incidenata. Da bi to postigli, stvorili smo udrugu koju čini grupa bića. Za razliku od većine ljudi, ti pojedinci su vrlo sposobni da lako obave dodijeljene im dužnosti. Tijekom nekoliko proteklih mjeseci pažljivo smo odabrali ove veličanstvene pojedince da riješe niz aktualnih problema i omoguće nam da dovršimo novi sustav transfera novca. Dakle, mi sada dovršavamo neke testove i namjeravamo na veliko početi u narednim mjesecima. Ipak, još nešto vam trebamo reći o tome što radimo da vam sigurno pošaljemo vaše blagoslove.

Tijekom proteklih mjeseci usko smo surađivali s našim zemaljskim saveznicima i Agarčanima u tome kako najbolje razbiti mnoga ograničenja koja je postavila mračna kabala i njihovi bankarski prijatelji. Počeli smo s nizom masovnih uhićenja osoblja nižeg ranga. Ti ljudi su bili najuže povezani sa svakodnevnim radom ovog glomaznog sustava. Učinak toga bio je kao i prije: stvoreno je samo privremeno usporavanje rada njihovog sustava. Tada je odlučeno da se pomogne mnogim drugim narodima da investiraju u mnogo pošteniji i slobodni sustav transfera, koji je imao sposobnost zaobići postojeći. Taj sustav je bio oprezan. Međutim, ta alternativa nije nikad bila osmišljena da na globalnoj razini počne do kraja ove Gregorijanske godine. Dakle, odlučeno je da se do tada koristi sustav u kojem se ključno osoblje sastoji od pojedinaca koji su bili pouzdani i dostojni povjerenja. To je taj sustav kojemu smo danas okrenuli našu pozornost i čini se da je najbolje privremeno rješenje.

Dok smo zauzeti rješavanjem ovog skupa problema, naši posrednici savjetuju one koji formiraju novu NESARA vladu. Ovaj poseban korak je početak procesa koji će na kraju dovesti do galaktičkog društva. Vaša vlast treba postati otvoreni prijelaz između onog što je najbolje za vas (otvorena vlast) i vaše potpuno svjesna budućnost. Vlada je izvorno bila područje privilegiranih. U vašem društvu "govori" novac. To je način kako su izbori i zakonodavna tijela kontrolirani od strane oligarhije (nekoliko jako bogatih obitelji). Ovo uređenje stvarno nije nešto što može podržati javnu politiku. Vlada treba biti otvorena za sve. To je trenutak kada NESARA ulazi na scenu. Mi to podržavamo samo zato jer bilo koji stari neodgovarajući sustav treba velika restrukturiranja. Ta obnova treba vratiti ovaj sustav natrag na izvorne principe. To je mjesto gdje NESARA sada stoji: na samom rubu manifestacije. Kad se blagoslovi uliju, ovaj sustav može konačno biti relevantan za ta vremena!

NESARA se temelji na tome da postanete spremni pomoći onima koji sačinjavaju ove vlade. Kad postanete netko u blagostanju, možete početi komunicirati s tim vladama i postati kompetentna javna udruga, koja može koristiti svoju opću mudrost za pomoć u promjenama potrebnim da se ova vlast vrati svojoj izvornoj svrsi. Ovo novo društvo više svijesti može mnogo lakše razumjeti smjer NESARA naredbi. Dakle, postojati će širi konsenzus o tome kako će se kretati ova vlada kroz svoja teška 4 mjeseca promjena. Nakon toga, vi ćete biti vrlo informirani birači, koji mogu izabrati one koji dalje provode promjene koje predlaže NESARA vlada. Jedna od stvari koju će provesti ova vlada je kraj zataškavanja NLO-a. To nam omogućuje da otvorimo dijalog između nas. To je početak prijenosa mudrosti i tehnologija koje će biti temelj doista čudesnog društva. To znači da možemo sletjeti i predstaviti vam vaše mentore.

Namaste! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Ovaj put se radi o fokusu i božanskoj službi. Davno, Nebo je odredilo trajanje vašeg vremena u ograničenoj svijesti. U tim svetim uredbama, Nebo je jasno navelo da će vaše postojanje u ovoj čudesnoj stvarnosti biti ograničeno na razdoblje od preko dvanaest i pol tisućljeća. Vi ste pošteno odradili to razdoblje. U stvari, vi ste se sreli sa svakim zahtjevom i dokazali svoju narav Nebu. Nebo nam je, u dobroj vjeri, poslalo pomoć. Ova pomoć je omogućila događaje koji se tek počinju događati. Ti događaji uključuju vaše blagoslove i novu transparentnu vlast. Te stvari će znatno promijeniti način na koji ova stvarnost funkcionira. Mi smo vas zamolili da se naučite fokusirati. Koristite to da podržite manifestaciju brojnih važnih događaja. Trenutno, stara, mračna kabala blijedi. Koristite ovaj fokus da zamislite novu stvarnost. Zajedno možemo stvoriti čudesnu novu stvarnost!

Ovo o čemu raspravljamo je kako koristiti svoje sposobnosti da se prevladaju velike frustracije koje su izazvali mračni i koje su koristili kako bi produljili svoje vrijeme na vlasti. Ipak, vi ste veličanstveni u nastavljanju vjerovanja i unatoč brojnim preprekama da vidite kroz sve to. Mračni sada ubrzano blijede a i njihove odvratne sheme više ne uspijevaju. Treba vas pohvaliti zbog toga. Ono što mi jednostavno tražimo dok se približavamo kraju ovog dugog, mračnog tunela, je da ustrajete. Podržite one elemente koji će sa Stvoriteljevom jakom voljom zbaciti ove demone i zamijeniti njihove užase s čudima Svjetla. U ovom spokojstvu, vi ćete napredovati, steći mudrost i konačno se ujediniti sa svojim duhovnim, svemirskim i iz Unutarnje Zemlje obiteljima! Velika radosti će biti vaša! Radujte se i stvarno slavite ono što je pred vama!

Dakle, imate zašto biti zahvalni! Nebo i mnoštvo njegovih pomoćnika utiru put novoj stvarnosti i novoj, sveobuhvatnoj svijesti. Vi ćete naučiti mnogo o sebi i svojim dalekim precima koji su došli ovdje da budu upravitelji, zajedno s kitovima, ove velike stvarnosti. Otkrit ćete vašu slijedeću seriju događaja, koji će vas baciti u prvu fazu vaše božanske službe s Nebom. Počet ćete širiti svoju veliku radost i mudrost svakom aspektu ove galaktičke stvarnosti. Vaše dugotrajno vrijeme provedeno u ropstvu ostavlja vas s velikom unutarnjom mudrosti o tome kako su mračni funkcionirali u ovoj galaksiji. Iz toga proizlaze sredstva da podučavate i da omogućite Svjetlu da prodre u svaki aspekt. Vi ćete biti istinski slavljeni i učiniti svoju zvjezdanu naciju legendarnom! Ovo, i mnoge druge stvari čine nas doista radosnim zbog vas.

Danas smo vam dali bolji pogled onoga što se trenutno događa na vašem svijetu. Odgode mračnih sada su spremne da se razbiju. Svjetlo se priprema za velike događaje, koji će vas gurnuti naprijed u novu stvarnost. Budite milostivi i budite u mogućnosti to izraziti u najvećoj radosti! Znajte, najdraži, da je neizmjerno i beskrajno blagostanje Neba doista vaše! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Na Sirijanskom: Budite jedan! Budite u radosti!)

Danas smo prešli preko nekih brojnih događaja koji se događaju oko ove prekrasne plavo-zelene kugle. Kao što sada znate, veliki skup blagoslova je na čelu vašeg puta. Iskoristite preostalo vrijeme da budete zahvalni i da pomognete Gaji u stvaranju novih odnosa između vas i nje. Znajte, najdraži, da je neizmjerno i beskrajno blagostanje Neba doista vaše! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Na Sirijanskom: Budite jedan! Budite u radosti!)


Website: Planetary Activation Organization

Preveo: Fredi

Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge