Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Sheldan Nidle - 25. travnja 2017


Sheldan Nidle - 25. travnja 2017

13 Oc, 13 Kank’in, 13 Caban

Selamat Jalwa! Vaš svijet se nastavlja i dalje rješavati. Svakog dana saznajemo kako su mračni i cijela gomila podanika u stanju ostvariti neuobičajen stupanj „usporavanja“. Ova čudna procedura naizgled ublažava razloge koji stoje iza novih sigurnosnih mjera koje prevladavaju u cijelom sustavu isporuke. Naši posrednici sada su se posvetili uspješnom završetku ove vrlo komplicirane situacije. Očekujemo da će mnoge jedinstvene procedure biti razjašnjene. To može efektivno omogućiti svim gornjim razinama sustava isplata da uskoro budu riješene.

Razni scenariji su stvari koje se pojavljuju svakog dana. Odlučili smo riješiti glatki završetak mnogih tih stečenih teškoća i preurediti Svjetlo. Tada možemo konačno prevladati očitu opuštenost naših kolega. Ove tendencije se polako rastvaraju i omogućuju da se opće isplate nastavljaju. Osim toga. Mračni sada u potpunosti shvaćaju da njihovo stalno odgađanje dolazi do sasvim zasluženog završetka. Svi vjeruju da su neki zanimljivi protuučinci blizu manifestiranja. Osjećamo da bi ti događaji mogli promijeniti trenutnu, nelagodnu prirodu procesa općih isplata. Isto tako vjerujemo da sadašnja situacija dolazi do prekretnice.

Sve to je razlog da se trenutni zastoj približava kraju. Mi u potpunosti očekujemo da se završna raspodjela približava. Mračna kabala naizgled ne shvaća koliko je očajna njihova trenutna situacija. Oni se nadaju da će se nekako spasiti. Oni se jednostavno zezaju. Trenutna situacija je lukavstvo koje se priprema da se obruši na njih. Očekujemo neizbježnost njihove tragične sudbine. Mi se pripremamo da ih primimo u zakonito starateljstvo, a zatim da oslobodimo Svjetlo da uspostavi novu NESARA Republiku.

Sve ovo je, naravno, na vidiku. Mračni na neki način shvaćaju da je njihovo zezanje otkriveno. Oni iskreno znaju da je njihov sadašnji USA, Inc. blizu da bude gotov. Oni znaju, također, da se stara stvarnost više ne može održati! Oni duboko znaju u sebi koliko su blizu svih tih užasnih rezultata koji počinju djelovati. Ludo, oni nastavljaju jačati slučajeve protiv njih. Dakle, sada očekujemo da se ovo područje promijeni vrlo brzo nakon što se sadašnji skup komplikacija može staviti na stranu. Znajte da se sve to stvarno približava!

Namaste! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Danas dolazimo zahvaliti se svima na tome što ste držali svoju kolektivnu viziju u vrijeme kad se vaše isplate opet usporavaju ili ozbiljno odgađaju komplikacijama umjesto direktora sadašnjeg procesa. Blagoslivljamo vas zbog vašeg velikog fokusa. Radosni smo zbog činjenice da nas Nebo uvjerava da nećete biti zanemareni. Ostanite strpljivi i znajte da se vaše čudesno vrijeme blagoslovljeno odvija. Obećano blagostanje doista će se dogoditi, kao i približavanje vremena vašeg oslobođenja od dužničkog ropstva. Radujte se i znajte da vaše vrijeme dolazi!

Ovo sadašnje vrijeme obilježeno je suptilnim promjenama koje mnogi od vas trebaju doživjeti. Nebo se brine da se doista dogodi sve što je obećano. Trenutno, primijetili smo da se paketi „prosperiteta“ približavaju vremenu kada će biti odobreni za isporuku. To pomaže u saznanju da se Nebo priprema za niz iznenađenja koja će završiti sadašnji životni vijek de facto američke vlade. Sama ta činjenica nam donosi mnogo veselja. Vaše vrijeme radosti gotovo je spremno za vas.

Završavamo naše malo bogojavljanje s jedinstvenom ali sažetom porukom. Molimo vas da zadržite svoju veličanstvenu viziju, a istodobno da zadržite i svoj unutarnji fokus. Sve to će vam propisno biti dano kao dva velika dara: božansko dijeljenje i, s njim, božanska milost. Vi, djeco moja, ste oni na ovom površinskom svijetu koji će dobiti brojne olakšice koje će uvelike poboljšati iskustvo vašeg uzašašća! Ovaj sveti proces će vas odvesti do mnogih veličanstvenih bonusa! Aleluja! Aleluja!

Danas smo nastavili s izvještajem o tome što se događa oko vas. Mračni i mnoštvo njihovih nepotrebnih komplikacija uskoro će nestati. Njihova vječna opravdanja i opće miješanje više nisu potrebni. Neka se zna da je nova i radosna stvarnost upravo pred nama! Znajte, najdraži, da je neizmjerno i beskrajno blagostanje Neba doista vaše! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Na sirijanskom: Budite jedno! Budite u radosti!)


Izvor: Planetary Activation Organization

Hrvatski prijevod: Fredi


Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge