Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Sheldan Nidle - 2. svibnja 2017


Sheldan Nidle - 2. svibnja 2017

7 Caban, 0 Moan, 13 Caban

Dratzo! Postupni i sigurni proces nastavlja napredovati. Svaki korak osigurava da se smrt mračne kabale svakodnevno približava. Stari USA, Inc. režim ozbiljno radi na načinima da se odgodi ovaj pokret stvarajući strašne uvjete za veliki rat. Ovaj proces će biti zaustavljen kada nova NESARA Republika bude formalno proglašena. Do tada sustav isporuke priprema distribuciju specijalnih sredstava.

Protok svih nevjerojatnih iznosa valuta treba se pažljivo provjeravati putem sigurnosnog sustava koji se do sada pokazao uspješan u postizanju mnogih ciljeva. Dakle, mi promatramo taj proces i gotovo smo uvjereni da on može, u dogledno vrijeme, postići sve ciljeve distribucije koji su mu na početku povjereni. Ovaj proces se mjeri po postizanju njegovih ciljeva. Zapamtite, postoje ogromne količine gotovine koje se svakodnevno mora pregledati, a zatim pustiti da idu dalje do njegove sljedeće dodijeljene stanice. Ipak, unatoč svih potencijalnih poteškoća, sve ide dobro.

Tijekom svega toga, ogromne svote dodijeljenih valuta ostale su stabilne i spremne su za pokretanje u pravom trenutku. Stvaranje tog procesa bio je rezultat brojnih sporazuma koji su omogućili da počnu ti pokreti i dokažu svoju pouzdanost i sigurnost. Oni koji su odobrili sve ovo sasvim su sigurni da će njihovi izvorni ciljevi na kraju biti postignuti. Svrha ovoga je da se distribuiraju sredstva i zakonski ukine sadašnji svjetski sustav.

U svakoj fazi postoji niz sigurnosnih provjera kako bi se vidjelo da su sva ta sredstva još uvijek ista kao što je obećano. Molimo da razumijete da se taj novac mora izbrojati i ponovno brojati kao dio tog procesa. Dakle, postoji logički razlog za temeljitost i druge sigurnosne procedure potrebne u svakoj fazi. U dogledno vrijeme, ta sredstva će postići mnoge svoje veličanstvene ciljeve!

Namaste! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Vaše nevjerojatne vizije nastavljaju držati i osiguravati blagoslovljenu pozadinu ovog prekrasnog čuda koje se sada događa u cijelom svijetu. Kako oni koji su zaduženi za isporuku rade na svom putu napretka, mi pripremamo čovječanstvo za najljepši skup nebeskih darova. To nije samo veliki prosperitet, nego i nova stvarnost koja uključuje NESARA, te novi globalni bankarski sustav i potpuno oslobođenje od dužničkog ropstva. Vi ste doista na pragu velikog božanstvenog vremena u vašem životu!

Mi Majstori smo sretni što ste održavali svoju radost i shvatili da je krajnji cilj vaša blaga transformacija natrag u vaše prirodno stanje pune svijesti. U tom čudesnom stanju jednostavno možete lako promijeniti ovaj sadašnji solarni sustav u vašu novu zvjezdanu naciju. Osim toga, možete preuzeti ovu novu stvarnost i dovršiti misiju koju su vaši preci započeli kad ste se spustili na ovo blagoslovljeno mjesto prije nekih 900.000 godina. Vi i Agarčani uskoro biste trebali sve to nadoknaditi.

Iz ovoga su proizašla mnoga vaša iskustva u ovom području. Mi milostivo blagoslivljamo sve one koji sada dolaze iz daljine u našu čast zbog provođenja ove veličanstvene, dobrodošle misije. To je uspostava nebeskog plana za vraćanje cijelog ovog područja u njegovo prirodno netaknuto stanje. Agarčani su stvorili mnoge kristalne gradove koji će sadržavati kristalne svjetlosne komore da vam daju dobrodošlicu natrag u vaše galaktičko čovječanstvo. Nakon toga dolazi niz događaja koje mi Majstori trebamo božanski nadzirati. Kao što je davno bilo rečeno: „Kome se mnogo daje, od njega se i mnogo očekuje!“

Danas smo nastavili s našim tjednim izvještajem. Neka to bude vrijeme kada čovječanstvo počinje shvaćati da je njegova božanska misija bila u potpunosti prihvaćena od strane Svjetla, i odobren put da se omogući svima da dobiju svoju svetu sudbinu. Nova stvarnost sada je na pragu da se počne odvijati! Znajte, najdraži, da je neizmjerno i beskrajno blagostanje Neba doista vaše! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Na sirijanskom: Budite jedno! Budite u radosti!)


Izvor: Planetary Activation Organization

Hrvatski prijevod: Fredi


Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge