Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Sheldan Nidle - 23. svibnja 2017


Sheldan Nidle - 23. svibnja 2017

13 Etznob, 1 Pax, 13 Caban

Dratzo! Igra distrubucije ulazi u sljedeću fazu. Oni koji su za to zaduženi kreću se prema selektivnom sustavu da mnogo lakše i sigurnije premještaju sredstva. Vjeruje se da na taj način svi glavni primatelji mogu biti „likvidni“ mnogo brže. Kao što je prethodno navedeno, ovaj složeni proces mora se završiti brže i sveobuhvatnije.

Dok se cijela stvarnost kreće naprijed, ova procedura zahtijeva brzo pojavljivanje NESARA Republike. Čini se da bi kašnjenje trebalo svakoga brinuti. Nama je ova republika potrebna kako bi nam omogućila brzu izolaciju mračnih i njihov ludi USA, INC. Uvođenje novih valuta, i druge srodne aktivnosti, tada se mogu nastaviti kako je prvobitno planirano. U stvari, cijeli niz faza tada se može podići na jako potreban stupanj veće pravilnosti.

Zašto se stalno kasni u okončanju patnje koju je stvorila ova odvratna vlast? Ovoj nelegalnoj vladi, USA, INC, dopustilo se da postoji unatoč njene navodne propasti za još 18 mjeseci. Nadalje, zašto sadašnji globalni bankarski sustav još uvijek djeluje i zašto se Federalnim Rezervama dopustilo da djeluju kao što to čini unatoč upozorenja koje je navodno dao Svjetski sud u Haagu? To su doista neki od mnogih naših problema.

Trenutno gledamo kako promjene koje provode kineske starješine i njihovi saveznici počinju djelovati. Unatoč tih stvarnosti, svijet djeluje kao da se ništa nije dogodilo. Rečeno nam je da se sve to uskoro treba dramatično promijeniti. Mi tražimo da se mnoge stvari odmah promijene, tako da se načini Svjetla mogu nastaviti kako je obećano, i da se nova NESARA Republika može proglasiti. Dakle, pustite nas, s radošću, da legalno proglasimo novu američku NESARA Republiku!!!

Namaste! Mi smo vaši uzašli Majstori! Blagoslivljamo vas i zahvaljujemo vam na vašim velikim vizijama! Zajedno podržavamo način na koji se priprema globalna revalorizacija valuta kako bi vam bila široko distribuirana svima vama. Mnogo toga se događa u čitavom svijetu u njegovom pravom božanskom trenutku. Ovaj proces distribucije ogromne količine valuta radi na svom putu prema naprijed. Trenutno, ovaj proces tek počinje. Mnogi nevjerojatni događaji izuzetno su blizu da se dogode, a vi ste sasvim blizu da vidite stvari koje će vas zaista zadiviti!

Nebo vidi da je njegov božanski raspored ispunjen. Sadašnje područje je stoga sasvim blizu velike transformacije. Te promjene, kako je gore spomenuto, donijet će prosperitet, slobodu i suverenitet koji su vam odavno obećani. Ponekad je bilo potrebno napredovati sporije nego što je prvobitno bilo predviđeno. Nebo je ipak ustrajno u svojoj odlučnosti. Nekima se vrše isplate a drugi su vrlo blizu vlastitog uspjeha. Molimo vas da sačekate veliko slavlje koje je pripremljeno za vas!

Dakle, radujemo se čudesnim darovima Stvoritelja. Trebalo je mnogo vremena da se osigura transformacija ovog područja. Mračna kabala sada u potpunosti prihvaća svoju konačnu sudbinu. Ovi posljednji trenuci mogu se činiti beskrajnim, ali ostanite, poput Neba, u punom povjerenju za vaše blago, i u ovom svetom načinu, pripremite se za ono što će se dogoditi sljedeće. Mi Majstori čak i sada očekujemo mnoga čuda koja će otjerati mračne i vratiti Svjetlo na njegovu veličanstvenu poziciju kao kad su naši preci stigli na ovu najdragocjeniju kuglu. Aleluja! Aleluja!

Danas vam opet dajemo još jedan izvještaj o onome što se događa na vašem području. Pozitivne snage idu naprijed kako bi osigurale naš zajednički uspjeh. Zato vas molimo da se uzdignete iznad trenutka kratkotrajnog očaja i pripremite se za vašu neizbježnu slavu! Znajte da neizmjerno i beskrajno blagostanje Neba doista je vaše! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Na sirijanskom: Budite jedno! Budite u radosti!)


Izvor: Planetary Activation Organization

Hrvatski prijevod: Fredi


Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge