Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Sheldan Nidle - 16. svibnja 2017


Sheldan Nidle - 16. svibnja 2017

1 Batz, 14 Moan, 13 Caban

Selamat Jalwa! Unatoč raznim brigama, pokret prema distribuciji se nastavlja. Dodaju se brojni novi kriteriji koji bi mogli prouzročiti lagano kašnjenje. Starješine i brojni njihovi suradnici su nam rekli da se ponovno približavamo točki proboja. Oni koji su zaduženi za ovaj složeni proces znaju da se prve raspodjele približavaju točki pokretanja. Zahvaljujući ovom postupku, vjeruje se da oni koji su izabrani da budu prvi zabrinuto očekuju ovu odluku. Tako, obavješteni smo da se moramo pripremiti za neke doista uzbudljive vijesti!

Kao što možete vidjeti, mnogo toga se približava, to jest stvarni početak formalne cirkulacije američkih novčanica poduprtih dragocjenim metalima. One su sa zlatnom podlogom i lako mogu uništiti američku Federal Reserve Bank. Ova nova stvarnost također je dizajnirana da dovede do brzog urušavanja ilegalnog i de facto USA, INC. To je zato da bi se učinkovito zamijenila novom NESARA Republikom. Kamen temeljac u izradi ovog novog područja je vaša nova uprava i njen financijski sustav.

U međuvremenu se koncentriramo na naše ciljeve. Glavni je, naravno, osigurati da te revalorizirane valute budu uspješno dane ljudima ove površinske stvarnosti. Mi shvaćamo što sve ovo doista predstavlja. To je sredstvo kojim mračna kabala može biti poražena i novo i prosperitetno vrijeme za vas može početi. To je novo formiranje stvarnosti koja će konačno omogućiti da naša velika misija može ozbiljno početi. Mi razumijemo neka prošla kašnjenja, ali ipak duboko osjećamo koliko je važno završiti vašu trajnu potrebu da se brinete zbog neprestanog užasa ove blijedeće stare stvarnosti.

Trajne komplikacije ove stare stvarnosti zahtijevaju pravovremenu pobjedu nad mračnima od strane nas i naših saveznika. Starješine i druge slične grupe trebaju omogućiti da se ova ogromna sredstva mogu sigurno podijeliti na vašem površinskom području. Prema našem mišljenju, predugo je trajalo da se završi ono što je za nas jednostavan proces. U kombinaciji s tim su doista masovna uhićenja i izoliranje vladajuće kabale i njenih suradnika. Kad se to uspješno obavi, NESARA i sve što ona implicira može se sigurno izvršiti. Na kraju, ostatak našeg zajedničkog plana može biti postignut. Hosana! Hosana!

Blagoslovi! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Danas dolazimo znajući da je propast mračne kabale u ovom području blizu. Trenutno, one snage svjetla koje će javno proglasiti NESARA Republiku konačno se spremaju da to učine. Nebo nam božanski govori da su završene velike pripreme za ovaj veličanstveni događaj. Sve što još treba je službena objava. To se uskoro očekuje. Kad se to konačno dogodi to će pokazati svima da su potrebni završni elementi završeni. Aleluja! Aleluja!

Tada možete biti službeno oslobođeni duga, jer će biti proglašen specijalni jubilej. S time, možete početi sa zadacima koji su u srži vaših istinskih strasti. Znamo da će vas ispuniti velika energija jer napokon počinjete mnoge svoje dodijeljene zadatke. Osjećamo da veliki porast mnogih vaših poslova može doista započeti masivnu transformaciju ovog površinskog područja. Ova aktivnost svima nam donosi veliku radost! Čovječanstvo će biti napokon slobodno da radi ono što božanski želi!

Ova transformacija će donijeti velika rješenja i velike načine za kreativno rješavanje problema ove površinske stvarnosti. Ti zadaci će transformirati rat u mir i proglasiti vaš suverenitet svima. Mi majstori tada možemo odrediti vrijeme za one potrebne lekcije koje smo dužni pružiti. Mi ćemo to raditi s radošću i s punim znanjem da vi sada znate kako ste se premjestili tako grubo u ograničenu svijest! Ovom novom razumijevanju vaše povijesti je suđeno da vam dobro služi. Neka vas Svjetlo zagrli na svaki način.

Danas smo pregledali što se događa na ovoj plavo-zelenoj kugli. U tijeku su stvari koje će sada promijeniti ovo područje. Budite spremni za ove događaje i znajte da će se bogatstvo događaja uskoro manifestirati. Znajte, najdraži, da je neizmjerno i beskrajno blagostanje Neba doista vaše! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! ( Na sirijanskom: Budite jedno! Budite u radosti!)


Izvor: Planetary Activation Organization

Hrvatski prijevod: Fredi


Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge