Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Sheldan Nidle - 22. studenog 2016


Sheldan Nidle - 22. studenog 2016

2 Cib, 19 Xul, 13 Caban

Selamat Jalwa! U današnje vrijeme, operacija radi prema cilju izoliranja preostalih iluminatskih lupeža koji su ostali na pozicijama vlasti u američkoj korporativnoj vladi. Ovom procesu je trebalo više vremena nego što su u početku očekivale kineske i europske starješine i kraljevske obitelji. U preliminarnom modu, nova legalna američka vlada je proglašena u drugoj polovici onog što vi znate kao gregorijanski kalendarski mjesec listopad. Ono što preostaje je više formalna izjava koja će biti uskoro. U međuvremenu, proces češljanja je u tijeku. Mi nadziremo sve ovo i postavljamo parametre koji će omogućiti da ova operacija uspije. Očekujemo da ćemo očistiti put za novu američku Republiku, a NESARA će biti javno objavljen. Mi smo nastavili pomno pratiti sve što se dovija i dajemo potpuni izvještaj specijalnom vijeću koje će biti skrbnik novih GESARA vlada. Naši posrednici čine ključni dio ovog vitalnog vijeća za starješine i kraljevske obitelji. Naš je cilj da vidimo te nove vlade kako preuzimaju vlast na što učinkovitiji način. Ova akcija će nas također dovesti bliže razotkrivanju.

Cijeli ovaj proces je pripremanje ovog globalnog područja da prihvati sve veću svijest. Ova svijest je ono što vam omogućuje da nas prihvatite kao učitelje. Anunaki su vas doveli do toga da smatrate da ste bili manje vrijedna bića. To je bio način koji im je omogućio da s vama lako manipuliraju. Mi smo često ponavljali da je ovo dolazeće vrijeme ono kada ćete postati sposobni prihvatiti svoje sposobnosti i da nas vidite kao svoju budućnost. Brojni tehnološki uređaji koje ste prihvatili u vašoj stvarnosti samo je vrh gigantskog ledenog brijega novih inovacija koje će se odmah pojaviti pred vama. Ove nove tehnologije će vam konačno omogućiti da vidite koliko će nevjerojatna ova nova stvarnost postati. To će biti svijet koji lako može prihvatiti ono što vas namjeravamo naučiti. Vi se morate brzo iskupiti za opasno spore staze po kojima je kraj 20. stoljeća bio poznat. Brži tempo vam može omogućiti da vidite veliki domet ove nove elektronske tehnologije. Ipak, to je samo kratak pogled na ono što vam bliska budućnost donosi!

Vaš svijet izrasta iz društva temeljenog na primitivnoj tehnologiji i onog izgrađenog na elektroničkim uređajima. To ga pretvara u područje koje na primitivan način oponaša naše. Ono što će se sljedeće dogoditi je da će ova elektronska tehnologija postati globalna, a razvoj koji se sada događa biti će na mnogo većoj razini. Mi gledamo cijeli ovaj svijet i vidimo kako se elektroenergetska mreža širi svakog dana u Aziji, Africi i u obje Amerike. Ove električne mreže tada mogu postati temelj za bežičnu elektronsku revoluciju. Iako je taj proces još uvijek spor u većem dijelu vašeg svijeta, novi napredak ide do kraja takvih ograničenja. Vaš površinski svijet planeta bio je u velikoj mjeri pod kontrolom iluminoida sa sjedištem na Zapadu. Takva centralizirana kontrola biti će mnogo teža u vrijeme velikog globalnog napretka. Bitno je da se baza s ograničenom moći eliminira i da je zamijeni novi, mnogo otvoreniji koncept. Kako se ta vlast širi, svijet postaje sve više u stanju prihvatiti nove realnosti. Također postaje otvoreniji za razotkrivanje i masovni kontakt.

Prvi kontakt je primarni cilj naše misije Dobrodošli kući. Mi smo se posvetili pomaganju onima u vašem svijetu koji su odlučili okončati kontrolu onih koji su postali sluge vaših bivših gospodara, Anunakija. Hrabre duše su radile desetljećima na postavljanju puta da bi se ovaj veličanstveni cilj mogao ostvariti. Kad smo mi stigli, odmah smo počeli otkrivati tko su oni i stjecati njihovo povjerenje. Samo na taj način naša se misija može brzo ostvariti. Kao što smo naveli u prethodnim izvještajima, mogli smo to učiniti da određene točke. Ono što je sada potrebno je da budemo u mogućnosti otići izvan naše sadašnje pozicije povjerenja i stvarno im pomoći da uspiju na svaki mogući način. Ovo sadašnje usporavanje bit će nadoknađeno zajedničkim snagama koje se sastoje od svih onih koji rade na postizanju uspjeha. Ova će koalicija omogućiti napredak i novu vlast što će nam omogućiti da ispunimo svoju misiju - da budemo priznati, a onda da budemo u mogućnosti da vam se obratimo. To čini Nebo vrlo sretnim i omogućuje nam da vidimo kako da prilagodimo naš sadašnji raspored.

Blagoslovi! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Došlo je vrijeme da se zahvalimo Nebu za ono što će se desiti. Starom korumpiranom političkom procesu je suđeno da nestane, i da se sretno zamijeni s novim, pod nazivom NESARA i GESARA. Zaista, to je milostiv blagoslov. Kroz njega, neprocjenjivi napredak će se manifestirati i oslobođenje od dužničkog ropstva će se pojaviti kao ogroman i blistav jubilej koji će doći prije novog bankarskog sustava. To je sveti dar površinskom čovječanstvu! On završava sa sustavom koji je prvi put podigao glavu u drevnom Babilonu. Ta tiranija uskoro završava. Vi ćete uživati u božanskom svjetlu slobode, sposobni da ispunite svoju radost. To je ta unutarnja strast koja vas vodi. To je ta velika radost koja će biti najveći dar Neba. To je znak koliko vas puno Nebo voli i duboko želi vaš najveći osobni uspjeh! To vam je nagrada za sve što radite da Zahvalite Nebu na njegovom čudesnom radu u ispunjavanju vaših snova!

Božanska svrha svega ovoga je da koristite ovaj novi napredak da podignete svoju svijest i svoju radost. Često se kaže da se kolektivna energija ovog globalnog društva podiže podizanjem njegove svijesti. Ovaj proces radi tako da oslobađa vašu strast, ostavljajući vas sposobne da lako zamislite ono što možete postići tako što konačno pokrećete svoje vlastite projekte. Dok počinjete, početna energija kovitla se svijetom, dodajući sve više poticaja kolektivnom ostvarenju. Aktivni proces provođenja tih projekata vrlo je osnažujući. Neka vrsta globalne energije odskače i spiralno se kreće prema gore. To je taj razvoj koji je u središtu svega toga. Dok se osjećate sve više osnaženi, mreža se formira i novo božansko ponašanje se manifestira. Ova preoblikovana stvarnost je, u stvari, vaša imaginacija u akciji.

Ta božanska operacija je ono što smo počeli prije nekoliko desetljeća. Vaša stvarnost je sada na glavnom raskrižju. Mi tražimo samo da se i dalje držite svoje vizije i, uskoro, vidjet ćete čudesne rezultate koje smo do sada opisali. Amerika, u stvarnosti, je poligon testiranja za to kako će se ova nova svijest manifestirati. Naši suradnici su uzeli naše resurse i počeli ih distribuirati po cijelom ovom planetu. Budite strpljivi. Znajte u sebi da je važan sveti plan u tijeku što znači da čisti sve koji se protive tome što on predstavlja. Ono što se odvija je preoblikovanje ove nove i napredne stvarnosti. Svaki dan, mnogi sveti dekreti se izriču i provode. Uživajte u ovome što se događa i pustite da se ova nova stvarnost pojavi. Napravimo to u ime svega što je sveto i duboko! Aleluja! Aleluja! Aleluja!

Današnji dan smo proveli s našim općenitim izvješćem o trenutnoj globalnoj situaciji. Mnogo toga se događa što će promijeniti ovaj svijet na čudesan način. Molimo vas da ostanete strpljivi, fokusirani i spremni pomoći ovom čudesnom slučaju. Znajte najdraži, da je neizmjerno i beskrajno blagostanje Neba doista vaše! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirijanski za Budi Jedno! I Budi u Radosti!)


Izvor: Planetary Activation Organization

Hrvatski prijevod: Fredi


Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge