Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Sheldan Nidle - October 22, 2013

Sheldan Nidle - 22. listopada 2013

Ažuriranje od Sheldana Nidlea za Duhovnu Hijerarhiju i Galaktičku Federaciju

7 Chicchan, 8 Tzec, 10 Caban

Dratzo! Mnogo toga se dogodilo otkako smo zadnji put razgovarali. Napravljeni su brojni ugovori, a raspored za slijedeći niz tajnih događaja je završen. Mi smo sretni da se ove stvari kreću naprijed, a važno je da se sada zbivaju brojni drugi događaji. Trenutačno, usvajanje rasporeda je u tijeku. Iako vam se ove stvari ne mogu opisati u svim detaljima, razne mračne vlade su na svom putu odlaska. Dok se trenutna situacija ne riješi, nismo vam u mogućnosti dati bilo kakve informacije o to me što će se dogoditi slijedeće, ali stvarna isporuka brojnih fondova prosperiteta je vrlo blizu. Trenutna situacija je vrlo fluidna i zahtijeva stupanj stabilnosti prije nego što se stvari mogu pokrenuti dalje. Mi to pažljivo pratimo i namjeravamo pomoći kada je to potrebno. U međuvremenu, mi pomažemo u nizu uhićenja, i povratu sredstava. Mračnoj kabali se ne smije dopustiti da ostane na vlasti bez da intimno znaju da ih se prati i provjerava. Ti arogantni znaju da njihovo vrijeme završava i nova epoha je spremna za početak!

Dok se sve te razne akcije odigravaju, važno je da shvatite da su se ubrzale promjene koje Nebo provodi. Vaše čakre glave trebaju se popuniti. Vaša vratna čakra i čakre gornjeg dijela tijela zahtijevaju veliko uravnoteženje. Naši medicinski timovi su izvijestili da su ove fizičke promjene sada u tijeku. Stoga, neki od vas doživljavaju bilo stupnjeve vrtoglavice, povećanu zaboravnost ili čak privremeni gubitak riječnika. Zajedno s tim simptomima je povremeno zamućenje vida praćeno u mnogim slučajevima glavoboljama. Bolovi u vratu i bolovi u ramenima također su bili opisani. Ukratko, Vaš gornji dio tijela i glava su centri brojnih nadogradnji. Stvari koje smo upravo opisali su samo simptomi onoga što se sada događa u vama. Slijedeća područja koja privlače pažnju su mjesta koja su najviše pogođena energijama koje koje vam dolaze iz vaše srebrne niti. One nose nebeske informacije koje koriste vaši tijelesni čuvari za održavanje vaše tjelesne biti.

Dok se vaša fizička bit božanski podešava, vi počinjete doživljavati sve veće i veće fizičke vibracije. To vam omogućuje da povećate turažu vaše sadašnje svijesti. Dakle, imate živopisnije snove i osjećaj povećane razine očekivanja dok se povezujete sa životnim energijama koje okružuju vaš lijepi živi svijet. Gaja također osjeća ove promjene. Ona ubrzava mnoge pripremne fenomene vezane za povratak njezine površine u njezino drevno stanje. Ovo povećanje razine promjena osjećaju mnogi njezini eko sustavi. Svaka skupina elemenata dodijeljeni vrstama životinja će olakšati način na koji će životinje reagirati na djelovanje Gaje. Život na vašoj površini prolazi kroz niz stresova koji opterećuju cjelokupnu prirodu ovih raznih ekosustava. Ovi stresovi će se ublažiti nakon što čovječanstvo napusti površinu zbog svoje velike transformacije u području Unutrašnje Zemlje. Vrijeme za ove velike promjene nije jako daleko. Božanski vremenski okvir je definitivno na snazi.

Mi surađujemo s našim zemaljskim saveznicima i posrednicima iz Agarte kako bi pripremili ovaj planet za najveću promjenu. Serija bitnih najava će pokrenuti operaciju koja će baciti vašu trenutnu stvarnost u novu epohu. Vi ste u posebnom trenutku. Ubrzo, dogodit će se stvari koje će uvelike promijeniti ono što danas smatrate da je nešto trajno. Te promjene će uključiti kraj tajnosti koja vam je negirala znanje o nama i sakrila ogromnu količinu domaćih tehnologija. Naše najave će uključiti ne samo svijest o tome što ćete naučiti, nego i puno otkrivanje onoga što imamo za ponuditi. Morate shvatiti neizmjernost onoga što je bilo skriveno od vas od strane mračnih. Osim toga, morate dokučiti ono što leži pred svakim od vas. Puna svijest je veliki dar koji je Nebo spremno darovati. To vam daje najljepšu priliku, jer ćete se konačno pridružiti vašim duhovnim i svemirskim obiteljima.

Blagoslovi! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Dolazimo u radosti i osjećamo se blagoslovljeni od Neba da smo sada u mogućnosti da vam objasnimo nekoliko vitalnih tema! Za početak, ukratko razmotrimo božansko odabiranje trenutka vašeg uzašašća. Mi smo bili oni od takvog velikog moralnog fokusa da je svakom od nas dano specijalno odobrenje kako bi nam se omogućilo da postignemo dar pune svijesti u nekoliko života. Mi smo doslovno "otišli natrag u školu" i bili naučeni kako da nadgledamo i vodimo čovječanstvo. Ova velika odgovornost je nešto što je svatko njegovao kroz stoljeća i tisućljeća, kao što smo vas doveli do samog ruba vašeg uzašašća u ovom životu. Uskoro će se dogoditi događaji koji obezbijeđuju prijelaz između ovog vremena i onoga u kojem svjetlo Neba doista može jasno sjati. Iskoristite ovo dragocjeno vrijeme da se posvetite transformacijama koje su potrebne. Mi vam namjeravamo dati upute kako bi olakšali vaš um u ovoj vitalnoj temi!

Blagoslovljena područja posjeduju mudrost koja ide daleko izvan misli o ovoj stvarnosti. Najvažnije je da se otkačite stvari koje vas vežu za ovaj svijet. Pogledajte unutar sebe i dozvolite mnogim vašim strahovima da se povuku i izađu iz vašeg uma. Ono što će ostati je izravna veza s vašom "Ja jesam prisutnosti". Naučite kako razgovarati s vašim pravim Ja - tko vi zapravo jeste. Hrabro je, mudro i vješto živjeti u moralnim istinama danim nam od Neba. Naučite utjeloviti ono što ste naučili. Postanite onaj koji se može fokusirati unutar ove mudrosti i manifestirati ono što stvarno želi. Kad to učinite, vi podižete vaše životne vibracije i zaokružujete ono što vi jeste. U ovom svijetu, takav fokus je obeshrabren školom, radom i uvjerenjima koja su često u suprotnosti s onima koja ste tako uporno stjecali. U tom smislu, vi ste slobodni, a uskoro će to biti način ove stvarnosti!

Uvijek budite svjesni onoga što postajete. Fokus namjere je bitan za ono što radite. Vi se sami pripremate s našim blagoslovima za život u punoj svijesti. Vi ćete bit anđeo ove fizičke ravni i poslušno služiti veličanstvenoj Svjetlosti Stvoritelja! Mnoge duše su zarobljene u okolnostima koje zahtijevaju vaše blagoslove, usluge i mudrost. Vi ćete koristiti vaše božanske talente za liječenje, za poticanje i usmjeravanje onih pod vašim tutorstvom. Ovaj sveti skup interakcija zahtijeva neki stupanj obuke i iskustva. Vi ćete biti najveličanstvenija skupina fizičkih anđela. Stoga, Nebo očekuje mnogo od vas. Mi dolazimo da podučavamo, da vodimo i da vas pripremamo za vaše velike misije koje će vam dati vaši nebeski administratori! Aleluja! Aleluja!

Danas smo nastavili s našim porukama! Približava se vrijeme za velike promjene u ovoj stvarnosti. Vrijeme je da se transformiraju bol i patnja u radost, mir i blagostanje! Mračna kabala je imala vremena da se dostojanstveno promijeni i nije uspjela. Sviće novi dan koji će donijeti dražesnu epohu čovječanstvu! Znajte, najdraži, da neizmjerno i beskrajno blagostanje neba je doista vaše! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirijanski: Budite Jedan! Budite u radosti!)

Izvor: www.paoweb.com
Preveo s engleskog: FrediShare |


Želite li nas podržati u svjetloradništvu?
Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge