Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Sheldan Nidle - October 15, 2013

Sheldan Nidle - 15. listopada 2013

Ažuriranje od Sheldana Nidlea za Duhovnu Hijerarhiju i Galaktičku Federaciju

13 Etznab, 1 Tzec, 10 Caban

Dratzo! Vraćamo se s dobrim vijestima! Posljednji podanici mračnih sada su na posebnom samitu sa sljedbenicima svjetla. Nekada arogantni i svemoćni, sada pregovaraju o konačnim uvjetima njihove globalne predaje. Mračnoj kabali je već oduzeta većina njenog bogatstva, a svjetlo će transformirati njene stare režime. Dogovori postignuti na samitu će generirati konačni raspored stvaranja novog područja - slobodnog, prosperitetnog i onog koje omogućuje svakom čovjeku da doista bude suveren. Sporazumi će također razraditi kako će lideri sadašnjih "de facto" vlada podnijeti ostavke. Nova vlast će provesti niz posebnih procesa kako bi objasnila razne događaje koji su se dogodili i kako su drugi događaji krivotvorili novu stvarnost za čovječanstvo. To će vam pomoći da bolje razumijete razloge pozadine događaja dana.

Uspostavljena nova vlast će objelodaniti NLO zataškavanje, a tu će biti velika reorganizacija pogleda kako čovječanstvo vidi svemir. Tada, Agarčani i mi se možemo pojaviti i obratiti se mnoštvu. Najave će uvelike promijeniti vaše financijske perspektive i vaš pogled na ovaj svijet i čovječanstvo. Neočekivano, imat ćete veliki "jubilej" i jasno predstaviti cijelu novu granu čovječanstva koja će biti dodana vašoj stvarnosti. Otkrit ćete da ste dio ogromne migracije kroz svemir koja je ranije skrivana od vas. Iako vas ovo može šokirati, Uzašli Majstori će vam dati niz posebnih predavanja, tako da možete razumjeti kako su vaša drevna povijest i filozofija bile promijenjene od strane mračnih, kako bi vas kontrolirali i manipulirali s vama. Naše je da podržimo one koji će omogućiti da se dogode ove velike promjene.

Vaš svijet je bio stavljen u čahuru od strane glavnih medija koji imaju sposobnost da pletu mrežu neistina koje se mogu činiti stvarnim. Mračni su dugo koristili te metode da vas kontroliraju, ali velika promjena je u tijeku. Mračni se više ne mogu održati. Njihova moć klizi jer gube puno vlasništvo nad brojnim financijskim instrumentima koji su bili temelj njihove moći. Ti gubici se povećavaju svakodnevno i mračni su konačno doslovno prisiljeni da se bore za svoj život. Kao što smo prije rekli, pregovori sadrže uvjete za njihovu predaju, a prijateljske vojske će pomoći našim saveznicima u provođenju sporazuma. Pravni sustav također sadrži one koji su istinski pomogli u ovoj najnevjerojatnijoj promjeni, i sretni smo da to vidimo. Ove promjene su samo formalni početak procesa koji će vas ubrzo dovesti do pune svijesti. Oni koji će biti na vlasti u ovoj novoj vladi su spremni, i na sigurnom su mjestu.

Agarčani rade kako bi osigurali da naši saveznici u potpunosti razumiju kako će se dogoditi ova smjena vlasti. U stvari, mi preokrećemo ono što se tako tragično dogodilo kada ste natjerani u ograničenu svijest. U ovom svetom trenutku, vi ćete povratiti sve ono što ste izgubili. Budući da je ova operacija složena, trebamo slijediti točno ono što Nebo odredi o ovim ključnim pitanjima! Uzašli Majstori su bili od velike pomoći dajući nam mudrost koja nam je potrebna da to ispravno obavimo. To božanstveno znanje je sama srž onoga što se sada događa. Predstojeći događaji će otkriti dezinformacije iznesene od strane vaših glavnih medija i započeti proces, tako da se možete sjetiti stare istine koja nas je dovela na vaš svijet. Povijesti koje će biti objavljene od strane Agarčana dodatno će vam pomoći da se sjetite svojih drevnih korijena. Duga čarolija mračnih će na kraju biti razbijena i nova epoha za čovječanstvo će biti rođena!

Namaste! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Sada se pojavljujemo pred vama donoseći zanimljive novosti. Trenutno, u tijeku je niz posebnih sastanaka za donošenje konačnog rasporeda za prelazak na novu privremenu vladu. Ova nova vlada će inicirati sudske procese koji će ukloniti one koji su dugo djelovali kao tajna snaga iza raznih de facto režima koji su stoljećima vladali vašim svijetom. Ona će također utvrditi pravila i procedure koje će biti usvojene od novoizabranih de jure vlada vašeg svijeta. Ovi instrumenti svjetla će promijeniti brojna uvjerenja i sam način na koji će ove nove vlade raditi. To zahtijeva da svatko od vas preuzme punu odgovornost i da pozorno prati kako se koriste ovlasti dane novim vladama. Vi ste bili blagoslovljeni svetim uredbama Neba. Mudro koristite ono što vam je dano.

Transformacija vašeg svijeta dati će vam prosperitet i priliku da bolje razumijete narav toga tko ste vi zapravo i priliku da postanete potpuno svjesna Bića svjetlosti. To nije mali posao, točnije, to je veliki skok na koji imate pravo vašim rođenjem. Uživajte u putovanju koje je pred vama. Mnogo se tražilo od vas i zato, imate velike odgovornosti - da transformirate površinu Gaje vrativši joj zemlju, vodu i zrak u prijašnje savršeno stanje. To je veliki pothvat. Mi ćemo uskoro doći i započeti niz božanstvenih razgovora s vama kako bi otkrili "tajne drevnih naroda" prvo dane svakom od nas kada smo prešli iz ograničene u punu svijest. Ovo "prosvjetljenje" je vaša sudbina! Prihvatite ju s veseljem i budite potpuno spremni da ju primjenite!

Zajedno, mi, bića koja žive na ovoj blistavoj kugli, uzeti ćemo našu lijepu boginju (Gaju) i transformirati ju natrag u živi oblik u kom najviše uživa. Trebamo ljude ovog svijeta da se rašire po drugim vodenim svjetovima, tako da oni mogu biti transmutirani od Elohima u čudesne kreacije koje su nekad bili. Unesite ono što vidite i kao potpuno svjesna bića učinite upravo to od svakog od njih. Mi namjeravamo kao vaši božanski nadzornici da vam pomognemo u ispunjavanju raznih vaših dužnosti. Vi ste vrlo posebna grupa ljudi, a zajedno ćemo formirati jedinstvenu zvjezdanu naciju. Još od prošlih tisućljeća nisu s nama dobro postupali; mi smo tu da promijenimo to prošlo zlostavljanje i ispunimo našu prekrasnu sudbinu. Imamo Nebo i Galaktičku Federaciju koji su spremni pomoći. Ipak, naše vlastite sposobnosti će nam osigurati naš najveći uspjeh!

Danas smo razgovarali o tome što se događa u ovom svijetu. U igri su mnogi događaji koji će vam konačno dati sredstva da pretvorite ovo mračno područje u svjetlo. Mi vas jednostavno molimo da uzmete ovu informaciju i iskoristite ju da dobijete bolji pogled na ono što se događa vama i društvima koja čine ovu stvarnost! Znajte, najdraži, da neizmjerno i beskrajno blagostanje neba je doista vaše! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirijanski: Budite Jedan! Budite u radosti!)

Izvor: www.paoweb.com
Preveo s engleskog: FrediShare |


Želite li nas podržati u svjetloradništvu?
Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge