Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Sheldan Nidle - 22. ožujka 2016


Sheldan Nidle - 22. ožujka 2016

5 Manik, 0 Mac, 12 Manik

Dratzo! Proces promjene ove stvarnosti se nastavlja. To uglavnom ne ide glatko. S jedne strane, imamo Uzašle Majstore, brojna tajna društva i njihove bliske saveznike, one pojedince koji su iskreno posvećeni brzom i razumnom završetku moći i bogatstva mnogih poslušnika mračnih. Ti oligarsi su namjeravali sprovesti veliki program depopulacije koji je nedavno počeo imati utjecaj na brojne nerazvijene i siromašne zemlje u svijetu. Ovaj skup smrtonosnih projekata tek je sada malo zaustavljen zahvaljujući brojnim prosvjetljenim "zviždačima". Ti projekti su dio aktivnosti koje su trovanje zraka, oceana i tla sa smrtonosnim patogenima i povećanim širenjem radijacije i njenih štetnih nuspojava na čovječanstvo. Mi pažljivo pratimo te stvari i držimo strahovite posljedice na nižoj razini intenziteta. Mi možemo rješiti Gaju tih stvari tek kada velike svjetske vlade dopuste našu vidljivu prisutnost u širem vremenskom razdoblju. Evo, važnost NESARA postaje vrlo očita. Jedva čekamo da nova vlast postane manifestirana stvarnost.

Tekuća manifestacija raznih fondova je kontinuirani znak sve većeg opreznog ponašanja onih kojima je povjereno sigurno prebacivanje velikih suma novca preko međunarodnih granica. Ponovno potičemo ove grupe da nam dopuste da imamo puno više udjela u ovom najbitnijem skupu vrlo osjetljivih operacija. Mi imamo tehnologije koje su u stanju sasvim riješiti većinu poteškoća koje su nerazdvojni dio ovog složenog procesa. Unatoč tih poteškoća, prenositelji dosežu točku gdje se ta sredstva zaista mogu sigurno distribuirati. Kako taj trenutak dolazi, naša je namjera da konačno vidimo kraj moći i prestiža tih nastranih oligarha. Vrijeme je da se revidira ova stvarnost i omogući svakom od vas da uživate u ukidanju dužničkog ropstva i nemoralnih načina mračnih. Ovi ciljvi su dio većeg programa usvojenog prije mnogo godina na temelju sporazuma između snaga svjetla i onih koji su zaduženi da vam donesu odavno obećanu novu stvarnost. Očekujemo da će se to konačno dogoditi vrlo brzo. To je djelo onih čije je vrijeme došlo!

Novi financijski sustav je, kao što znate, kombinacija strogog seta novih bankarskih propisa (Basel III i IV), i ogromnih zaliha zlata, srebra i dragulja koje su davno sakupljale drevne obitelji, prosvijetljene kraljevske obitelji i božanska djela Saint Germaina i Quan Yin. Ove ogromne mogućnosti namijenjene su onima koji će uzletjeti s bogatstvom i stvoriti humanitarne projekte koji omogućuju svima da vrate izvrsno zdravlje, nauče o svojim stalno mijenjajućim tijelima i donesu nove i zaplijenjene izume da pomognu čovječanstvu. To će omogućiti Gaji i njenim brojnim ekosustavima da napreduju. Ti projekti će također pomoći u uvođenju nove vlasti i omogućiti da se završi desetljećima staro NLO zataškavanje. Ti događaji će, nadalje, informirati čovječanstvo o njegovim pravim korjenima i pomoći da se dodatno rašire dobrota, milosrđe i dobra djela Uzašlih Majstora i njihovih zaštitnika, Agarčana. Ovi projekti će distribuirati zdravu hranu i vodu. Čovječanstvu nažalost nedostaje hrane i čiste vode što je globalno potrebno da se pripremi za punu svijest.

Činimo sve što možemo kako bi pomogli proširiti dobra djela Uzašlih Majstora i naših Agarčanskih rođaka. Svjesni smo koliko je većina vas uvriježena u načine koje su vam tisućljećima prije utuvili Anunaki. Dakle, mi pripremamo naše vlastite mentore koji će se spustiti među vas kad dođemo da objasnimo kako se to prvi put dogodilo u zadnjim danima Atlantide. Nebo je izdalo brojne recepte, koji su istinski temelj onoga što se sada događa svakom od vas. Ovaj od neba dan rast u svijesti budi vas i omogućuje sve većem broju vas da prihvatite čuda mnoštva novoga i mnogo svjesnije stvarnosti. Brojni događaji brzo olabavljuju stisak mračnih oligarha koji su tisućljećima vladali ovim svijetom uz pomoć Anunakija. To vrijeme trenutno završava. Svaki od vas će završiti s vremenom u mraku i naučiti o velikom potencijalu unutar vas. Ovo veliko čudo će postaviti veličanstvenu pozornicu za vaš povratak da ponovno postanete galaktički ljudi (fizički anđeli)!

Namaste! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Vaš svijet ulazi u završno razdoblje tranzicije. Oni koji su vladali vašim globalnim društvima prisiljeni su odustati od moći i prestiža za koje su nekad mislili da su neosporivi. Gubitak moći za njih tek počinje. Brojne zemlje, poput Islanda, koji je prkosio njihovoj vladavini, trenutno se slave kao heroji. Mnoge manje zemlje slijede ovaj primjer i svima pokazuju koliko je daleko ovaj pad učtivosti došao. Mnogi drugi događaji pokazuju da stari načini mračnih brzo blijede. Mi Majstori ponosimo se tim državama i njihovim inatom prema moći tih brojnih oligarha. Taj proces raste kako mračni počinju u potpunosti shvaćati da se njihov slom nadvio nad njima. To je samo prvi dio globalne revolucije u svijesti. Novo vrijeme sviće za svakog od vas. Ova nova stvarnost obećava kraj nepotrebnog poštivanja kompliciranih pravila i velikog oslobađanja od načina na koji svatko od vas gleda ovo vrijeme.

Vi ulazite u revoluciju svijesti i zajedničku koaliciju slobode i ostvarenja vaših snova. Ove mogućnosti su odavno zamišljene za vas, pa ipak na neki način ova mogućnost izmiče iz ruku. Nebo je koristilo svoj veliki utjecaj kako bi se osiguralo da ova najpotrebnija stvarnost bude vaša prava budućnost. Dakle, stalno se vrši pritisak na jimračnu oligarhiju kako bi vam se osigurao uspjeh u tim stvarima. Agarčani su nam pomagali da dodatno pojačamo te akcije. Prema tome, vaše vrijeme da zablistate je blizu. Mračni više ne mogu odgađati neizbježno. Novčana sredstva su na mjestu i novi bankarski sustav je u funkciji. Stari načini su sada u potpunosti izloženi. Oni će ubrzo postati beskorisne stavke, koje će napuniti veliku kantu za smeće povijesti do samog vrha. Možete biti sigurni da je vaše vrijeme ovdje i mnoge vlade su spremne da se očituju pred vama.

Ove podcijenjene činjenice predstavljaju novi val koji počinje prevladavati koncepte bivših oligarha. Njihova riječ više neće biti zakon za ovu grupu globalnih društava. Umjesto toga, njihove riječi će dokazati njihovu krivnju i osuditi ih na dugu izolaciju od vas. Arogancija mračnih će završiti i nova era slobode će početi. To će u konačnici dovesti do novog znanja i susreta s mnogo višim granama ove ljudske obitelji. Dugo vremena niste bili u stanju shvatiti kako ste postali toliko odvojeni
od svoje obitelji i doznati ćete veliku i kompleksnu povijest vašeg porijekla. Kad bude poznato to nasljeđe, mi Majstori želimo vam, nadasve, objasniti to detaljno. Teško je imati amneziju, koja vas sprječava da u potpunosti shvatite tko ste vi zapravo: To će biti vraćeno zajedno s vašim davno zaboravljenim potencijalom. Haleluja! Haleluja!

Danas smo proveli mnogo vremena kako bi učinili da budete svjesni onoga što se događa u cijelom svijetu. Mnogi čudesni događaji sada će se dogoditi da vas gurnu u ovu novu stvarnost. Stoga, budite spremni prihvatiti i shvatiti koliko je bilo kompleksno vaše putovanje do ovog najveličanstvenijeg trenutka u vašoj povijesti. Mnogi nevjerojatni trenuci sada su spremni da se pojave pred vama! Znajte, najdraži, da je neizmjerno i beskrajno blagostanje Neba doista vaše! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Na Sirijanskom: Budite jedno! Budite u radosti!)


Website: Planetary Activation Organization
Hrvatski prijevod: Fredi

Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge