Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Sheldan Nidle - 15. ožujka 2016


Sheldan Nidle - 15. ožujka 2016

11 Ahau, 13 Ceh, 11 Manik

Selamat Jalwa! Napredak prema masovnom globalnom uspjehu ide dalje! Unatoč niza proceduralnih prilagodbi od prošlog tjedna, potrebno prebacivanje fondova se nastavlja. Trenutno, specijalne povijesne obveznice su premještene i obračunate. Svijet je spreman za novu valutu koja je mnogo poštenije izračunata i doista predstavlja pravu vrijednost svakog nacionalnog gospodarstva. Uz to, završeno je prebacivanje zlata u sigurna skladišta, što olakšava svakoj nacionalnoj valuti da ima zlatnu podlogu. Ova operacija je bila podržana brojnim sigurnosnim procedurama koje su se morale ispuniti i zlato pravilno osigurati. Drevne i kraljevske obitelji zahtjevale su da ranije dogovorene operacije budu provedene prema uputama. Te stvari se trenutno rade i raspored specijalnih mjera je na snazi. To znači da je isporuka u tijeku i uskoro će sredstva biti na računima onih koji su prethodno bili na popisu za primitak tih novaca za start raznih humanitarnih projekata. Kad se to završi, brojni drugi resursi također će biti stavljeni u igru. Ti rezultati moraju biti preteča nove vlasti i s tim izlazi na svjetlo dana kraj višedesetljetnog NLO zataškavanja.

Dok se ti događaji i dalje odvijaju, masovna uhićenja bankara i njihovih političkih pajdaša znatno će se ubrzati. Pojava NESARA u Americi brzo će signalizirati porast sličnih vlada u Europi, Aziji i obje Amerike. To će biti ono što mi zovemo "GESARA". Drugim riječima, nove vlade će se širiti svijetom. Prema tome, G.C.R. (globalna revalorizacija valuta, op. prev.) će biti svjetska u opsegu i, zajedno s tim, biti će radikalni pokret u bankarstvu za formiranje novog financijskog sustava. Ovaj sustav će potaknuti okončanje dužničkog ropstva i početak rastućeg globalnog prosperiteta. Osim toga, tu će biti lekcije Uzašlih Majstora dok naš kontakt s površinskim čovječanstvom će se povećati. Vi rastete u svijesti i postajete svjesniji kako će ovo novo područje formalno funkcionirati. Vi trebate odigrati vrlo važnu ulogu u njegovom uspjehu. Vrlo je bitno da koristite svoje vrijeme rasta da postanete ključni zaštitari onoga što se događa svuda oko vas. Vaša svjetska suradnja će biti značajan element u načinu na koji ovo novo područje funkcionira. Ova stvarnost je vrlo interaktivna i izuzetno krhka. Ovo područje treba vašu punu pomoć.

Ova svijest koja se mijenja je, naravno, djelo Neba i vaših anđela čuvara. Čovječanstvo ne može postojati u istoj stvarnosti koja se jednostavno živjela na početku dvadesetog stoljeća. Svijet nije više onaj koji su tako stručno izradili Anunaki i njihova visoka vijeća. Podanici su se isto našli u nemogućnosti da održe svoju moć i bogatstvo. Sporazum iz Anchara imao je trenutno promijenjen krajolik vašeg dijela galaksije. Zemlja i njeno Sunce sada su se pripremili za novu sudbinu i mnogi koji su uživali veliku moć će biti uklonjeni iz onoga što su mislili da je neosvojiva pozicija. Ova posljednja dekada vidjela je pojavu niza raznih prosvjetljenih skupina koje su na rubu velikog uspjeha. Ovaj uspjeh će staviti svakog od vas na sami rub litice nove stvarnosti. Ova stvarnost će vam omogućiti da se sastanete s vašim izvansvjetskim precima i da konačno završite pobunu koja je počela prije više od 13 tisuća godina u vrijeme posljednjih dana Atlantide. Ovoj pobuni je suđeno da vas vrati u počasni status fizičkih anđela.

Mi smo promatrali ovu dugu borbu kao nepristrasni svjedoci neba. Dakle, održavali smo našu interakciju s vama do propisanog minimuma. Vi ste vrlo dosjetljivi i naučili ste kako najbolje poslušati i kada se oduprijeti vašim stečenim gospodarima. Na kraju, iz ovog kontroliranog otpora pojavila se grupa mudrih koje zovete vašim "Uzašlim Majstorima". Nebo je sponzoriralo ovu izabranu grupu duša da se brinu o čovječanstvu i savjetuju ga. Mi smo naučili mnogo o vama od njih. Njihova mudrost je ogromna i postala je smjernica za naše akcije u vaše ime. Ove svete duše duboko vas vole. Njihova milost i milosrđe ne poznaje granice. Oni su nam rekli kako mnoge njihove od svjetla ovlaštene svete tajne grupe pripremaju ovaj svijet za njegovu novu stvarnost. Ove božanske strategije će vas dovesti do samog ruba transformacije. Posljednji koraci biti će upravljani zajedničkim partnerstvom između Agarčana, Uzašlih Majstora i nas. U tom smislu, veliki set kristalnih svjetlosnih komora izgrađen je diljem Agarte. Serija nevjerojatnih stvari sada je na rubu da vam se dogodi!

Namaste! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Davno, čovječanstvo je iznenada svela na ograničenu svijest grupa podmuklih Atlantiđana. Kad je Atlantida potonula, čovječanstvo je ostavljeno na milost njihovih prethodnika, Anunakija. Budući da je prilično buntovna skupina, čovječanstvo je "izgubilo" brojna zlatna doba i izdržalo dugo razdoblje progona. Mi Majstori pridružili smo vam se kao sudionici u ovom neobičnom procesu. Nebo, koje vas duboko voli, stvorilo nas je tijekom vremena da vas nadgledamo i štitimo u ovom uistinu mračnom razdoblju za čovječanstvo. Dakle, naši primarni zadaci od početka su bili da vas štitimo, dajemo milost kad je to potrebno i pozorno slijedimo milošću ispunjene ukaze Neba. Ova božanska dužnost vodi nas sada do svetog trenutka kada će se velike uredbe Neba manifestirati. One će omogućiti tim prijeko potrebnim promjenama za ovu stvarnost da stupe na snagu. Uistinu, niz velikih pomaka u svijesti i stvarnosti su na snazi. To je operacija koja mijenja ovo područje na bolje.

Naš sadašnji zadatak je da vas pripremimo za završne aspekte procesa uzašašća. Trenutno, završili ste više od polovice onoga što je potrebno. Zbog raznih požurivanja s neba u šloj godini, slijedeći mjesec obećava da će se vidjeti veliko povećanje "simptoma uzašašća" među vama. Najviše znakova naći će se u vašoj glavi, vratu i gornjem dijelu prsa. Ove stvari će učiniti da premjeste naviše vašu svijest nekoliko divovskih stepenica. Srčani živčani sustav treba biti pripremljen za promjene koje će doći dok se vi nalazite u kristalnim komorama. Mozak zahtijeva niz prilagodbi ne samo da dovedu nove čakre nego također da poveća svoju otvorenu komunikaciju s vašim uvelike modificiranim srcem. Ove promjene ponekad mogu biti vrlo bolne. Svi mi smo spremni pomoći i savjetovati vas o tim stvarima. Vrijeme čudesne promjene je pred vama! Hosana! Hosana!

Kao što je navedeno, ove promjene su dio tih događaja koje je zahtjevalo Nebo. Biti ćete vraćenu i dražesno stanje postojanja. Svaki majstor je trebao završiti brojna specijalna djela tijekom mnogih života prije nego što nam je Nebo pružilo našu ceremoniju uzašašća. To je masovno uzašašće, koje je vrlo rijetko i dolazi nakon dugog razdoblja zlouporaba i kažnjavanja od strane mračnih i njihovih saveznika Anunakija. Ove strahote stalno su se ponavljale. Ono što je dodatno potrebno je vlastito sudjelovanje u tim djelima milosrđa i milosti. Kad se to završi, vi ćete uzaći u radosti u specijalnim kristalnim komorama. Kad se to postigne, vi ćete uživati u svjetlu što jedva možete zamisliti! Naš božanski zadatak je da vas pažljivo nadgledamo i posebno blagoslovimo svakog od vas. Nemojte biti neodlučni! Nebo je pripremilo novu stvarnost za sve i djecu vaše djece da žive u njoj. Ovo kraljevstvo (zvjezdana nacija) nove Zemlje je nagrada za vas za ono što vam dolazeći bolovi i muke donose. Haleluja! Haleluja!

Danas smo blizu posebnog trenutka u ovom velikom maršu od ropstva do slobode! Ovaj projekt signalizira da ste konačno u velikom vremenu smislene tranzicije. Znajte to i ostanite pozitivni i budite sposobni da prenesete ovu rastuću radost na druge koje svakodnevno srećete! Ova stvarnost doista se mijenja i postaje svjetiljka božanskog svjetla koje je nekad utjelovljavala! Znajte, najdraži, da je neizmjerno i beskrajno blagostanje Neba doista vaše! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Na Sirijanskom: Budite jedno! Budite u radosti!)


Website: Planetary Activation Organization
Hrvatski prijevod: Fredi

Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge