Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Sheldan Nidle - 20. rujna 2016


Sheldan Nidle - 20. rujna 2016

4 Ben, 16 Zip, 13 Caban

Dratzo! Otkad smo prvi put masovno stigli na kraju vašeg 20. stoljeca, naucili smo do detalja kako vaš svijet funkcionira. Mi smo se povezali s vašim Uzašlim Majstorima i brojnim zemaljskim saveznicima. Osim toga, imali smo duge sjednice planiranja s našim Agarcanskim rodacima. Svi naši sastanci, zajedno s našim dugim znanstvenim studijskim letovima i pratecim vodenjem evidencije, pripremili su nas za ono što se trenutno dogada na površini vašeg planeta. Površinsko stanovništvo je sada na raskrižju. Oni koji traže svjetlo postigli su mnogo i napokon su spremni poceti objavljivati termine njihovog nevjerojatnog trijumfa. Novi globalni financijski sustav, sloboda u cijelom svijetu i nove vlade simboliziraju ovu pobjedu. Prije dva desetljeca, sluge mracnih odlucile su da se ne predaju kako su im njihovi bivši gospodari, Anunaki, predložili. To odbijanje odvelo vas je u dva desetljeca nepotrebnih ratova, od vlada smišljenog terorizma i opci niz nastavka korupcije i pogrešno usmjerenog nasilja. Ovo produženo doba nedjela bliži se kraju. Toliko željeno doba mira, slobode i blagostanja spremno je poceti.

Dok ovo novo vrijeme pocinje, želimo vam reci još nekoliko stvari o sebi. Naša primarna namjera je potpuno razotkrivanje. To nam može omoguciti da budemo otvoreniji u našim odnosima s vama. Mi žarko želimo u to vrijeme otvoriti široku komunikaciju s vama. Mnogi još vjeruju da pomisao da ovaj svijet stalno posjecuju vanzemaljci je glupost. Naša namjera je da uskoro razbijemo ovaj koncept. Kad nam je prije više desetljeca Nebo reklo da sastavimo ovu misiju prvog kontakta, bili smo nekako skepticni jer su nam naše znanstvene i inženjerske flote jednodušno oznacile vašu civilizaciju kao još nespremnu za kontakt. Naš iznenadni zadatak da spasimo vaše Sunce, u kombinaciji s nizom uredbi duhovnog vijeca Federacije, bio je preteca onoga što se kasnije dogodilo. Dakle, oduševljeno smo podržali ovu ogromnu posvecenost vašem planetu i njegovim ljudima. Poslali smo prilicno veliku flotu i krenuli u interakciju sa svima koji su posveceni svjetlu, kao i mnogim njegovim aktivnim predlagateljima. Trebalo nam je gotovo dva desetljeca da se postignu bezbrojni pocetni ciljevi.

Rezultat tih godina upoznavanja jedni drugih je da na Zemlji rodeni elementi sada nas u potpunosti prihvacaju kao dio ovog vrlo raznolikog tima. Naši posrednici redovito rade planove i obavješcuju nas zajedno s ostalim dijelovima ove grupe. Mi smo razumjeli njihove planove i pridonijeli smo onome što je trenutno konacni raspored za ovu beskrajno složenu operaciju. Temeljito smo se posvetili ovom projektu i znamo kada možemo, u bliskoj buducnosti, spustiti se na zemlji i komunicirati s vama osobno. Dakle, naši mentori mogu izvršiti svoje dnevne pripreme znajuci kada ce se sve ovo stvarno dogoditi. Ovaj površinski svijet biti ce iznenaden kad se ono o cemu razgovaramo pocne odvijati. Novi bankarski sustav, blagostanje i sloboda koja dolazi s novom vlašcu zahtijeva strastveno sudjelovanje s vaše strane. Svijet u kojem ste odrasli iznenada ce "eksplodirati" upravo pred vama. Odmah trebate prihvatiti dogadaje promjene igre. To postaje vaša odgovornost da slušate, pažljivo ih pratite i djelujete.

Ova brzo mijenjajuca stvarnost uspostavljena je da vam omoguci da otkrijete koliko je cudesno vaše okruženje postalo. Ovo je novi svijet u kojem ce vam se dati puno vitalnih informacija. Vi to trebate primiti i odvojiti si vremena da to pregledate. Vlast ce biti posvecena ponavljanju svega onoga što ce se od vas ocekivati. Uz sve to, neki od vas ce biti oni koji ce prvi poceti, s ogromnom krivuljom ucenja o novom prosperitetu i njegovom odnosu prema novom i prijateljskijem financijskom sustavu. Ta iskustva ce vam pomoci da ostvarite vaše snove i širite sve veci globalni prosperitet. Zajedno s tim posebnim dogadajima biti ce vlast koja doista zahtijeva vaše aktivno sudjelovanje. Društvene grupe su potrebne za interakciju s ovom vlašcu na lokalnoj i regionalnoj razini. Namjera nam je, takoder, da vam damo neke smjernice i da vam omogucimo da u potpunosti sudjelujete u našim procedurama kontakta. Vaše vrijeme kao neka vrsta "gljive" doista je spremno za brzi svršetak.

Blagoslovi! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Ovo vrijeme je posebno slatko za nas! Veliki poslovi naših suradnika konacno donose plodove. Davno, Nebo nam je reklo da ce doci vrijeme kada Anunaki i njihove sluge više nece vladati ovim podrucjem. Ovo dugo ocekivano vrijeme se pojavljuje. Oni koji su došli k nama prije nekoliko stoljeca i postavili duhovne tajne posvecene svjetlu i njegovim dobrim djelima su na pragu monumentalnog uspjeha. Svjetlo je prisililo posljednje od mracnih da razmotre svoju predaju i pripreme se za nju. Sve glavne sluge neformalno su se predale i posebni datumi su odobreni. Posljednja djela mracnih trenutno se provode. Možemo se pripremiti da se uskoro radujemo. Slava Nebu za sve te velicanstvene blagoslove! Potrebne transformacije gotovo su spremne da se dogode. Ta velicanstvena djela su velikim dijelom dio vašeg kontinuiranog fokusa i podrške. Iskoristite preostalo vrijeme i koristite ga da se okupite i zahvalite svima na nebu za ove uistinu velike dogadaje.

Ono što se sada dogada je duga i vrlo sadržajna strategija koja je izvorno pocela na kraju Drugog svjetskog rata. Americke sluge i njihovi sljedbenici konacno su postigli njihov stoljetni cilj. Oni su postali bitni dio Anunakijevih posljeratnih planova. Amerika je osnovana, ne kao potencijalna svjetska sila, nego kao alternativa. Mi Majstori željeli smo postaviti primjer i dati svijetu blagoslovljenu alternativu globalnim slugama koje upravlaju ovim podrucjem. Znali smo da ce se jednog dana Anunaki okrenuti svjetlu, a ovaj globus ce trebati još jedan primjer za vodenje ove velike nacije. Medutim, Amerika je u stvarnosti bila rastrgana s dva razlicita nacina upravljanja. Te razlike su kulminirale u posljednja dva desetljeca. U ovom sadašnjem trenutku, "sile koje jesu" i njihov zli plan se ukida. Novo vrijeme stiže za sve ljude.

Amerika trenutno vodi ovo podrucje u novo razdoblje u kojem sloboda, prosperitet i jednakost su neogranicni. Oni koji su držali ovaj narod, i svijet opcenito, u ropstvu, više nece biti u položaju da se odupru ovom novom nacinu. Stare percepcije na koje ste dugo bili naviknuti ce otici. Vaša vizija i fokus na novo stanje življenja ce trijumfirati! Americka povijest ce biti otkrivena i otvoreno raspravljana. Koristite ovu nevjerojatnu povijest kao tocku koju treba izbjegavati kao najzlobnije planove u ovom cudesno evoluirajucem podrucju. Ostanite jaki i voljni slušati i uciti sve o Americi i njenim nevjerojatnim prorocanstvima! Imamo vam za reci i mnogo drugih stvari, takoder. Trebate se upoznati s djelima i lažima mracnih i energiju ovih djela transformirati u svjetlo i uzvikivati blagoslove. Vi ste na prijelazu u novu svijest i biti cete usmjereni na istinu, i novorastucu, mudrost. Haleluja! Haleluja!

Današnji dan smo proveli s našim tjednim izvješcem. Kao što možete vidjeti, mnogi uzbudljivi dogadaji su spremni za pokretanje! Neki od njih vas mogu zapanjiti u prvom trenutku. Ostanite strpljivi i fokusirajte se na dobro koje ce se pojaviti! Znajte, najdraži, da je neizmjerno i beskrajno blagostanje Neba doista vaše! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Na Sirijanskom: Budite jedno! Budite u radosti!)


Website: Planetary Activation Organization

Hrvatski prijevod: Fredi


Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge