Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Sheldan Nidle - 19. rujna 2017


Sheldan Nidle - 19. rujna 2017

4 Caban, 15 Zip, 1 Ik

Selamat Balik! Napredak prema blagostanju i dalje se nastavlja. Sve procedure idu po planu. Ono o čemu namjeravamo razgovarati s vama u ovom trenutku je rast više svijesti u svakom od vas. Kada je Nebo krenulo na stvaranje nove zemaljske stvarnosti, glavna strategija bila je jednostavno osigurati da vaša opća duhovna svijest i dalje raste sve dok se ne približi dogovorenom pragu. Kada se on dosegne, to bi trebao biti siguran znak da se opće globalno razotkrivanje približilo. Ipak, to bi trebalo shvatiti kao veliki predznak promjena.

U tom kontekstu shvatili smo da stare sile koje jesu doista dolaze do kraja "svoga konopa". Slijedom toga, vi razvijate veću spremnost da poništite mnoga uvjerenja koja su vas naučili vaši roditelji i prijatelji. Naša namjera je da novi kolektiv zauzme mjesto u kojem se možete početi osjećati ugodno s novim duhovnim stvarnostima. Ove nove rastuće stvarnosti omogućit će mir, osobni suverenitet i veće društvene odgovornosti za rast i na kraju da se držite cjelovitosti. To je ono što Nebo zna kao početke 'novog vas'.

Svrha ovog ažuriranja je jednostavno razjasniti nekoliko ključnih točaka. Viša svijest, kao što možete dobro zamisliti, najsloženija je tema. Ono što se sada događa je redoslijed pomaka u stvarnosti koje vam nebo želi obznaniti. Niz promjena koje smo zabilježili u prethodnim radnim mjestima omogućuju vam zajednički rad na miru i uspostavi nove uprave. U ovom novom svjetlu Nebo je prethodnik. Te korekcije istodobno omogućuju da se ova rastuća svijest primjenjuje ispravno. Kako se one ostvaruju je ono što se trenutno širi diljem svijeta.

Vaše kolektivne akcije prisiljavaju da se oblikuje nova stvarnost koja će s vremenom ispasti mnogo drugačija od one koju je stara stvarnost ponudila. Upravo se ta nova stvarnost duboko tiče Neba i nas. Sadašnji nizovi propusta su samo iluzorni. Više smo zaokupljeni time da osiguramo da se sve završi kako je božanski planirano. Dakle, jednostavno vas molimo da vaše vizualizacije omoguće da se preostale prepreke brzo riješe. Krajnja točka kako je navedeno je stabilni ritam vaše kolektivne svijesti. Tako će se brže riješiti sve ono što vas trenutno frustrira.

Blagoslovi! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Danas dolazimo ispunjeni nadom i namjerom. Nemilosrdna serija bolova koji prolaze kroz vaše tijelo sada je u opadanju. Ovaj pad još je jedan znak da bivši načini vašeg tijela prelaze na novi način. Nije lako funkcionirati dok ste neprestano opterećeni mnoštvom bolova. U tom slučaju, molimo vas da uzmete u obzir da ste sigurno prošli još jedan unutarnji test. Najljepše vam se zahvaljujemo na vašoj unutarnjoj snazi i elastičnosti.

Isto tako znajte da vaš divan duh dobro napreduje s mnogim transformacijama s kojima se sada susrećete. Gledali smo s vjerom i vidjeli kako ste čudesno dopuštali vašoj rastućoj svijesti da vas oblikuje. Ti rezultati i brojni drugi pokazuju koliko se mijenjate. Jednostavno vas molimo da nastavite s tako dobrim radom. Mi majstori priznajemo da je uistinu težak uradak koji kolektivno ostvarujete. Ova zajednička vizija koju održavate daje nam inspiraciju za sve što postižete.

Čudesni događaji doista su na vašem horizontu. Ono što jednostavno tražimo je da ostanete mirni i nastavite održavati vašu zajedničku viziju. Nebo je u procesu nagrađivanja za mnoge vaše sve veće pozitivne osobine. Kako se ova sadašnja stvarnost mijenja, vaša brojna pozitivna obilježja mogu biti najkorisnija za vaš božanski cilj. Zato uzmite srž vaših nastojanja i koristite ove namjere da pomognete cijelom čovječanstvu da završi ovaj test duha i izađe iz njega kao pobjednik! Mi vam plješćemo, jer to je ono što zaista želimo svima vama! Hosana! Hosana!

Danas smo vam nastavili prenositi posebna iskustva o kojima smo često razgovarali. S obzirom na to, nikad ne zaboravite da je beskrajno blagostanje Neba doista vaše! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Na sirijanskom: Budite jedno! Budite u radosti!) Ovo je posebno vrijeme da sve bude ostvareno!

Web stranica: Planetary Activation Organization

Hrvatski prijevod: Fredi


Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge