Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Sheldan Nidle - 12. rujna 2017


Sheldan Nidle - 12. rujna 2017

10 Oc, 8 Zip, 1 Ik

Dratzo! Počnimo sa zahvalom svima čije su velike vizije omogućile oslobađanje fondova prosperiteta koje su svi dugo čekali. Ono o čemu danas želimo razgovarati s vama je golemi napredak Gaje i njezinog naroda prema prihvaćanju sve veće uloge više svijesti na ovom svijetu. Kada smo prvi put stigli prije mnogo desetljeća, vidjeli smo kako su Anunaki i njihova svjetska mreža podanika vrtili u krug stanovništvo. Ta tiranija je privedena kraju uzdizanjem svih vas!

Budući da ste podigli svoju svijest, mi vas pozdravljamo, i Nebo, zbog promjena koje su se dogodile. Taj rast je onemogućio da vas bivši podanici Anunakija kontroliraju kao nekad. Ova nova svijest prisilila je kabalu da izađe sa sve složenijim scenarijima u pokušaju da zadrži svoju moć. Ponosni smo na vas što ste preuzeli nove odgovornosti kako bi porazili pokušaje kabale i njezinih brojnih igrača da vas uvale u neku vrstu globalnog sukoba.

Kao narod, počinjete shvaćati svoju moć i kolektivnu unutarnju snagu. I počinjete, također, podržavati način na koji se ova nova NESARA Republika na početku treba pokrenuti. Spremni ste prihvatiti mnoge odgovornosti koje dolaze s teritorijem. Upravo ovakva vrsta globalnog razmišljanja omogućit će vladi ove nove republike da traži i dobije vašu podršku na čitav niz povezanih pitanja. To je uistinu razlog zašto, nakon dugog niza kašnjenja, vi ste u mukama da konačno primite stvarnost koju žarko želite.

Ukupan zbroj tih sve većih pomaka stvarnosti simbolizira novu svijest zbog koje smo vrlo ponosni. Držali ste mnoge probleme podalje od sebe dok još uvijek pokazujete koliko se duboko brinete jedni za druge. Mi vas pozdravljamo i znajte da ste sasvim spremni preuzeti niz značajnih izazova koji će postići mnoge važne ciljeve. Ovo općenito prikazuje razloge iznenadnog pojavljivanja događaja s kojima se možete dobro nositi! Pred vama su ključni izbori u kojima ćete ponovno pokazati svoj sadašnji temperament. Hura! Hura! Hura!

Blagoslovi! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Koristimo ovo vrijeme da slavimo. Svatko od vas se sprema da doživi te promjene koje vam je tako milostivo pružilo Nebo. Ovaj proces se kreće uz stabilnim tempom. Dok napredujete, mijenjate svoje prihvaćene koncepte stvarnosti, i stoga stare norme teško da mogu opstati. Ovi milosrdni nizovi preinaka omogućuju nastavak puta prema višoj svijesti.

Iako će se mnogi od vas morati suočiti s katastrofom ili katastrofalnom situacijom, ujedinili ste se kao narod kao nikad prije. To je dijelom zbog onoga što Nebo ostvaruje kako bi vas zadržalo na vašem vrlo važnom putu prema višoj svijesti. Ne možemo prekomjerno opteretiti ovu vrlo važnu točku. Čovječanstvo se mijenja, a mijenja se na bolje. Dobar primjer je način na koji ste održali viziju usprkos svim potencijalnim frustracijama koje vas trenutno okružuju. Naučili ste važnost fokusiranja na tu viziju kako biste je vidjeli kao božanski završetak.

Vi upravo dokazujete kako postajete nevjerojatni. U prošlosti, mnogi od vas su bili u stanju gledati potencijalnoj katastrofi u oči bez prekida. Sada se to proširilo i na većinu vaših prosudbi i osjećaja. To je jedan primjer načina na koji je spriječen rat i omogućeno da se dogode mnoge značajne promjene. Pozdravljamo vas kao kolektiv za sve što ste učinili da pokrenete ovo područje u pravom smjeru. Znajte u svom Srcu proslaviti te promjene i pripremite se za sve dobro koje trenutno dolazi! Hosana! Hosana!

Danas svjedočite novom nizu okolnosti koje će vas promijeniti kao narod. Također promatrate događaje koji preoblikuju svijet u kojem živite. Ove su promjene daleko od malih, već su sastavni dio novog planeta koji se pojavljuje. One su dizajnirane od strane Neba kako bi vas pomaknule brže prema razotkrivanju i svemu što to uistinu podrazumijeva. Dok se božanski proces razvija, nikada ne zaboravite da je beskrajno blagostanje Neba doista vaše! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Na sirijanskom: Budite jedno! Budite u radosti!) Ovo je posebno vrijeme da sve bude ostvareno!

Web stranica: Planetary Activation Organization

Hrvatski prijevod: Fredi


Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge