Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Sheldan Nidle - 19. travnja 2016


Sheldan Nidle - 19. travnja 2016

7 Men, 8 Kank’in, 12 Manik

Dratzo! Vaš svijet polako se kreće prema božanskom rješenju neizbježnog stečaja USA Inc. Američki režim uspio je preduhitriti neizbježno. Ipak, došlo je vrijeme da se najveća svjetska promjena vlasti manifestira. Lukavstvo i uobičajeno izravno laganje američkog režima konačno je krenulo svojim tokom. Kontinuirana nepopustljivost da se promijeni američki režim više se ne može održavati. Previše vlada ih je napustilo. Previše velikih gospodarstava je napustilo njihov slučaj. Ova de facto vlada sada je sama i postaje sve više izolirana iz dana u dan od strane svojih bivših prijatelja i dugogodišnjih saveznika. Svijet iskreno želi da ona elegantno propadne i bude zamijenjena vladom koja je sklonija promjenjivoj prirodi novog, rastućeg i naprednijeg gospodarstva. To je nada i namjera brojnih mogućih rješenja slobodno danih ovom iznenadno očajnom režimu. Amerika sada zahtijeva veliko čišćenje kuće. Stari načini nisu više ni zamislivi. Samo potpuno novi pogled će to učiniti. Sadašnja američka administracija počinje shvaćati ovu istinu i traži načine kako postići ovaj plemeniti cilj.

Dok bivša moć Amerike blijedi u svitanju novog dana, cijelo novo područje puno uzbuđenja i prosperiteta trenutno je spremno da se manifestira. Grof St. Germain je znao da je bio potreban veliki skup događaja kako bi se postavili novi potrebni temelji ovog novog područja. Na otvaranju ovog tisućljeća, Amerika je izvela svoj najveći lažni događaj i nazvala ga "9/11". Amerika se okrenula protiv vlastitog naroda i izbrisala mnogo više života nego što je objavljeno kako bi stvorila lažni osjećaj sigurnosti za svoju vladajuću oligarhiju. Ova sigurnost je razbijena pojavom neumoljive sile u ovom svijetu koja je pretvorila američku "pobjedu" u stvar koja je trebala biti glavni razlog za njenu konačnu propast. Ovaj skup događaja doveo je do "RV" i početka globalnog reseta valuta. Ove stvari su bile srce novog financijskog sustava. To je samo po sebi signaliziralo da su dani Amerike kao supersile završili. To je trebalo biti promijenjeno s rođenjem NESARA, nove vlade i neograničenog prosperiteta. Ti elementi su trebali utjeloviti novo područje ispunjeno vanzemaljcima, Agarčanima i novim osjećajem svrhe.

Ovaj rast svijesti bio je nadahnut tajanstvenim radom Neba. Još od sredine 1970-tih godina, svaki tjellesni čuvar bio je posvećen sporom, ali stabilnom rastu svijesti u srcu i duši površinskog čovječanstva. Ovaj ubrzani pokret bio je inspiriran skorom propasti Sunca u ranim 1970-tim. Nebo je vidjelo ovaj astrološki događaj kao neophodnu preteču misije povratka svojih chelas u fizičke anđele. Ova operacija trebala je početi kad se spomenuti gotovo katastrofalni događaj dogodi. Ovaj događaj bio je spriječen iznenadnom i velikom intervencijom Federacije. Nebo nam je onda naredilo da započnemo intervenciju polako gradeći flotu sve dok velika flota nije bila oformljena početkom 1990-tih. To je flota koja će masovno stići na Gajinu površinu na određeni datum u vrlo bliskoj budućnosti. Dok se sve to događalo, vaši Uzašli Majstori su ovlastili niz svetih tajnih društava da završe proces koji je započeo početkom 1800-tih.

Ta tajna sveta društva pružila su nam otpor kad smo počeli istraživati položaj zemlje početkom 1990-tih. Tijekom tog desetljeća razvili smo prijateljstvo s nekoliko tih grupa i počeli blizak odnos, koji se trenutno procvao u blisko prijateljstvo. Kroz njih smo mogli početi planirati scenario "velika slika" koji se trebao uvesti tijekom sljedeća dva desetljeća (1990-2010). Naš plan je bio, uz našu stručnost, da jednostavno podržimo ono što su Majstori i Agarčani namjeravali. Ovaj plan nas je sada doveo do praga uspjeha. Mračna kabala je u biti poražena i sve što ostaje je da se pažljivo radi na onim postupcima koji mogu osigurati da sve bude uspješno provedeno. Kad se to napravi, a pouke Majstora budu dane, možemo odrediti datum slijetanja na vaše lijepe predjele. U to vrijeme, možemo vam predstaviti naše mentore i započeti završne korake da vas odvedemo u vaše osobne kristalne svjetlosne komore! Ubrzo zatim ćete biti osposobljeni da uspješno živite kao potpuno svjesna bića svjetlosti! Aleluja! Aleluja!

Blagoslovi! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Dostignuto je posebno vrijeme na našem dugom i mukotrpnom putovanju kroz mračno razdoblje naših života. Dolazi nova zora koja je bila prorokovana od Neba. Anunaki su otišli a njihove nemoralne sluge na rubu su izumiranja. Samo s milošću i milosrđem AEON-a biti će veličanstveno doba svjetla. Tema ovog trenutka je božansko napredovanje svjetla dok se kreće kroz ovaj božanski ritam velike transformacije. Ova transformacija donosi oslobođenje i prosperitet na koji su dugo ukazivali oni koji osjećaju vječni tok novog ritma života. Molimo vas da ostanete pozitivni i da koristite te božanske trenutke da planirate i da se pripremite za ono što će doći. Mi Majstori čekali smo tisućljećima ovo sveto vrijeme. Naše planove sada će provesti naša sveta društva svjetlosti. To je trenutak da se uspnete iz mraka i da budete viđeni. Hosana! Hosana! Hosana!

Ovo sveto vrijeme za vas je vrlo posebno. Ključno je da ostanete pozitivni i visoko održavate svoju viziju. Ovo područje se sada mijenja u svom vlastitom božanskom vremenu. Promjena se trenutno odvija! Budite svjesni toga i znajte u svom srcu da vam se otvara novi svijet slobode i prosperiteta. Ovo novo razdoblje poprima oblik i dobija pomoć od onih koji su uzeli mnoge vaše pozitivne vizije i manifestiraju ih. Dakle, važno je da ojačate te vizije nastavljajući ih. Mi Majstori počinjemo svaki dan s nizom molitvi osmišljenih za jačanje vaših napora. Naša kombinirana snaga stvara razliku. Zajedno, krenimo u ovo novo vrijeme i učinimo to znajući da pomažemo jačanje ritma ovog novog vremena!

Ovaj proces promjena zapravo je proces velike transformacije. Ova operacija je, u stvari, promjena načina na koji iskreno percipirate ovo područje. To je razlog da je netko duboko zahvaćen vašom vizijom. Naša uloga u ovoj masivnoj operaciji je da stvorimo i održavamo pozitivne vizije novog svijeta u koji zajedno ulazimo. Ovo je uistinu kolektivni napor. Svatko od nas je uključen u ovaj veličanstveni kolektiv. Može se reći da mi držimo na okupu božansku kopiju ovog cilja. Dio po dio ove vizije postaje stvarnost. Ipak, to je napravljeno koristeći nove ritmove koje smo stvorili i nastavljamo ih držati na okupu. Dakle, možemo se samo zahvaliti vašim čudesnim energijama i zamoliti vas da ih nosite sve dok ovaj veliki cilj ne bude postignut. Namaste!

Danas smo nastavili davati naš tjedni izvještaj o izgradnji nove stvarnosti. Bilo je to dugo i teško putovanje. Međutim, svi ste ustrajali. Ovaj put je sada u velikoj mjeri popločan i uskoro očekujemo da čujemo neke divne vijesti! Znajte, najdraži, da je neizmjerno i beskrajno blagostanje Neba doista vaše! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Na Sirijanskom: Budite jedno! Budite u radosti!)


Website: Planetary Activation Organization
Hrvatski prijevod: Fredi









Share |



Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com




Galactic Channelings

Create Your Badge