Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Sheldan Nidle - 5. travnja 2016


Sheldan Nidle - 5. travnja 2016

6 Imix, 14 Mac, 12 Manik

Dratzo! U našem zadnjem izvješću, ukratko smo spomenuli jednu od osam sporednih predstava koje kabala koristi da održi stupanj kaosa u vašem području. Za ovaj teški skup okolnosti svi imaju rješenja, što mnogi u vašem svijetu užurbano slijede. Mračni gledaju kako oni koji namjeravaju premjestiti ovaj svijet u mnogo sigurniju i zdraviju stvarnost provode svoje magije na svakom od Gajinih šest kontinenata. Ti brojni "heroji" utiru put cijelom nizu politika, koje će na kraju ujediniti ljude vašeg površinskog svijeta. Nadovezujući se na ovaj niz važnih programa je nastajanje novog bankarskog i financijskog sustava. Kad se ovome pridoda novi prosperitet, svijetla budućnost će se početi javljati. Mračna kabala je u pravoj panici za svoje oslabljene dobro utvrđene planove. Mračni su željeli potaknuti niz malih incidenata nasilja koji bi se proširili u brojne sve veće ratove. To, kao što znate, nije se dogodilo. Umjesto toga, mračni vide da su njihova odgađanja bila samo mala smetnja onome što se sada događa. Za kratko vrijeme, nova stvarnost je spremna da se manifestira, a to je tranzicija do vašeg prelaska u punu svijest.

Vrlo se ponosimo načinom na koji prihvaćate velike promjene koje se u ovom trenutku tek pojavljuju oko vas. Uskoro, mnogi programi financiranja koji će promijeniti vaš svijet biti će spremni da se pojave. Krajem devetnaestog i u dvadesetom stoljeću, brojni nevjerojatni izumi počeli su se pojavljivati i bili su ismijani u novinama i časopisima mračnih. Uskoro nakon toga, ta početna otkrića su nestala. Tijekom dvadesetog stoljeća, mnogi takvi uređaji su isto tako bili "ukradeni" i onda oduzeti od strane kabale. Potpuni preokret ovog procesa sada je spreman da se dogodi. Već je veliki broj ljudi istupio s "ponovnim otkrićima". Ovi uređaji su preteća onoga što će doći. U vašem svijetu postoje mnogi izvanredni pojedinci koji polako stvaraju temelj nove znanosti koja se temelji na naprednoj svijesti koja brzo mijenja vaše fizičko sebstvo. Te promjene i stvarnost koja iz njih proizlazi omogućuju vam da svjedočite ovom novom preporodu i da vidite koliko je doista čudesna vaša budućnost!

Mračna kabala bila je odlučna u nastavljanju odgađanja NESARA. Iako se osnivanje novog financijskog sustava i globalnih reformi njenih valuta napredovalo, postalo je jasno da sadašnji de facto režim SAD-a provodi politiku koja se otvoreno protivi onome što razne te reforme namjeravaju postići. Osim toga, ova kriminalna organizacija financirala je operacije i naoružavanje terorističkih bandi poput Al Qaede i ISIS-a i ilegalno pomagala brojnim kartelima koji se bave drogom. Te akcije su bile neke od korupcija i propusta koje je ova "vlada" tajno provodila. Stoga je bilo bitno da ta nezakonita organizacija bude brzo zaustavljena. Dakle, serija specijalnih rasprava o promjeni organizacije počela je u rano proljeće 2016. To je trebalo zamijeniti taj nezakoniti režim prije kraja proljeća. Scenarij za postizanje tog prijeko potrebnog rezultata bio je dogovoren i plan je počela provoditi specijalna vojno-civilna radna skupina.

Vrlo smo zahvalni zbog koalicije svjetla i zbog onoga što je do sada postigla. Novi financijski sustav je u završnoj fazi zamjene vrlo korumpiranog SWIFT sustava i sada može omogućiti da se velike količine sredstava sigurno prenesu s jednog kraja kontinenta na drugi. Valute su dovedene u sklad tako da novi novac s podlogom od plemenitih metala može biti uveden na međunarodnoj razini. Novi financijski sustav se povezuje. Da bi se dovršio ovaj proces jasna je potreba da se NESARA uvede u SAD-u, i da se ta struktura proširi na brojne jednako korumpirane režime diljem svijeta. U bliskoj budućnosti, vi ćete istinski svjedočiti pojavi cijelog niza novih vlada. To može uvelike pomoći da se prekine NLO zataškavanje u svijetu. Ta operacija nam može pomoći da vam budemo otkriveni na pravilan način. Tada možemo pomoći onima koji su uključeni u čišćenje vašeg svijeta od radijacije i raznih vrsta industrijskog zagađenja. To može pomoći mnogim Gajinim staništima da se vrate bliže savršenom stanju. Vi ćete biti slobodni, prosperitetni i čuvari Gaje! Aleluja!

Namaste! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Prošla godina je bila poznata po velikim kašnjenjima i zbog činjenice, dragi moji, da su sredstva određena za vas nastavila biti odgađana. To užasno vrijeme je pri kraju! Ono što ostaje kao neophodno je pozitivan fokus. Koristite ove trenutke da vizualizirate plan korištenja tog novca. Objavite duboko u svojim srcima da je ovo točno kako će se sve to desiti. Budite spremni raditi s drugima da stvorite zajednice za liječenje i primjenu vizija koje vidite za ta sredstva. Budite spremni brzo djelovati ali na dobro promišljen način. Bitno je da vidite sebe kao centar vizije i energetski centar. Znajte duboko u svom srcu da je vaš plan da uspijete i da, kad sredstva krenu, vi ćete pronaći one koji će vam pomoći u ovom velikom naporu. Ne oklijevajte kad sve to detaljno planiranje bude gotovo. Vi ćete svima pokazati efikasnost i svrhu onoga što radite. Hosana! Hosana!

Dok se krećemo prema konačnim sporazumima, važno je da ostanete pozitivni i fokusirani na našu konačnu pobjedu. Vrlo složeni pregovori trenutno se odvijaju između raznih aspekata naših globalnih snaga svjetla. Ti razgovori donose protokole koji su od vitalnog značenja za način na koji će se novi bankarski i financijski sustav manifestirati. Prvi dio toga uključuje kako ćemo provesti proces prijenosa sredstava i što svaka banka treba učiniti da bi se na lak način omogućilo da ovaj novi sustav zamijeni od SAD-a kontrolirano SWIFT funkcioniranje. Zatim, tu je pitanje na koji način će se bankarski propisi provoditi na međunarodnoj razini. To su samo dvije od mnogih stvari koje još uvijek trebaju detaljnija objašnjenja. Kao što možete vidjeti, djeco moja, te stvari trebaju brzo napredovati s vašim molitvama i vizualizacijama. Mi uvelike cijenimo svu pomoć koju dajete. Veliki blagoslovi svima vama!

Jedno od najmoćnijih duhovnih elemenata koje posjedujete je vaša moć pozitivne vizualizacije. Kao što je navedeno, molimo vas da to nastavite koristiti kako bi osnažili pobjedu koja je na dohvat ruke. Zajedno, koristimo ovu silu kao moralno oružje za naš trijumf. Kad je čovječanstvo bilo tako grubo osuđeno na Zemlji iznenadnim potonućem Atlantide, čovječanstvo je bilo na milost i nemilost mračnih elemenata ovog površinskog svijeta. Bili ste manipulirani i lagalo vam se gotovo 13 tisućljeća. Sada je vrijeme da okrenete ploču ove šarade i dopustite da samo velika energija svjetla jarko sjaji na ovom planetu. Vrijeme je da se prizna i dopusti čišćenje ove tame od strane Neba. Mi Majstori smatramo se vrlo privilegiranim da imamo tako finu grupu s kojom da radimo. Mi vas blagoslivljamo i znajte da ćemo se za kratko vrijeme sastati i slaviti ovu veliku pobjedu! Haleluja! Haleluja!

Danas smo razgovarali o tome što se događa u cijelom svijetu kako bi se osigurala vaša sasvim zaslužena pobjeda! Mnoge stvari su spremne da se dogode, a one će vam donijeti radost, prosperitet i puno ljubavi! Ova vremena će vam donijeti kraj dugog razdoblja frustracija. Budućnost vam obećava uspjeh i čuda koja nikada neće prestati. Znajte, najdraži, da je neizmjerno i beskrajno blagostanje Neba doista vaše! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Na Sirijanskom: Budite jedno! Budite u radosti!)


Website: Planetary Activation Organization
Hrvatski prijevod: Fredi

Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge