Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Sheldan Nidle - April 19, 2011

April 19, 2011

1 Muluk, 7 Kankin, 7 Ik

Selamat Gajun!

Evo nas natrag! Mnogo se toga zbilo od kad smo zadnji puta komunicirali. Kao što je sad vrlo očito, svijet se kreće sve dublje u promjene na svakom nivou. Svi znate što se zbilo u Japanu. Ovi dramatični događaji su rezultat energija Majke Zemlje i mračnih sila. U ožujku ove godine, Majka Zemlja je počela proces uzdizanja potonulog kontinenta Lemurije sa dna Pacifika. Prvi korak u tome procesu je bio nedavni snažni potres pored obale sjevernog Japana. Drugi razlog ovog potresa je izmjena energija koje okružuju japansko otočje. Ovo priprema područje oko Japana da bude uzdignuto stvarajući dosta drugačiju površinsku konfiguraciju za japansko otočje. Ovaj cilj će u konačnici dovesti do daljnjih potresa na Jugu Japana. Također sve ove geofizičke događaje možemo pripisati izmjeni (rađanje nove Zemlje u 5D op.p.) kao i njenim sveopćim promjenama na površini. Iako je potres u Japanu izazvala Majka Zemlja naknadna podrhtavanja su pogoršana ili kreirana uređajima koji pripadaju tajnim vladama (HAARP ? op.p.).

Od kraja 1990-ih radimo sa našim zemaljskim saveznicima da okončamo različite oblike miješanja mračnih sila u mnoge aspekte Majke Zemlje i Vašeg procesa Uzašašća. Vrlo smo svjesni da nam je propisana (od Neba ? op.p.) progresivna politika neuplitanja rezultirala neobično dugim vremenom da pruži rezultate koji su Vam vidljivi te da među Vama koji čeznete da vidite promjene na Vašem prekrasnom planetu rastu frustracije. Djelimo Vašu zabrinutost i povećavamo svaki dan pritisak na naše zemaljske saveznike da dovrše prijenos vlasti (na nove prijelazne vlade op.p.) te da autoriziraju realizaciju davno obećanih novčanih fondova. Naši sastanci se intenzivno fokusiraju na žurnost situacije. Spremni smo poduzeti neke akcije kako bi progurali ove mjere od vitalne važnosti no naravno trenutno Vam ne smijemo otkriti detalje ovih akcija.

Često smo Vam spominjali postojanje tzv. prijelaznog datuma. U tom trenutku upravljanje društvenim promjenama Zemlje će biti transferirano sa zemaljskih saveznika na nas. Mi želimo izbjeći ovu akciju koja je zadnja opcija te potičemo naše zemaljske saveznike da se ubrzaju! Njihov preferirani vremenski raspored (za realizaciju promjena op.p.) više nije relevantan jer se ne poklapa sa planom koji je objavilo Nebo. Sad se mora poštivati raspored Neba. Mnoge stvari na mnogim razinama sazrijevaju. Majka Zemlja treba Vašu podršku u svojim promjenama. Vaše mnoge promjene na mnogo fizičkih i duhovnih razina također traži profinjenije metode lječenja/tretmana nego što su trenutno moguće. Želimo Vas uvjeriti kako naporno radimo sa našim zemaljskim saveznicima kako bi neutralizirali sposobnost mračnih sila da utječe na Vas.

U svim stvarima koje se tiču misije prvog kontakta na Zemlji vođeni smo Nebeskim hijerarhijama. Svjesni smo kako mnogi od Vas preispitiju činjenicu kako se čini da stvari toliko dugo traju dok tako mnogi pate. Znajte da mi također dijelimo Vašu želju da riješimo sve probleme kojima se Vi i Majka Zemlja suočavate no važno je uvijek zapamtiti da postoji širi aspekt ove priče. On se tiče primarnog cilja ove dotične Kreacije: pomirenje mraka i Svjetla. Ono što se zbiva na Zemlji nije samo još jedna bitka između vjekovno starih neprijatelja (Svjetla i mraka) već dovođenje ovih suprotnih snaga u ujedinjenje kako bi se kreiralo jače Svjetlo. Ovo jače svjetlo bit će primarni pokretač izvršenja božanskog plana u drugoj fazi ove dotične kreacije.

Danas smo govorili o razvoju događaja na Vašem planetu. Zemlja se mijenja i ove promjene će se ubrzati još više u idućim mjesecima. Važno je da za to budete pripremljeni te da iskoristite svoje znanje o tome što se dešava da bude izvor stabilnosti i sigurnosti za Vašu zajednicu. Velika promjena je skoro tu!
Najdraži znajte u svom srcu srca kako su neizmjerno Dobro i vječno Blagostanje Neba doista vaši! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirijanski za Budi jedno! i Budi u Radosti!)

Website: Planetary Activation Organization
Translator: Siniša - Civilizacija SvjetlostiShare |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Sheldan Nidle,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge