Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Sheldan Nidle - March 15, 2011

March 15, 2011

5 Ix, 12 Ceh, 7 Ik

Selamat Gajun! Evo nas opet da raspravimo o nekoliko stvari koje se zbivaju u va šem svijetu. Trenutno se Vaš svijet kreće kroz sve ubrzaniji period promjena. Ove akcije izmjene vaše stvarnosti dostižu fazu u kojoj Gaja potvrđuje svoju poruku da se odbrojavaju zadnji vaši dani kao primarnih stanovnika površine Zemlje. Promatramo kako Majka Zemlja počinje povećavati količinu snage koju kanalizira u razne seizmičke i vulkanske događaje. Rečeno nam je kako je imperativno da shvatite kako su mnogi aktualni raznorodni događaji povezani jedan s drugim. Kolaps ekosustava Majke Zemlje kao i nagle promjene u klimi reflektiraju vašu vlastitu potrebu za promjenom. Na primjer radeći na procesu svršavanja NLO zataškavanja i surađujući sa mnogim elementima koje postavljamo po vašem svijetu i ispod površine Vašeg svijeta. Spremni smo iskoristiti ove elemente kako bi Vas u naznačeno vrijeme odveli u Unutarnju zemlju i pomogli u vašoj promjeni iz ograničene u punu svjesnost. Prvi kontakt je postao više nego jednostavno ujedinjenje između Vas i vaše svemirske obitelji. Nebo je proširilo ovu misiju kako bi uključilo i samu Vašu tranziciju u galaktičko društvo. Ovo nas je postavilo u ulogu koji bismo rijetko sami preuzeli. Naime da

osiguramo veličanstvenu transformaciju vaše trenutne realnosti u nešto sasvim različito. Radosni smo što nas je Nebo odabralo za tako važan zadatak. Ipak količina višerazinskih strategija potrebnih da se ovo odradi nisu tako jednostavno primjenjene. S početka smo zapeli jer smo učili kako najbolje djelovati unutar čudnih okolnosti u kojima smo se našli. Vaša stvarnost je u vlasti međusobno preklapajućih direktorata ( lobija, vladajućih sustava moći op.p.) koji u većoj ili manjoj mjeri preziru one druge. Oni operiraju u miljeu u kom vlada kaos koji je obično bio pomognut sa njihovim bivšim poglavarom, Anunnakijem (ET iz sazvježđa Orion op.p.) iako je ovaj dio otpao sredinom 1990-ih. Ovo je rezultiralo u polovičnom detantu (slabljenju, regrupiranju) što je opet vodilo u formiranje novog glavnog direktorata. S ovim tijelom mi radimo kako bi dozvolilo veliku promjenu smjera od svojih strašnih planova.

Ove disperzirane strukture tajne vlade vrlo se trude pobijediti nas i naše zemaljske saveznike. Naučili smo kroz dugo iskustvo da je jedini dobar pristup ovome korištenje sile. Učinili smo njihove tajne baze djelomično neoperativnima i poremetili njihove različite operacije. Ove opstrukcijske aktivnosti se nesmanjeno nastavljaju. Mi potičemo naše zemaljske saveznike da im uskrate pristup do financijskih sredstava koja im trebaju kako bi zadržali utjecaj nad nekoliko glavnih vlada. Dodatno, dozvolili smo našim časnicima za vezu i diplomatima da uhite neke od ovih pojedinaca unutar tajne vlade kako bismo im iz prve ruke iznova naglasili naše ciljeve i ponovili što želimo od njih. Ova taktika je konačno učinila da su počeli shvaćati da ne namjeravamo odustati od naših raznovrsnih zahtjeva. Ovi zahtjevi uključuju potpisivanje elementarnog ugovora koji dozvoljava prelaznim vladama da dođu na vlast.

Povećali smo broj preleta mnogih vladinih tajnih baza kako bi pokazali da smo spremni upotrebiti našu tehnologiju. Mračne sile se konačno čine prijemčljivije na naše zahtjeve ne želeći iskusiti daljnje oštećenje njihove infrastrukture. Jedan aspekt ove operacije cilja specifične pojedince. Svaki član centralnog direktorata (vrhovno upravno tijelo tajnih vlada ? op.p.) ima svoje omiljene projekte koje mi nastojimo poremetiti. Otimanjem ovih pojedinaca iz njihovih najsigurnijih okruženja dajemo im do znanja da nemaju obrane protiv naše tehnološke superiornosti. Dodatno izvještavamo ih kako ih je njihov bivši gospodar Annunaki savjetovao sredinom 1990-ih da se povuku i surađuju sa Svjetlom. Naša namjera je da im naglasimo prednosti ovog poteza: Nebo ima božanski plan, koji uključuje ne samo konačni cilj pune svjesnosti nego i prethodnu uspostavu neprikosnovene suverenosti, slobode i blagostanja svakog pojedinca. Prvi kontakt postaje sveti gral a njegovim izvršenjem to postaje vrlo božanski zadatak! Naša odlučnost nam dozvoljava u Svjetlu nebeskih dekreta da izvršimo prvi kontakt i oslobodimo Vas od kandži tajnih vlada. Zemaljski saveznici su se također potpuno obvezali na ovaj plemeniti cilj.

Ovo smo sve već izjavili ranije u jednom ili drugom obliku. Ovaj put razlika je u tome kako smo sad u mogućnosti ići naprijed. Nebo nam je dalo slobodne ruke učiniti neke stvari koje pripremamo zadnjih 11 mjeseci. Morat ćemo upotrjebiti više nedvosmislen način prinude kako bismo jasno dali do znanja mračnim silama da odu i to odu sada. Ova važna dozvola uključuje uskraćivanje sredstava i zatvaranje pravnih rupa koje omogućuju mračnim silama da se tajno kreću po planetu. Naši zemaljski saveznici ovo čine te tako mračne sile postaju ograničenije u svojoj sposobnosti da šire svoju crnu magiju. Uskraćenih sredstava i očajno tražeći načine da nas potkopaju tajne vlade shvaćaju da njihova tekuća akcija odugovlačenja sve ubrzanije postaje sve neuspješnija. Njihova predaja više nije samo neizbježna već je pitanje trenutka. Naši časnici za vezu dnevno pregovaraju sa elementima ovih tajnih vlada o uvjetima za njihovu predaju.

Ovaj proces pripreme puta za naše zemaljske saveznike je preduvjet za razotkrivanje. Svjesni smo kako trenutne glavne vlade neće postaviti razotkrivanje na vrh svoje liste u bližoj budućnosti. Mi nastavljamo biti neprijatnost koju oni ne namjeravaju javno priznati jer bi taj čin uništio realnost koju se oni svakodnevno bore zadržati. Gledamo s nevjericom kako ovi režimi nastavljaju lagati o onome što se zbiva oko njih te kako namjeravaju ispraviti ove sve više rastuće probleme. Za ovu prijevaru su najviše odgovorne tajne vlade koje kažu ovim režimima što trebaju reći ostavljajući glavnim političkim i ekonomskim figurama vrlo malo prostora za manevriranje. Svaka takva osoba je prisiljena postavkama van njene kontrole da se ponaša onako kako njeni rukovatelji to žele. Naravno, naši zemaljski saveznici namjeravaju prvom prilikom staviti kraj na ovaj žalostan scenarij.

Prvi kontakt ostaje ključni završni čin vašeg vraćanja u punu svjesnost. Promatrali smo pažljivo kako je Gaja slala svoja upozorenja. Glavno područje ovih upozorenja je naravno Pacifički vatreni prsten. Ovdje se zbivaju dvije stvari. Morsko dno se uzdiže. Ovo je dodatno utjecano postupnim zaključavanjem Pacifičkih i susjednih ploča. Ovo konstantno “kretanje i zaključavanje” izaziva najveće potrese koji su tresli otoke ove regije tijekom zadnjih pola desetljeća. Naši znanstvenici smatraju kako će nastavljajuća serija tektonskih poremećaja biti uzrok još čak snažnijih potresa. U istom sljedu vulkanska aktivnost je posljedično način zemljinog oslobađanja stresa što se ne odražava dobro za mnoge vulkane koji okružuju ovo područje. Mi ih svih nadgledamo.

Majka Zemlja želi trenutnu realnost vidjeti transformiranu. Mi se jako trudimo postaviti nove vlade na vlast i očekujemo da Vam ove nove vlade službeno razotkriju našu nazočnost i našu misiju vrlo brzo nakon uspostave kontrole. Mi namjeravamo ubrzati prvi kontakt i radimo na scenarijima koji će ovo dozvoliti. Vremenski okvir koji je ostao ovim vladama da aktiviraju ove operacije se smanjuje kako Gaja eskalira svoje promjene. Namjeravamo o ovome detaljnije izvjestiti u idućim vjestima. Morate znati u kolikoj mjeri su bezobzirne akcije odugovlačenja mračnih sila te koliko smanjuju vrijeme pripreme za povratak u punu svjesnost. Mi se prilagođavamo i očekujemo da naš novi scenarij prođe bez greške!

Danas, smo prodiskutirali što se zbiva. Majka Zemlja snažno nastavlja sa svojim upozorenjima čovječanstvu Zemlje. Ovo upozorenje je jednostavno: površina Zemlje više neće biti Vaš dom! Prihvatite vaše nasljedstvo pune svjesnosti i vratite se sa svojom svemirskom obitelji u čudo koje je Agarta (Unutarnja zemlja)! Najdraži znajte u svom srcu srca kako su neizmjerno Dobro i vječno Blagostanje Neba doista vaši! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirijanski za Budi jedno! i Budi u Radosti!)


Website: Planetary Activation Organization
Translator: Siniša - Civilizacija Svjetlosti


Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Sheldan Nidle,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge