Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Sheldan Nidle - February 19, 2013

Sheldan Nidle - 19. veljače 2013

Ažuriranje od Sheldana Nidlea za Duhovnu Hijerarhiju i Galaktičku Federaciju

9 Ahau, 8 Zac, 9 Eb

Dratzo! Vratili smo se! Vaš svijet se pomaknuo još bliže vašoj pobjedi nad mračnima! Posvuda postoje znakovi o onome što će se uskoro dogoditi. Vaša sveta tajna društva pripremila su pravne instrumente da prisile glavne vlade vašeg svijeta da podnesu ostavku. U skladu s tim, vojne i policijske snage tih zemalja su se sastale u tajnosti kako bi potvrdile da je svaka od njih više nego spremna da koristi svoje osnovne moći kako ne bi ostavile svojim vladama drugi izbor osim da daju ostavku, kada ova akcija bude pokrenuta. Ovaj nagovještaj će biti dan kada nas Nebo obavijesti da je došlo vrijeme da se to učini. Sve naše osoblje za vezu stoji na gotovs za davanje dugo očekivane naredbe svima. U međuvremenu, mi čekamo, i očekujemo od naših nebeskih savjetnika signal da je sada pravo vrijeme da bacimo mračne na koljena. Ta jedna naredba će omogućiti uručenje bogatstva, što pak ukazuje da će brojne mračne vlade vašeg svijeta podnijeti ostavke. Hrpa pravnih spisa potpisanih prije nekoliko tjedana spremna je da bude uručena u trenu. Vaše oslobođenje nije daleko!

Te mračne vlade planiraju urotu, upravo u vrijeme dok mi govorimo, kako bi pronašli neke rupe ili druga sredstva za daljnju otezanje neizbježnog dovoljno dugo, kako bi im se omogućilo da smisle način za izlaz iz njihove trenutne dileme. Mi ih pomno promatramo i nismo skloni tolerirati daljnje oblike prkosa. Nuklearne opcije koje se testiraju u sjeveroistočnoj Aziji su svjež primjer o „drugim sredstvima“ koja smo prije spomenuli. Ne brinite: oni su vrlo pažljivo praćeni, i mi u potpunosti predviđamo prirodu i namjeru ovih uistinu ludih poteza. Budite sigurni da od toga neće biti ništa. Nikome neće biti dozvoljeno da upotrijebi ovo primitivno oružje protiv drugog. Kabala se prepušta zveckanju sabljom, korištenjem najgrublje i barbarske igračke koju mi možemo zgnječiti kad to budemo smatrali prikladnim. Mi to prikazujemo kao upozorenje: mračnoj kabali i mnogim njenim oblicima šikaniranja i podmuklosti se neće gledati kroz prste; mi jednostavno gledamo i čekamo, i kad bude vrijeme za djelovanje, mi ćemo odlučno djelovati. To vrijeme još nije pred nama. Ono što je važno je da dobijemo zeleno svijetlo od Neba – i onda će ostalo uslijediti jako brzo.

Naše osoblje dodijeljeno ovim svetim zadacima je više nego spremno da stvori novu, blagoslovljenu stvarnost za vas. Brojna sveta društva i njihovi saveznici su oblikovali niz dubokih promjena koje će promijeniti vaše sadašnje područje opterećeno zlom sudbinom. Do tada smo tražili od naših suradnika da poštuju svijet onakav kakav jest. Ne dajte se uvući u bilo koju od ovih besmislica mračnih, jer kako je planirano, one će uskoro završiti. Kako je vidljivo, mnogi mračni kabalisti koji vladaju vašim područjem su u panici, a njihove raznovrsni pokušaji nestašluka koji se trenutno odigravaju se rastapaju. Mi smo spremni da ih zgrabimo i prenesemo na njihova odgovarajuća odredišta, gdje ih očekuje njihova zaslužena kazna. Vi, s druge strane, budite spremni postati potpuno svjesnim bićima svjetlosti. Nebo je napravilo plan da se to dogodi, a mi smo tu da provedemo završnu fazu ovog velikog i svetog plana. Mračni na vašem planetu nisu se prije suočili s nekim poput nas i svakodnevno su suočeni s tehnologijama i sposobnostima Svjetlosti koja jednostavno ima najbolje adute koje tim stanovnicima tame imamo za ponuditi.

Doista je potrebno da budete u radosnom i razdraganom iščekivanju! Nebo vam se smiješi, a Stvoritelj je uspostavio načine za postizanje vašeg punog povratka u punu svjesnost. Mi smo bili imenovani da osiguramo vaše oslobađanje od tih još uvijek lutalica; njihovo grozno djelovanje će biti izbačeno iz vašeg područja i Nebo će se tada boriti za vaš novi svjetlom ispunjeni svijet i prostrti vam sredstva da se ponovno pridružite vašoj i, posebno, duhovnoj obitelji. Te „predstojeće atrakcije“ su sveti događaji koji će vas osloboditi od onih koji smatraju da ste manji od njih, i koji su vas namjeravali pretvoriti u trajne robove njihovih bijesnih ludosti. To bi u konačnici dovelo do masovnih pogibija, osmišljenih da smanje vašu svjetsku populaciju na približno jednu desetinu sadašnjeg broja, a oni koji bi preživjeli bi zavidjeli mrtvima. To se neće dogoditi. Dekretom Neba vi ćete se premjestiti u carstvo radosti, blagostanja, i svetog poštivanja osobnog suvereniteta. Došlo je vrijeme da se sve to manifestira na Zemlji!

Blagoslovi zdravlja i radosti svima vama! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Razni dijelovi našeg programa prosperiteta su spremni da se pojave iz tišine, što Nebo trenutno zahtijeva od nas. Glavne organizacije stvorene od kraja Drugog svjetskog rata bit će legalno raspuštene. Mi sada koristimo naše blagoslovljene energije kako bi pripremili naša sveta društva da zamjene sadašnje lidere s našim. To se očekuje uskoro. Nebo nas je također izvijestilo da upozorimo one koji pripremaju da odmah zamijene trenutni ekonomski sustav da se pripreme za akciju, jer konačni niz pojava sada se ubrzava na nebesima. Ovi događaji će se pozvati na formalni raskid ugovora potpisanog prije gotovo 13.000 godina. Vi ste na pragu najveličanstvenijeg vremena u vašoj blagoslovljenoj povijesti. Milostivi blagoslovi Neba sada će se očitovati i, u tren oka, gurnuti vas u novu stvarnost koja odiše Ljubavlju i Svjetlošću!

Imajte na umu da je vaš novi ekonomski sustav samo privremeno sredstvo. On je osmišljen kako bi vas pripremio da prihvatite beskrajno blagostanje i da vas nauči da dužničko gospodarstvo sa svojim brojnim naglim obratima i nesigurnostima su način mračnih da vas kontroliraju. Ovo područje živog pijeska u stvari je bila velika iluzija, proglašena svečanim obećanjima dijela vlada da će smanjiti državni dug i donijeti vam privremeni prosperitet. Doista, globalni je prosperitet bio moguć od početka i iluzorno je povjerovati drugačije. Dostupna količina zlata bila je skrivana za manipulativne svrhe, a isto vrijedi i za dijamante i takozvane plemenite metale i drago kamenje. Dostupnost ovih roba bila je ograničena kako bi stvorila neprirodnu definiciju bogatstva i provodila koncepte oskudice, siromaštva, i duga. Vi imate sposobnost da dovedete izobilje bogatstva i uživate u luksuznom životu. Ključ je u tome da naučite voljeti i brinuti se jedni za druge!

U ovom prekrasnom svijetu koji se priprema da se pojavi, vi ćete biti u mogućnosti da se duboko brinete jedni za druge i za Majku Zemlju. U vašem zavičajnom svijetu nalazi se Agarta koja je područje pete dimenzije. Nebo će sada dopustiti Majci Zemlji da proširi ovo područje na vanjski površinski svijet. To znači da je svakom od vas potrebna transformacija u potpuno svjesno, pet-dimenzionalno stanje postojanja. Ova je transformacija u tijeku, a blagoslovljene promjene koje se događaju u vama su pravi način da vas se pretvori u ova božanska i besmrtna bića. Mnogo toga će se tražiti od vas. Primit ćete mnoštvo novih dužnosti, i u tome smo spremni da vas naučimo mnogo toga, što je ključ da shvatite tko ćete vi postati. Pozivamo vas da prihvatite ovaj prijedlog i radosno odbacite sve besmislice kojima su vas mračni hranili stoljećima. Koristite svoju urođenu mudrost da provjerite istine koje će vam Nebo pokazati, i shvatite kakva ste samo nevjerojatna božanska djeca predodređeni da postanete!

Danas smo vam donijeli više informacija o tome što se događa na vašem svijetu. Naše svemirske i duhovne obitelji su ovdje da dovrše božansku zadaću transformacije vaše stvarnosti natrag u stanje koje je sveto i blagoslovljeno od Neba. Na vama je trenutak za najveći zasluženi blagoslov! Znajte, voljeni, da su neizmjerno Dobro i vječno Blagostanje Neba doista vaši! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirijanski: Budi Jedno! Budi u Radosti!)

Kanal: Sheldan Nidle

Website: Planetary Activation Organization
Preveo s engleskog: FrediShare |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge