Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Sheldan Nidle - February 12, 2013

Sheldan Nidle - 12. veljače 2013

Ažuriranje od Sheldana Nidlea za Duhovnu Hijerarhiju i Galaktičku Federaciju

2 Ben, 1 Zac, 9 Eb

Selamat Balik! Vraćamo se s mnogo više toga da vam kažemo! Poseban rok postavljen nam od Neba je praktički nad nama. Mračni se nastavljaju uzaludno koprcati kako bi pronašli sredstva za održanje vaše grčeće svjetske realnosti, ali stare percepcije blijede dok se novo sve više taloži s više pouzdanja u vašu ravninu. To je samo stari sveti sporazum koji drži na okupu mračni, hladni svijet koji poznate još od rođenja. Ovo se sada počinje pretvarati u nešto što vam može donijeti dug život, radost, i blagostanje. Dok očekujete sve to, mi možemo izvijestiti da Nebo zahtijeva da nastavimo s projektom razmještaja osoblja, spomenutog prošlog tjedna, a također, da uvjerimo svakoga da je nova stvarnost uistinu spremna da procvjeta nakon što se stari ugovor okonča. Dodatni poticaj potrebe za promjenom je Gaja, koja jako želi da preoblikuje njen površinski svijet i poprimi veličanstvenost koju je jako davno posjedovala. Rekonfiguracija površine je dio procesa dimenzionalne integracije njenog unutrašnjeg i vanjskog svijeta. Agarčani također duboko žele da budu službeno predstavljeni, tako da široki raspon dosad „zabranjenog“ znanja može biti objavljen.

Sve ove stvari su na horizontu, a kako uplitanje mračnih opada, vaša stvarnost, poput igle kompasa, okreće se prema njenom pravom magnetnom polu i svim radostima i čudesima koja se tamo nalaze. Radujemo se tom trenutku i zauzeti smo nagovaranjem naših svetih nadzornika da se ti događaji manifestiraju kako je tako jasno odredio Aeon. Naši timovi za vezu i naš diplomatski zbor pozorno nadgledaju sve narode svijeta jer vaša sudbina uključuje preoblikovanje vašeg globalnog upravljanja, kao i vaš povratak u punu svijest. Sve to je uvod u uskrsnuće vašeg galaktičkog društva, i mi smo došli da vas provedemo ovom završnom dionicom vašeg putovanja što je brže moguće. Osoblje koje je izabrano da budu vaši osobni mentori posjećuje vas svake noći s vašim medicinskim timovima kako bi vas što bolje upoznali. Vaši osobni dosjei postaju sve veći, a vi ćete biti zaprepašteni koliko su kompleksni i temeljiti. Vaši medicinski timovi usko surađuju s onima koji dnevno programiraju sve ove složene podatke u vašim osobnim svjetlosnim komorama.

Proces pripreme vašeg svijeta za ovu masovnu transformaciju je 24/7 fokusa za nas. Gaja je nestrpljiva da nastavi s procesom njene toliko pohabane površine u njeno prastaro stanje, ali stupanj ovog preoblikovanja zahtijeva najprije vaše premještanje u sigurnu luku. To je razlog zašto su Agarčani odmah ponudili svoju domovinu za izgradnju mreže prebivališta koja sadrže i vaše osobne svjetlosne komore. To im također daje priliku i sredstva kako bi vam pokazali kako i zašto smo prvo kolonizirali Majku Zemlju, i zašto su mračni bili toliko nepopustljivi u prikrivanju svega toga! Ponovno otkrivanje vaše istinske drevne povijesti je ključ sjećanja na to tko vi zapravo jeste. Ovo znanje može pružiti kontekst koji će vam omogućiti da vidite kroz neke temeljne laži mračnih i prihvatite istinu o vašim pravim korijenima. Agarčani se također vesele da će vam iz prve ruke pokazati da su planeti iz ovog sunčevog sustava šuplji. Koliko god potresno ovo može zvučati za mnoge od vas, to samo predstavlja prvu rundu informacija koje se smatraju osnovnim da saznate.

Blagostanje koje ćete uskoro imati je još jedan korak na ovom kratkom putovanju. U tom smislu, zapamtite da ste bili pripremljeni za novu stvarnost, takvu koja zahtijeva da shvatite kako su mračni koristili novac kao instrument da kontroliraju način na koji razmišljate i ponašate se. Sada možete koristiti ovo oruđe za planiranje vaše budućnosti i da učinite ono što je potrebno da pomognete obitelji i prijateljima da promijene njihove percepcije i prilagode se uspješnom životu u vašoj najnovijoj stvarnosti. Zadatak naših mentora je da vas dovedu u brzinu tako da bolje možete uzeti i integrirati sve ono što će od vas biti zahtijevano da znate da bi prihvatili vašu božansku sudbinu. Novi financijski resursi će vam omogućiti da učinite ono što osjećate da je potrebno, imajući na umu da vi stvarate prijelazno društvo koje će se u konačnici pretvoriti u galaktičko. Nakon što postignete punu svijest, naše vodstvo je namijenjeno da bude mentorsko, ne kao donositelj odluka. Ta uloga je vaše božansko pravo, koje ćete koristiti kolektivno za izgradnju vašeg vlastitog galaktičkog društva.

Namaste! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Vaša blagoslovljena Majka Zemlja nastavlja njen postupni proces priprema njenog površinskog svijeta koji održava život za sjedinjenje s njenim raskošnim unutrašnjim područjem. Agarčani idu u korak s tim transformacijama i učinili su mnogo u pripremama za približavajuće preseljenje čovječanstva. Mi smo jako zahvalni tim izvanrednim bićima koja ne samo da su nas snabdjela s najpotrebnijom osnovom za mnoga tisućljeća, nego su nam podarili sigurnost i mir njihovih unutarnjih područja kako bi olakšali vaš ponovni prelazak u potpuno svjesna bića. Gaja je sada na rubu svojih završnih priprema prije nego što ozbiljno započne površinske promjene. To je ono što čini imperativ da otvaranje drame na površinskom svijetu odmah započne. Nebo nas obavještava da blagoslovljena nebeska događanja zahtijevaju da se upozore naši sveti saveznici o tome što će se dogoditi. Brzo se bliži vrijeme za niz veličanstvenih događaja koji će se pokrenuti diljem ovog blagoslovljenog svijeta.

Naši sveti saveznici sada znaju da će se čudesne stvari pojavljivati na nebesima. To će im signalizirati da je stiglo vrijeme da se uvedu nove vlade i beskrajno blagostanje za sve. Ovaj niz događaja će izazvati posebne izjave koje će provoditi odredbe onoga što se zove NESARA, i započeti odbrojavanje do razotkrivanja i ponovnog ujedinjenja s vašom obitelji iz Unutrašnje Zemlje. Ovo ujedinjenje će pokrenuti niz posebnih emitiranja od vaše svemirske obitelji koje će predstaviti nas, Uzašle Majstore, službeno vama. Imamo toliko informacija za priopćiti vam, koje su bitne za vašu pripremu za brzo, završno putovanje do pune svijesti. Mračni su lagali i manipulirali s vama tisućljećima kako bi održavali vaša društva zaglibljena u mržnju, rat, i razjedinjenost. Naša učenja će sve to transformirati u Ljubav, mir, i novo globalno jedinstvo.

U vrlo dogledno vrijeme, Nebo će vam donijeti veliki trenutak koji dovodi do velikih poboljšanja u vašem zdravlju a posebno vašem duševnom zdravlju! Davno zaplijenjene tehnologije od strane vaših sadašnjih vlada bit će potpuno otkrivene i dostupne svima, liječeći bolesti, invaliditet, ovisnost, i opće psihološke neravnoteže i tjeskobe. Vaša sloboda će tako biti popraćena načinima transformacije vašeg svijeta pražnjenjem vaših bolnica i zatvora, i protjerivanjem svih nepotrebnih strahova uzrokovanih bolestima, siromaštvom i neznanjem. Dugo smo preklinjali za ovaj božanstveni trenutak. Čovječanstvo će napokon sudjelovati u blaženim plodovima Neba, a Nebo će se onda radovati i slati sve veće darove ovim područjima u transformaciji. To će biti vrijeme čuda i zahvalnosti! Vrijeme kada vaša seoba u divljinu dolazi do najradosnijeg završetka!

Danas smo donijeli još jedan nastavak o događajima u vašem svijetu, sadašnjem i budućem. Ove poruke će se nastaviti sve dok Nebo ne uspostavi novi način da vas informira o onome što se događa oko vas. Budite radosni, i spremni da primite mnoge darove koji će vas dovesti do pune svijesti. Znajte, voljeni, da su neizmjerno Dobro i vječno Blagostanje Neba doista vaši! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirijanski: Budi Jedno! Budi u Radosti!)

Kanal: Sheldan Nidle

Website: Planetary Activation Organization
Preveo s engleskog: FrediShare |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge