Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Sheldan Nidle - January 18, 2011

January 18, 2011

1 Etznab, 16 Chen, 7 Ik

Selamat Jarin! Opet smo tu s još novih tema za raspraviti. Upravo sada se odvijaju neka prelomna zbivanja na vašem planetu i nova serija sastanaka nas je dovela na rub mogućnosti za isporuke dobara (iz novčanih fondova ? op.p.). Ovi sastanci pripremaju pozornicu za događaje koji označavaju početak zbivanja koje smo svi tako strpljivo čekali. Još odkad smo masovno stigli nad vaš svijet iščekivali smo globalne promjene koje su prethodnica za Prvi kontakt. Ovi toliko potrebni događaji vam se pripremaju za prezentiranje. Federacijsko osoblje koje je nazočno ovim sastancima nas je izvjestilo kako su zadnje prepreke premošćene i u isto vrijeme rokovi za “isporuke” (dobara iz novčanih fondova ? op.p.) su finalizirani. Promjene u vlasti i isporuke moraju biti sinkronizirane. Upravo je dosadašnja nemogućnost da se uskladi ovaj kritični trenutak rezultiralo u naizgled beskonačnim odgađanjima. Sad su pripadnici tajnih vlada shvatili kako njihova sigurnost u budućnosti može biti ugrožena te su neki od njih promijenili smjer.

Također možemo izvjestiti da je nekoliko njihovih suradnika prisiljeno da odstupi. Ovaj proboj je ohrabrio naše zemaljske saveznike. Tajne vlade su uspjele odgovoriti nekoliko nacija i njihovih pripadnih bankovnih sustava od ideje da se pridruže rastućem pokretu za novi globalni financijski sustav. Nedavna zbivanja su ponovno pokrenula ovaj pokret. Nadalje uskoro će se zbiti nekoliko novih suđenja zločinima što će ove prepreke ukloniti jednom za svagda. Doista, upravo je prijetnja ovih nadolazećih suđenja potakla ovu dobrodošlu promjenu mišljenja te se nadamo vidjeti odvijanje sekvence brzo razvijajućih događaja kao domino efekt. Izgledi ekonomske katastrofe na obzoru su bili previše za kontemplirati čak i za tajne vlade i njihove poslušnike! Ovaj scenario bi izvukao “sjedeći stolac” ispod trenutnog sustava i odveo ih u nevjerojatan porast globalnog kaosa. Ukratko promjena u mišljenju je potaknuta dvojako, neugodnim pravnim reperkusijama i financijskim krahom koji ne bi pružio olakšanje njihovim trenutnim dilemama.

Stojimo na rubu propasti! Nekoliko izmjena je napravljeno u sastavu prvog kabineta privremenog predsjednika. Važno je da prijelazna vlada djeluje jedinstveno u izvršenju programa koji će biti najavljeni u službenim izjavama za javnost. Zadovoljni smo kako naši zemaljski saveznici koriste preostale trenutke za pripremu za završniproboj. Prvi mjesec na vlasti zahtijeva da se dogovoreni plan marljivo i hitro ostvari. Promatramo kako se svaki dio ove nove vlade priprema institucionirati nekoliko novih političkih presedana a ovo se odnosi i na mnoge vlade širom svijeta. Međunarodni pokret je u tijeku da se uspostavi politika oprosta duga, novog bankarstva i financija i čak međunarodne kooperacije. Ove inicijalna događanja će hitro biti praćena potpunim razotkrivanjem našeg postojanja i dobronamjernosti. To će voditi u našu punu kooperabilnost sa ovim novim režimima u obznanjivanju prethodno skrivenih tehnologija.

Ove nove tehnologije će postaviti nove paradigme, počevši sa znanošću što će okrenuti novi list za čovječanstvo i otkriti istinu o vašem porijeklu. Promatrali smo kako mnogi pojedinci probijaju pionirske nove putove u znanstvenim istraživanjima sa područja fizičkih i društvenih znanosti. Ovi “ispadi” u novim tehnologijama, inicijalno popljuvani od strane njihovih kolega, su sad prepoznati i mi iskazujemo poštovanje prema ovim pionirima koji su hrabro pokazali put ka novoj znanosti. Sastavljamo seriju edukacijskih emisija koje će vam poimence predstaviti ove glasnike (znanstvenike pionire ? op.p.) tako pokazujući put ka malo duhovnijoj znanosti. Ovo će biti prolog za upoznavanje sa znanošću koju mi svakodnevno koristimo u našem praćenju i podržavanju Gaje (Majka Zemlja op.p.). Kako vaše odgovornosti rastu možete se okupiti oko izazova razvoja znanosti o svijesti. To vam može omogućiti da nadoknadite svoj udio u brizi o globalnom društvu i planetu koji vas uzdržava.

Ono što se dešava u vašem svijetu nije samo tiha revolucija u vlasti i financijama već revolucija koja vas vodi prema punoj svjesti! Zastanite za trenutak i pomislite što ovo povlači. Stupate u realnost ispunjenu sa duhovnim odgovornostima. Ove stvari predstavljaju naš primarni razlog za postojanje. Fizička kreacija je najposebniji dio ove beskonačne nebeske kreacije. Postoji kako bi pružila mnoga jedinstvena iskustva koja su vitalna za sva duhovna bića od kojih je najvažniji koncept “vrijeme”. Vrijeme na Nebu ima malo značenje bez obzira vidite li ga kao sekvencijalno (linearno op.p.) ili kao vječnu stalnu sadašnjost, nema razlike. Sve stvari na Nebu su besmrtne i svaki trenutak jednostavno postoji. Vrijeme je element potreban za fizičku kreaciju; vrijeme je to koje regulira proces pretvarajući inter-dimenzionalno Svjetlo u materiju a materija je ta koja oblikuje cijelu fizičku Kreaciju.

Kako budete gledali fizički univerzum kroz leće duhovne znanosti shvatit ćete kako je fizikalnost konstruirana i u kakvoj je relaciji za Božanskim. Počinjete shvaćati zašto ste ovdje i kako najbolje komunicirati sa svojim najbližima. Ovo neumitno vodi u galaktičko društvo. Mi vidimo naša društva kao sveti, organski element u kojem svako Biće može vizualizirati svoje mjesto u društvu i dobiti neposredni odgovor od svojih najbližih omogučujući da maksimiziraju svoje sposobnosti do maksimuma. Ovo se najbolje postiže, kako je mi zovemo, fluidnom grupnom dinamikom što je sistem uzimanja i davanja koji kreativno rješava sve probleme. Namjeravamo vas upoznati s ovim kako prije tako i poslije povratka u punu svijest. Vi ste vrlo veličanstvena grupa i posjedujete u obilju logiku potrebnu da ovo postignete.

Kako se približavate transformacijskom procesu osvjestite kako je dragocjen svijet u kom živite. Jedna je stvar da doživite sebe kao “gospodare ove realnosti” a sasvim druga da budete “uzdržavatelji i čuvari Majke Zemlje”. Ove izjave otkrivaju sasvim različite pristupe: prvi služi samo sebi i uistinu je “divlji”; drugi je duhovan i podržavajući. Gospodar vlada kao onaj koji je predominantna i glavna vrsta realnosti no ovo niti je odgovorno niti je Istina. Ponavljamo, vi ste vrlo posebna grupa Bića i temelj vašeg Bića je Ljubav! Vaša priroda vidi dalje od toga i prepoznaje ogromnu povezanu mrežu uzajamnosti što je Život. Održavanje ove mreže u njenom najsnažnijem obliku je vitalno za očuvanje svega.

Ova nit života je nešto što u stvari možete vidjeti i osjetiti jednom kad steknete punu svjesnost i kao rezultat odmah ćete prepoznati kako je uistinu izokrenuto naopačke funkcioniranje vašeg društva. Vidjeli smo mnoga društva koja su se rapidno restruktuirala prilikom rasta svijesti. To je sad slučaj sa vašim društvom. Postaje prilično očito mnogim utjecajnim misliocima na vašem svijetu da je ovo vrijeme ogromne promjene. Velika transformacija je potrebna za spašavanje čovječanstva i održavanje Gaje. Upoznati smo s ovim veličanstvenim vizijama i učinili smo što je bilo božanski dozvoljeno da dovedemo u postojanje ono što vam one pokušavaju reći. U svakom slučaju, vaše društvo je na rubu velike promjene koja vas vodi u ponovno sjedinjenje i transformaciju!

Danas smo objasnili nešto od onoga što se zbiva na vašem svijetu. Vi ste na rubu promjena koje su na jednom nivou (kolektivne svjesti ? op.p.) duboko željene no na drugom će biti istinski šokantne za mnoge. Mi dolazimo kao božanski glasnici i učitelji čija glavna svrha je vratiti vas zvijezdama i vaš svijet svom prijašnjem stanju. Najdraži znajte u svom srcu srca kako su neizmjerno Dobro i vječno Blagostanje Neba doista vaši! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirijanski za Budi jedno! i Budi u Radosti!)


Website: Planetary Activation Organization
Translator: Siniša - Civilizacija Svjetlosti


Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Sheldan Nidle,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge