Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Sheldan Nidle - January 4, 2011

January 4, 2011

13 Kan, 2 Chen, 7 Ik

Selamat Jarin! Dok teku prvi dani gregorijanskog kalendara vraćamo se s novim interesantnim vijestima za vas. Okružuje vas izhabani svijet koji je potpuno slomljen. Kao lutka Humpty Dumpty u staroj dječjoj pjesmici on je doista van mogućnosti popravka. Ove činjenice skriva grupa “spin-doktora” (spin – manipuliranje informacija s ciljem obmanjivanja op.p.) koji dolazi iz mnogih sfera glavnih medija. Oni vam otvoreno lažu kad vam drsko tvrde kako su vaše ekonomije oporavljene te se spremaju za novi zalet. U stvarnosti snažni udar konvergirajućih faktora, kao što je veliki neprijavljeni globalni dug, će uskoro kolabirati vaš financijski sistem. Mi pratimo razvoj ove velike prijevare i uočavamo stupanj okorjelosti ovih medijskih doktora. Sličan kolaps očekuje nekoliko vlada koje, umjesto da pomognu svojim ljudima, aktivno doprinose korumpiranim aktivnostima tajnih vlada koja se koprca u svojim smrtnim trzajima. Svi ovi raznoliki segmenti realnosti vašeg svijeta predstavljaju koncepte koji su prošli i svršeni. Naši Zemaljski saveznici su spremni za završni juriš koji će konačno srušiti ovu ogromnu kuću od karata.

Iz sata u sat dok iščekujemo kraj onoga što je bila duga razvučena drama nastavljamo se regularno sastajati i savjetovati sa Zemaljskim saveznicima kako bi skicirali zadnje detalje. Trenutno smo koliko toliko u posebnoj poziciji jer smo mi jedini faktor u jednadžbi kojeg se negativci boje. Mi posjedujemo načine i tehnologije da im se suprotstavimo u svakom potezu i to hrani njihovu rastuću paniku. U dogovorenim trenucima mi se služimo ovom snagom kako bi pogurali cilj naših Zemaljskih saveznika. U potpunosti smo svjesni kako je došao trenutak da odemo dalje od naše “suzdržanosti” prema negativcima u točku gdje gdje će naši Zemaljski saveznici biti čvrsto potaknuti prema dobro zasluženoj pobjedi nad tajnim vladama. Ovi odlučujući momenti su blizu. Mi ćemo povećati pritisak i projuriti kroz cilj! Do sada smo formirali nekoliko novih timova za vezu kako bi dovršili proces dostave dobara te smo poslali druge da pomognu u pripremi prijelaznih vlada da preuzmu “uzde” vlasti. Ove operacije brzo napreduju. Dodatno mi premještamo neke ključne zapovjedne letjelice u nižu Zemljinu orbitu.

Prošlih par mjeseci desio se porast pokušaja tajne vladine (SAD-a ? op.p.) letjelice da nas napadne. S početka smo ignorirali ove smješne pokušaje uznemiravanja i jednostavno smo se uklonili iz blizine ove tehnološki nerazvijene letjelice. Ponovno smo izdali direktive za nenapadanje kako bi demonstrirali kako nam ovi antikviteti ne predstavljaju problem. Ipak njihovi pojačani prepadi, koji su odnedavno uključili i konvencionalne ratne zrakoplove, su počeli smetati našim svakodnevnim znanstvenim misijama. Stoga, smo postavili kontingent obrambenih snaga kako bi neutralizirali letjelicu tajne vlade i privremeno smo aktivirali intenzivniju proceduru maskiranja svih letjelica na dužnosti. Ovo je značajno smanjilo količinu njihovog uplitanja. Kao što vidite, tajne vlade ostaju prkosne a rastuće agresivne mjere govore o njihovoj nerazumnoj nepopustljivosti. Naše nedavno kontriranje njihove strategije agresije je dovelo do novih neprihvatljivih prijedloga s njihove strane.

Tajne vlade i dalje smatraju kako su one jedina prihvatljiva grupa za vladanje vašim svijetom. Konstantno nam pokušava dokazati nepreporučljivost izazivanja njihove moći. Ova moć doista ima korijene u vremenu prije vaše službene povijesti. Tako (naša op.p.) ideja od razgradnji tako “prečasnog” i antiknog nasljedstva je po njima čista oholost. Mi smo odgovorili na ovu dogmu sa činjenicom kako je nekoliko različitih metoda kontrole čovječanstva iskušano od strane Annunakija prije nego je trenutna grupa postavljena na vlast. Naglasili smo da iznad svega ovo vrijeme više nije od kontrole i manipulacije već slobode, nezavisnosti i obilja. Ovo ih praktički čini dinosaurima koji će izumrjeti u svjetlu nove realnosti. Očekivano ovakva poredba ih uznemirava. Ideja da ono zašto se oni bore više nije prikladno baca ih dublje u strah i očaj. Kako god činjenica je da je došlo vrijeme za božanski zatraženu promjenu.

Ovaj veličanstveni period u vašoj povijesti uključuje veliki skok koji je odgađan zlonamjernošću tajnih vlada. U normalnim uvjetima nakon otkrića elektriciteta i magnetizma svijet napreduje u skokovima. Uzbuđenje oko toga vuče globalno društvo u prijateljsko natjecanje u tome koja će grupa ili nacija steći privremenu prednost. U vašem slučaju, Anunnaki i njihovi zemaljski poslušnici su zaustavili ovu prirodnu evoluciju jer je njihov cilj bio da monopoliziraju i kontroliraju ovu novu tehnologiju. Ovo je razlog zašto su vaša društva napredovala ekvivalent od jednog stoljeća za vrijeme od dva stoljeća. Imate dosta za nadoknaditi. Vaše prijelazne vlade namjeravaju vas brzo lansirati naprijed. Povrh toga mi namjeravamo upotrijebiti našu tehnologiju da ubrzamo vaš napredak omogučavajući vam da kreirate uzbudljive nove percepcije u duhovnoj svjesti i znanstvenim otkrićima.

Dok se budete ubrzano razvijali u ovom novom mileniju moći ćete bolje shvatiti kako je vaša realnost izgrađena. Doseći će to dugi put pomažući vam da shvatite svijet u kom mi živimo. Upravo to je svijet u koji ćete vi biti hitro uvučeni. Vaš povratak u punu svjesnost je tek početak mnogih avantura. Mi gledamo na ono što radimo kao na radosni napor koji će pomoći mnogim srodnim dušama da shvate svoj puni potencijal. Doista, činjenje ovoga je naš najveći užitak jer je radost koju nam to pruža vrlo ispunjavajuće zadovoljstvo! Naša najdraža aktivnost je pomagati drugima da postignu svoju radost i dovedu još više potpuno svjesnih Bića u Galaktičku federaciju svjetla. Mi smo, u konačnici, savez Bića Svjetla koja rade prema uputama Neba da pretvore ovu galaksiju u mjesto Svjetla.

Vaš svijet je lebdio između Svjetla i tame od početka vašeg 19.stoljeća. Dva svjetska rata su bila glavni primjer kako je Anunnaki sa svojim poslušnicima iskoristio nesreću da vas gurne duž određenih vremenskih linija. Ova vremenska linija je naravno služila njihovim vlastitim vjerovanjima i ciljevima i trebala vas je dovesti u točku gdje su tamne sile htjele ići protiv dekreta Neba izdanog prije 13 tisućljeća. Nebo je planiralo kontrirati ove planove mračnih sila sa našom misijom prvog kontakta no situacija se drastično promijenila sredinom 1990-ih sa odlukom Anchara saveza (šefovi Annunakija op.p.) što je natjeralo Anunnakija da napusti svoje planove za dominiranje Zemljom i priključi se Svjetlu. Njegovi poslušnici su tada trebali novi plan kako bi dovršili njihove toliko dragocjene ciljeve za Zemlju te su te promjene malo izmjenile izvornu namjeru naše misije prvog kontakta.

Ova namjera je bila da drastično izmjenimo vašu realnost. To se poklopilo sa prvom direktivom naših Zemaljskih saveznika. Dok promatrate vaš svijet možete jasno vidjeti da je podešen da bude mjesto gnjeva, prepunog tisuća frustracija i rijetkih nada za većinu te uspjeha samo za odabranu nekolicinu. Ovo ide protivno nebeskoj viziji (Zemlje kao op.p.) svetog mjesta gdje svi mogu dostići puni potencijal u zemlji obilja i radosti. Kako bi ovo postigli naši su Zemaljski saveznici znali kako svijet treba potpuno rekonstruiranje! Ova nova realnost u kojoj se možete vratiti u punu svjesnost i izgraditi doista nebesko društvo trenutno se može činiti kao “dvorac na nebu”! U stvarnosti vaš svijet posjeduje potrebne sastojke da manifestira ovo i još mnogo mnogo više!

Danas smo govorili od razvojima događaja u vašem svijetu. Spremni ste vidjeti dolazak velike promjene na Gaju! Ovo će vas otvoriti stvarnosti kao što je Unutarnja Zemlja i radost pune svjesti. Sve će se ovo zbiti kako budete zajedno izgrađivali svoju novu zvjezdanu naciju. Najdraži znajte u svom srcu srca kako su neizmjerno Dobro i vječno Blagostanje Neba doista vaši! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirijanski za Budi jedno! i Budi u Radosti!)


Website: Planetary Activation Organization
Translator: Siniša - Civilizacija Svjetlosti


Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Sheldan Nidle,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge