Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Sheldan Nidle - 17. lipnja 2014

Sheldan Nidle - 17. lipnja 2014

11 Akbal, 6 Kayab, 10 Caban

Selamat Jalwa! (Budite u vječnoj radosti) Došli smo vam reći mnogo dobrih stvari! Drevne obitelji i njihovi savezi došli su do točke u kojoj postaje moguće vidjeti kako se vječna cesta očaja i frustracije, kojom ste dugo vozili, približava predviđenom kraju. Mračna kabala je jako toga svjesna. Ipak, ove opasne bitange nastavljaju pronalaziti načine kako se vaš blagoslov ne bi nikad ostvario. Oni koji su zaduženi za rastuću mrežu običajnog prava, zajedno sa svojim pravnim suradnicima, dobro znaju što je ostalo za završiti prije nego što započnu glavna uhićenja. Naši suradnici izvješćuju kako su blizu početka završnih operacija uhićenja. NESARA zahtijeva da ovi završni događaji budu sprovedeni na ispravan i brz način. Svjedoci smo koliko su dobro ti pravni timovi izvježbani i pozicionirani za svoju konačnu pobjedu. Po cijelom svijetu, drugi koji su se pridružili ovim savezima, isto tako su spremni ispuniti svoje svete obveze. Mračni prihvaćaju neizbježan kraj, ali žele na neki način izbjeći cijelu ovu nepriliku. Približava se vrijeme završne igre mračnih; masovna uhićenja i pojavljivanje nove vlasti.

Svrgavanje mračnih i njihovih brojnih sluga s vlasti će vas osloboditi i omogućiti manifestaciju velikog blagostanja. To će također privesti kraju tzv "NLO zataškavanje". Ovi veliki događaji će nam konačno omogućiti da se pojavimo na vašem nebu u velikom broju i odmah riješimo niz rastućih ekoloških katastrofa. Najvažnije od toga je curenje radioaktivnosti iz rastopljenih reaktora u Fukushimi. Mi ćemo očistiti vaše nebo, vaša mora i zemlju od nuklearne katastrofe. Osim toga, namjeravamo uspostaviti uvjete kako bi se napravio preokret rastuće pandemije nuklearne bolesti. To se može proširiti po cijelom svijetu i izazvati nepopravljivu štetu vašim oceanima. Tu je još jedna katastrofa izazvana ogromnim količinama plastičnog otpada u vašim oceanima. Mi to možemo pretvoriti u organsko gnojivo koje može, za razliku od toga, hraniti vaše oceane i popraviti velike štete uzrokovane vašim masovnim izlovom ribe iz mora. Taj proces može također dovesti do smanjenja seizmičkih anomalija izazvanih pustolovnim zemljotresima od strane mračnih.

Oni su bili spremni uništiti svoje vlastite narode s ciljem da drastično smanje populaciju i proglase opsadno stanje. To neće biti dopušteno. Božanski plan stavlja vaše društvo u svjetlo i proglašava vaš konačni povratak u punu svijest. Mi smo vas nadgledali 13 tisućljeća dok su Anunaki i njihove zlokobne sluge orkestrirali brojna "Zlatna doba" nakon kojih su slijedile kataklizme projektirane od strane mračnih. Ove ništarije duboko su vas željele pretvoriti u rasu naprednih robova čija je jedina svrha bila da im služe. Također su željeli začeti nepovezani ili nepravilno nanizani DNK koji može spriječiti vaš povratak u punu svijest. To je sada nemoguće. Mi pomažemo našim zemaljskim saveznicima da završe ono što je preostalo što je brže moguće. Dakle, to će se dogoditi vrlo brzo. Dovoljno elemenata je već na mjestu za postizanje tih traženih ciljeva. Ono što je doista preostalo je pravi božanski trenutak da bi se ovi događaji očitovali. Nebo jako želi preobraziti ovu stvarnost i skovati novu stvarnost za svakoga od vas!

Sadašnje vrijeme će se sada transformirati u prosperitetnu, mirnu tranziciju. Mi ćemo nadzirati ovu posljednju fazu i prevesti vas na mjesta gdje su smještene sakralne svjetlosne komore. Na ovom mjestu ćete završiti vašu transformaciju, preuzeti čudesne informacije koje će vam dati vaši Uzašli Majstori i koristiti ih za stvaranje vaše nove stvarnosti. Fizika i znanost na vašem svijetu tek počinju osjećati kako će se ovo novo područje dogoditi. Mnogi od njih su vidjeli kako veliki brodovi mogu brzo prijeći ovu galaksiju. Ovi svjetlosni brodovi imaju sposobnost da putuju kroz vrijeme i idu do bilo koje dimenzije. Vi ćete mnogo naučiti. Ova nova mudrost će vas oblikovati, a uz to ćete velikodušno skovati novu zvjezdanu naciju. Ova nova zemlja će biti temelj vaših budućih putovanja i vaših budućih velikih djela. Nastati će legende i mnoge velike priče o tome što trebate učiniti da bi transformirali ne samo ovu galaksiju, nego i cijelu fizikalnost. Mi smo spremni da vas ponovno zagrlimo kao kolege, galaktičke ljude, u božanskom služenju svjetlu i provođenju božanskog plana!

Namaste! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Dolazimo s vijestima o tome što svjetlo predano čini da očituje novu, slobodnu i prosperitetnu stvarnost za vas. Razni naši suradnici sada užurbano završavaju niz prethodnih zadataka, koji će dovesti do veliko pobjede svjetla. Prva točka je proizvesti novi financijski sustav za ovaj svijet. Ovaj projekt je spreman za pokretanje, i povezan je s donošenjem NESARA vladavine u Sjevernoj Americi. Oni koji su uključeni u zamjenu trenutne de facto američke vlade gotovo su spremni za oživotvorenje ovog projekta. Dakle, vi ste na pragu nove epohe čovječanstva. Također smo posvetili mnogo naših duhovnih resursa za stvaranje energija koje sve to mogu dovesti do brzog ostvarenja. Mračni mogu osjetiti ovaj svjetlosni štit oko ovog planeta i nisu u stanju spriječiti manifestaciju toga. Očekujte početak pojavljivanja prekrasnih događaja posvuda.

Trenutno, jako nas raduje što mnogi od vas stvaraju energije u grupnim meditacijama, koje su nam pomogle u stvaranju tih silnih svjetlosnih štitova oko ovog područja. Blagoslovi radosti i dobrodošlice svima koji su nam, na svoj način, pomogli u ovom nastojanju. Doista je čudesno koliko ste doprinijeli u stvaranju ove jake energije. I očito je koliko se svatko od vas želi osloboditi ropstva nametnutog vašim precima od strane mračnih još prije 13 tisuća godina. Ta mračna energija sada brzo nestaje. To je duhovna preteča onoga što će se sada dogoditi na globalnoj razini. Blagosiljamo vas zbog vaše pomoći i vaše velike predanosti slobodi, Gaji i punoj svijesti. Svatko od nas je zahvalan i istinski se raduje. Vi ste doista pokazali kako je Stvoriteljeva milost stvorila stvarnost spremnu da budete slobodni. Ova stvarnost uistinu može pozdraviti svoje duhovne pretke iz cijele ove galaksije.

Vi ste na pragu vašeg slijedećeg koraka u svijesti. Vi ste stavljeni u svjetlo i blagoslovljeni ste u tome od strane Neba. Vi ste spremni zauzeti se za ono što ćemo vam dati. Resursi su tu za stvaranje konačne tranzicijske realnosti, koja može premostiti jaz između vašeg starog mračnog područja i novog koje je na samom pragu pune svijesti. Ovo povećanje sposobnosti se događa zato jer ste promijenjeni energijama kojima vas konstantno obavijaju vaši nebeski domaćini. Radujemo se da dužnosti koje nam je Nebo dalo rade tako dobar posao. Vi gurate mračne s njihovog postolja i postavljate na njihovo mjesto proces koji vam donosi način kako da očitujete svoj čudesni puni potencijal. Mi blagosiljamo ove događaje i molimo za trajno ozdravljenje i milosrđe od božanstva. To će biti odobreno. Vrijeme slavlja se sada približava. Aleluja! Aleluja! Aleluja!

Danas smo proveli vrijeme s našim porukama. Zahvaljujemo vam se na pomoći i vašoj podršci nebeskim promjenama. One će vam donijeti novu epohu radosti, slobode i prosperiteta. Došli smo izraziti dobrodošlicu povratka onih koji su prošli kroz uništavajuće učinke ograničene svijesti. Vi ćete sada skovati imponentan galaktički mir! Znajte, najdraži, da je neizmjerno i beskrajno blagostanje Neba doista vaše! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirijanski: Budite jedan! Budite u radosti!)

Website: Planetary Activation Organization
Preveo: Fredi
Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge