Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Sheldan Nidle - 10. lipnja 2014

Sheldan Nidle - 10. lipnja 2014

4 Cib, 19 Pax, 10 Caban

Dratzo! Dolazimo! Vaš svijet nastavlja u tihoj borbi između snaga tame i svjetla. Ova borba je sve oko neizbježnog poraza mračnih i njihovih brojnih ljudskih podanika. Naši suradnici nastavljaju stvarati saveze i forsirati ono što su jasno elementi njihove pobjede. Ključni elementi u ovoj pobjedi su ogromne količine plemenitih metala koje posjeduju, a posebno široki duhovni element, koji obuhvaća podizanje razine svijesti i rastuću potrebu biti slobodni i duhovno suvereni od mračnih i njihovog užasnih stoljeća ropstva, pohlepe i arogancije. Formirana je globalna koalicija čija je glavna briga završetak dužničkog ropstva, prava nacionalna i osobna suverenost kao i svjetski jubilej. Ova skupina je prigrlila svjetlo i marljivo radi kako bi vam dala čisto područje, transparentnu upravu i novi monetarni sustav. Ovaj sustav potiče rađanje trajnog prosperiteta, ukidanje poreza na dohodak koji se toliko dugo koristio kako bi spriječio takve reforme. U ovoj stvarnosti, čovječanstvo će zasjati i pripremiti se za naš dolazak. Mi to pozdravljamo i znamo koliko duboko ste spremni za vaš povratak u punu svijest.

Ova rastuća razina svijesti je djelomično odgovorna za brojne saveze koji se formiraju po cijelom svijetu. Čovječanstvo postaje svjesno da je drugačiji način obavljanja svojih brojnih zadataka doista moguć. To je zato što postoji velika potreba za okončanje vladavine korupcije i vezano s tim novo resetiranje valuta i uvođenje financijskog sustava baziranog na dragocjenim metalima. Taj sustav zahtijeva visoki stupanj transparentnosti da bi uspio. S obzirom na ove parametre, novi financijski sustav će potaknuti preraspodjelu bogatstva i sredstava za ukidanje siromaštva, beskučništva i nepravednih poreza. Ovaj ogromni pomak će osigurati način da svaki čovjek nadgleda svoje odnosne razine vlasti i pomogne im da ih one doista zastupaju. Najveća ohrabrujuća stavka u ovome je kraj globalnog zataškavanja, koje nas sprječava da ostvarimo značajan preliminarni kontakt s vama. Mi smo gledali kako je svako desetljeće donijelo na svjetlo dana pojedince koji prihvaćaju činjenicu da nisu sami u svemiru i koji jako žele stupiti u kontakt s nama. Ta činjenica čini prvi kontakt neizbježnim.

U tom svjetlu, stvorili smo saveze s vašim tajnim svetim društvima i upoznali ih s našom braćom u Unutarnjoj Zemlji. Vaši Uzašli Majstori su nas također prihvatili i sada shvaćaju koliko smo pomogli u pripremi čovječanstva za skok u punu svijest. Ovaj savez nam omogućuje da zajednički planiramo masivni prvi kontakt s vama. Nebo nastavlja pripremati svakog od vas za punu svijest. Ovaj pomak u stvarnosti je razlog zašto utjecaj mračnih kopni i zašto je nastala velika panika među njima. Ovaj rastući očaj je razlog zašto trenutna stvarnost ponekad izgleda kao da se stisak mračnih pojačava. To je samo blef osmišljen kako bi se izgubilo iz vida sve bližu pobjedu nad njima. Mi znamo, u stvari, da vi osjećate ovu pobjedu i shvaćate koliko je ona blizu! S druge strane, mi smo pojačali naša izviđanja po danu i uveli "slučajne" susrete u kojima potičemo druge da obavijeste ostale o onome što im kažemo. Dakle, mreža kontaktiranih raste i priprema teren za našu skoru najavu.

Ove najave će doći nakon formalnog priznanja od strane novih vlada vašeg svijeta. Naši posrednici i prateća diplomatska tijela uvjeravaju nas da je taj stvarni datum blizu ostvarenja. Mnogi koji su izabrani da postanu tranzicijski timovi vaših novih vlada shvaćaju što Nebo radi. Ovaj pomak u svijesti donosi sa sobom sposobnost da se odbace temeljne laži i debele manipulacije koje su dugo bile omiljene mračnima i njihovim poslušnicima. Ovo novo vrijeme će biti ono u kom će se vaše velike unutarnje moći manifestirati i gdje ste spremni prihvatiti niz novih realnosti. Ovaj proces transformacije omogućuje vam da jasno vidite kako su mračni radili. Kritični element je da ignorirate njihovo opako programiranje i uzmete nove, mnogo duhovnije korekcije kursa. To će biti počeci novih istina koje vas u suštini pripremaju za punu svijest. One vas također pripremaju za prihvaćanje novih poslova i novih ideja u pogledu vašeg mjesta kao primarnih upravitelja vašeg predivnog svijeta. One vas također pripremaju za interakcije s Agartom i vašom nacijom kitova.

Namaste! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Dolazimo s nešto više vijesti o tome što se sada događa na vašem svijetu. Drevne obitelji koje su odavno zadužene za ogromna tajna skrovišta zlata, srebra i dragog kamenja, spremne su da pomaknuti vaš prosperitet u slijedeću fazu. One su se dogovorile s nama da dovedu vaše obilje na stupanj isporuke. U skladu s njihovim željama, mi pripremamo najpotrebnije aranžmane, koji mogu sigurno premjestiti ovaj prosperitet sve bliže vama. Osim toga, mi blagosiljamo one u brojnim vladama koji nam pomažu s neophodnim mandatima novih vlada potrebnim da vam pomognu da trenutno primite vaše blagoslove. Ta operacija je u pripremama za masovnu tranziciju koja može omogućiti ovim blagoslovima da se očituju. Naši drugovi iz unutarnje Zemlje na isti način pripremaju proces koji će omogućiti da se ova masivna tranzicija dogodi što je glađe moguće. Ove stvari su u skladu s Nebeskim božanskim planom da vas se vrati u punu svijest.

Mračna kabala shvaća koliko je uzaludno nastavljanje njihovog otpora. Ipak, njihovi strahovi stvaraju u njima potrebu da se odupru do posljednjeg mogućeg trenutka. Ti strahovi će biti ublaženi onim što je sada planirano od strane Neba. Potrebno je prvo stvoriti realost koja im daje samo jednu opciju, bezuvjetnu predaju Svjetlu. Ti elementi dosežu vrhunac koji će gurnuti ove prkosnike s vlasti i omogućiti strogu raspodjelu ogromnog bogatstva ovog planeta. Ta ih politika ne ostavlja u potpunosti lišene svega. U stvari, oni im omogućuju priliku da postanu dio velike skupine koja pokreće blagoslovljeno čovječanstvo prema punoj svijesti. U tom stanju, novo "stanje života" može postojati koje prethodi vašem posljednjem putovanju do svjetlosnih komora i pune svijesti. Ovo sveto putovanje svi trebaju slijediti. Mi to radimo u božanskoj milosti i u potpunoj radosti!

Ono što se događa u vašem svijetu je sveta promjena u tome kako ovo globalno društvo funkcionira. Vi ste izloženi novim idejama i konceptima koji su jedino mogući zato jer je Svjetlo na sreću stiglo i započelo način da svi vi budete slobodni. Vrijeme je da se sve dogodi u božanskoj milosti koju nam je dao Stvoritelj. Ovaj oprost dopušta svakome da otpusti karmičke uplive ovog područja i da slobodno dišete. Sva krivnja, zabrinutost i zaostali strahovi će se rastopiti i nestati kad se svi ponovno povežemo jedni s drugima. Ovo božansko vrijeme je aktivirano prosperitetom i nevjerojatnim događajima koji će se dogoditi. Uvijek budite spremni da liječite i oprostite prijestupe vaših bližnjih. Svi ste vi fizički anđeli na obuci. Svi ste vi spremni da doista učite o ljubavi i da uhvatite u cijelosti božansko svjetlo koje se svakodnevno sipa u ovu stvarnost. Znajte u svom srcu da su frustracije u vašem životu spremne raspršiti se. Novi zlatni način čeka!

Danas smo proveli s našim vijestima o tome što se događa oko vas. Novo područje se rađa. Novi se načini počinju manifestirati. U tome, ima sredstava za uspjeh, prosperitet i radost! Budite spremni da vidite kako se ovo manifestira i da osjetite u stvarnosti čuda koja se pojavljuju oko vas! Znajte, najdraži, da je neizmjerno i beskrajno blagostanje Neba doista vaše! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirijanski: Budite jedan! Budite u radosti!)

Website: Planetary Activation Organization
Preveo: Fredi
Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge