Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Sheldan Nidle - 17. veljače 2015

Sheldan Nidle - 17. veljače 2015

2 Imix, 19 Yax, 11 Ik

Selamat Jalwa! Dolazimo! Mnogo toga se događa u cijelom svijetu! Naši zemaljski suradnici prebacuju početna sredstva na razne ključne točke. Možete očekivati da će upravo ovo biti vrijeme kada strukture vlasti mračne kabale konačno počinju ustupati put novom. Mi smo pratili taj razvoj i vidjeli kako posljednji veliki otpor mračnih brzo nestaje sa scene. Tisućljećima, ova kabala je bila sredstvo putem kojeg su Anunaki, vaši bivši gospodari, upravljali ovim područjem. Nebo je službeno poslalo snage s posebnim uputama o tome kako božanski postupiti. To smo i učinili! Razni zemaljski saveznici proveli su stoljeća prije našeg dolaska planirajući i tiho se premještajući na najpovoljnije pozicije. Sada kada smo ovdje, isti ti saveznici su spremni, nakon mnogo stoljeća čekanja! Naši posredsnici dali su kabali veliki broj specijalnih ultimatuma. Biti ćete svjedoci kako su ti scenariji provedeni, i kako mračni konačno padaju. Ipak, ove predstojeće radnje samo su početak znatno veće vizije za Gaju, a posebno za vas. Ključ toga je da vas se vrati u vaše prirodno stanje i pripremi vas da dobijete vrlo važnu edukaciju o tome tko i što ste vi!

Ovo prirodno stanje slobode biti će popraćeno nizom neotuđivih prava, danih svim slobodnim ženama i muškarcima od strane Stvoritelja eonima prije. Vi ćete također učiti o upravljanju i o tome kako se brinuti i kako zaštititi prirodni organizam koji će vam milostivo biti osiguran. Uzmite to, zajedno s prosperitetom koji vam Stvoritelj da, i čuvajte ga na sigurnom od bilo kakvog oštećenja. Bit ćete poučeni o vašim istinskim korijenima i dobit ćete naputke o vašoj povijesti od pada u posljednja vremena Atlantide. Koristite to znanje da se pripremite za naš dolazak. Mi ćemo vam osigurati mentore. Tada ćete moći istraživati više na individualnoj osnovi o onome što vam se doista dogodilo. Unutar sebe imate kolekciju epi-genetskih materijala. To su zapisi o tome kako su vaši preci prolazili kroz povijest, i kako ste se vi nosili s krizom s kojom ste se suočili još od rođenja. Pogledajmo zajedno ovaj i druge događaje kako bi vas pripremili za veliki događaj - vašu transformaciju u kristalnim svjetlosnim komorama u potpuno svjesno čovječanstvo. Taj trenutak će označiti početak vašeg povratka da postanete galaktički ljudi!

Glavni zadatak naše misije u ovom trenutku je nadgledanje kako se brojni specijalni depoziti pravilno distribuiraju bez stalnih odgoda nametnutih od strane kabale. Trenutno, ovaj zadatak se glatko odvija. Središnji bankari i njihovi brojni suradnici po svaku cijenu žele oteti te ogromne količine zlata i drugu vrijednu imovinu. Sada postaje glavni cilj da se ovo preokrene i izvrši dovoljan pritisak na mračne kako bi se prisilili da pristanu na transfere i da ih se zaštiti od pljačke. Nakon što se ovaj vitalni proces pokrene, potrebno je vidjeti da se koristi osoblje za provedbu zakona i da se mnogi ti ključni transferi dogode. Do sada, ove mjere opreza se uspješno primijenjuju. Osim toga, mora se provesti mnoštvo tehničkih formalnosti. Svjetlo radi sve to. Dakle, mnogi ti transferi su u svojim početnim fazama operacija. Dakle, u narednom razdoblju vi ćete dobiti sredstva. Ta sredstva su samo da se pokrenu projekti, vaše blagostanje i nova uprava.

Svjetlo je trebalo uzeti svoje vrijeme i pokrenuti se toliko brzo koliko je dopušteno. Naši zemaljski suradnici shvaćaju koliko je duboko prsten prijevare i korupcije išao da privremeno zadovolji ogromnu pohlepu. Grupa vrlo bogate vrhuške vaših društava ima ogromnu moć i koristi je da vas drži u njihovoj omči sve većeg dužničkog ropstva. Ovaj ciklus traje još od najranijih dana mnogih vaših društava. Ono što se sada događa je da se završi s ovom besmislicom i vrati ovaj globus u zdravi razum. Gaja dostiže točku u kojoj namjerava osloboditi golemu "vatrenu oluju" kako bi vas prisilila da transformirate svoja društva. Naš zadatak je da vas oslobodimo i brzo promijenimo način na koji vaša društva funkcioniraju. Razlog zašto trenutne akcije naših saveznika imaju toliku važnost je da uspiju i da omoguće priznanje našeg postojanja, tako da zajedno možemo krenuti mnogo brže prema vašim svetim ciljevima. Na ovaj način, Gajina površina može biti obnovljena a vi se možete vratiti da budete galaktički ljudi!

Blagoslovi! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Lord Michael je izjavio Nebu da je ovo vrijeme kada velika svjetlosna energija okružuje Zemlju i vodi nas natrag u istinsku radost! Mi smo se posebno pripremali za ovo vrijeme, budući da će se čuda pojaviti i svladati mrak. Mnogo toga se sretno događa dok se pojavljuju događaji koji vas vode natrag u Svjetlo. Prije dvadeset godina, prvi veliki korak se dogodio u ovom trajnom čudu kada se Anchara iznenada složio da je bilo vrijeme da se počne sjedinjavanje mraka s velikim nebeskim svjetlom. To je čak dovelo do odlaska Anunakija i do trenutnih nevolja mračne kabale. Mračni više ne mogu manipulirati s vama kao prije. Mi, isto tako, našli smo da naši obredi imaju veću sposobnost da vas se okruži i zaštiti. Energije svjetla jačaju sa svakim proteklim danom. Mi vam se zahvaljujemo i blagoslivljamo vas za svu pomoć koju ste nam pružali svakodnevno.

Doista, Svjetlo sve više jača u svima nama. Najviše smo zahvalni zbog vaših nevjerojatnih obreda koji pomažu našim molitvama za Gaju i čovječanstvo. Rečeno je da se mnogo očekuje od onih koji su obdareni molitvama i aspiracijama Neba. Veliki val mira učvršćuje se diljem ovog svijeta i omogućuje čovječanstvu da počne vidjeti ono za što je doista sposobno. Davno, u drevnoj Lemuriji, došli smo i ispunili ovu Zemlju s energijama radosti i blagostanja. Ove molitve i lijepe pjesme privremeno su bile prekinute pohlepom Atlantiđana za vlašću. Od tada, ova potreba za kontrolom označila je vladavinu Anunakija i njihove globalne bande podanika. Tisućljeća su označila ovaj veliki prijelaz od Svjetla u područje mraka. Sada, ovo se okrenulo jer Svjetlo i njegove milostive molitve i pjesma opet se vraćaju Gaji i njenim ljudima.

Svaki od nas je veliki prenositelj tog nebeskog svjetla. Dok spavate, svjetlo vas ispunjava pretečama vašeg putovanja natrag do galaktičkog čovječanstva. Ova operacija potajno se odvijala tisućljećima. Ono što je drugačije su snaga i intenzitet tih s milošću ispunjenim blagoslovima. Mračni mogu osjetiti to i počinje se vidjeti kako je njihova duga vladavina pri samom završetku. Mi to shvaćamo i to nas raduje, i druge stvari koje krase ovu zemlju. Pod vašim nogama je velika zemlja poznata kao Agarta. Ona je bila naš glavni dom stoljećima. Mi blagoslivljamo ovo mjesto i znajte da će uskoro to biti i vaše prebivalište. Vi ćete doista biti kod kuće u ovoj prekrasnoj zemlji. Njeni kristalni gradovi zrače svjetlo i radost! Kad budete tamo, vi ćete se pridružiti pjevajući i pomoći anđelima s njihovim blagoslovima. Vi ćete vidjeti ovo područje u sasvim drugom svjetlu. Haleluja! Haleluja! Haleluja!

Danas smo proveli vrijeme s našim porukama vama. Kao što možete vidjeti, diljem svijeta se sada događaju događaji koji će označiti propast mračne kabale. Što sve to zapravo znači je da su naši blagoslovi blizu da se dogode. I dalje molimo za strpljenje i pozitivan stav o svim ovim važnim pitanjima. Znajte, najdraži, da je neizmjerno i beskrajno blagostanje Neba doista vaše! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Na Sirijanskom: Budite jedan! Budite u radosti!)


Website: Planetary Activation Organization
Preveo: Fredi

Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge