Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Sheldan Nidle - 16. studenog 2017


Sheldan Nidle - 16. studenog 2017

Poruka od Colleen Nidle:

SHELDAN JE DOŠAO KUĆI iz bolnice! Jipiii! Sheldan je stigao kući u četvrtak, 9. studenog. Sada kad je kod kuće i jede hranu koju mu sprema Colleen, on se oporavlja brzinom svjetlosti i dobro spava (što nije bio slučaj u bolnici). Mi još imamo putovanje pred nama i učimo toliko o sebi, našim odnosima i našoj misiji.

Sinoć sam upitala Shela imaju li galaktičari kratku poruku koju mogu objaviti. Odmah je počeo diktirati mini-ažuriranje. Opa, ne mogu pisati tako brzo – uspori! Slijedeći put ću to snimiti. Sheldan je prepun znanja da bi ga trebala početi snimati za čarobnu povijest koju smatram fascinantnom. On zasigurno zna spojiti točkice. U ovom trenutku predviđamo da će Sheldan nastaviti svoja tjedna ažuriranja do Božića (nadamo se i prije). Webinari? Nismo sigurni ali se nadamo da će biti u siječnju. Koji odličan način za početak nove godine!

Selamat Ja!

Colleen

MINI AŽURIRANJE od Galaktičke Federacije Svjetlosti:

Selamat Balik. Dobrodošli na kratko ažuriranje Sheldana Nidlea i Galaktičke Federacije.

Mi smo na rubu dugotrajne mračne ere koja nas je dugo zadržavala. Ta će prepreka biti transformirana. Držite se čvrsto, jer mnoge istine se spremaju za objavljivanje. Mnogo toga se događa iza kulisa što će olakšati put za laki prijelaz na NESARA / GESARA. Očekuje se da će nezamislivo bogatstvo i nebeska potpora biti oslobođeni.

Vaša tiha, nenasilna revolucija odvija se pred vašim očima. Spirala Nebeske svjetlosti rotira prema konačnom odredištu - vašem uzašašću u 5. dimenziju.

Uzašli Majstori pripremaju se da se manifestiraju i pomognu u vašem laganom prijelazu na miroljubivije i kooperativnije društvo.

Kao što se dokazuje u vašim medijima, uhićenja se sada odvijaju. Živite u neprestano promjenjivim vremenima. Poput stabla vrbe, od vas se traži da se savijate s vjetrovima promjena.

Koristite svoje afirmacije. Ponosni smo na duhovne energije koje zajednički ulažete u svoju stvarnost. Pogledajte duboko u svoje srce i znat ćete da se velike promjene sve više naziru na vašem horizontu.

U tom svjetlu, nikad ne zaboravite da je beskrajno blagostanje Neba doista vaše! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Na sirijanskom: Budite jedno! Budite u radosti!) Ovo je posebno vrijeme da sve bude ostvareno!

Web stranica: Planetary Activation Organization

Hrvatski prijevod: Fredi


Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge