Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Sheldan Nidle - 10. listopada 2017


Sheldan Nidle - 10. listopada 2017

12 Etznab, 16 Trotz, 1 Ik

Selamat Balik! Mnogo toga i dalje poprima oblik iza kulisa. Oni koji su zaduženi za novac još uvijek su prilično neodlučni za podjelu tako ogromnih iznosa. Ovaj sadašnji aspekt stvarnosti svjetlo sada gura na stranu. Različite nevolje jednostavno su indikacije zašto se događa ovaj stupanj kaosa. Glavna namjera Neba da brzo oslobodi sredstva prosperiteta i konačno dopusti da istinska Republika NESARA procvjeta. U tom trenutku, mrak mora biti potpuno poražen!

Sadašnje kašnjenje financiranja je, u stvari, vrsta ogromnih proceduralnih nenamjernih pogrešaka. Novac RV-a mora plutati neko vrijeme, a onda u potpunosti očekujemo da ćemo vidjeti brojne radosne događaje. Naša nova politika jednostavno je prihvatiti i teći s trenutnom situacijom. Ipak, unatoč mnogih prepreka, Novo doba je na vidiku. Zato budite strpljivi i znajte da je ovaj posebni događaj blizu!

Glavno preostalo pitanje je potreba za provođenjem dobro formuliranih događaja koji su odavno pokrenuti. Budite spremni prepoznati novi i vrlo duboki stenograf koji će premjestiti čovječanstvo i Gaju u Novo doba blagostanja. Ovo vrijeme također je namijenjeno da se vidi dugo očekivana revalorizacija valuta. To je ljubav ovog širokog nad-darivanja koja se trenutno tiče svemira. Darežljivost financiranja prosperiteta biti će samo početak.

U ovom izvanrednom svjetlu, budite spremni za doista duboke promjene. Otvorite se da zagrlite novu stvarnost koja će vas promijeniti zauvijek!! Iako joj je potrebno dugo vremena da se očituje, znajte, s radošću u svom srcu, da je ta dobronamjerna stvarnost predodređena da se dogodi. U njoj leži globalna popustljivost s novom, mirnom i suverenom upravom. Ovo će biti ključ mira za ovu kuglu.

Namaste! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Danas dolazimo k vama s porukom nade i ljubavi. Svugdje, postoje božanski znakovi koji odražavaju blizinu prosperitetne nove stvarnosti. Stoga, draga srca, budite hrabri i otpustite svoje neizmjerne frustracije. Pogledajte u vaša srca koja se sve više šire i shvatite kako su postala moćna. Znajte također, draga srca, da su vaše veličanstvene pobjede sasvim blizu! Zato uzmite ove velike vizije i dopustite im da se sada manifestiraju.

Oko vas leži golema energija svijesti koja se približava posljednjim fazama manifestacije. Mi u duhovnim područjima sada možemo globalno osjetiti kako se sve to približava nebeskom izgledu. Božansko sada traži načine, postavljene po njegovim svetim uredbama, da se stvori ovo novo područje. Kao što je nagoviješteno na početku ovog razgovora, sada duboko u svom srcu znajte da Božanski Duh užurbano probija svoj put do ovog mjesta i lako prelazi sve prepreke s kojima se susreće.

Snaga Duha brzo počinje stvarati razliku u načinu na koji će ova čudesna promjena doći. Posvuda se čuje zvuk nebeske trube. Ovaj svijet zasigurno mora shvatiti koliko je sve to zapravo blizu! Sveti zvuk sada urezuje svoj snažan potpis na ovoj svetoj kugli. Dani zla se podižu i uskoro će se čuti zbor svjetla u ovoj dugo-mučenoj zemlju. Doista, ovo je vrijeme čuda i božanskog slavlja!

Kao što možete vidjeti, ovo tjedno izvješće još jednom je pokrilo događaje na ovom prekrasnom plavo-zelenom planetu. Mnogo puta prije osjećali smo potrebu da vičemo i veselimo se zbog onoga što se pojavljuje posvuda. U tom svjetlu, nikad ne zaboravite da je beskrajno blagostanje Neba doista vaše! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Na sirijanskom: Budite jedno! Budite u radosti!)

Web stranica: Planetary Activation Organization

Hrvatski prijevod: Fredi


Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge