Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Sheldan Nidle - October 16, 2012

  16. listopada 2012

Ažuriranje od Sheldana Nidlea za Duhovnu Hijerahiju i Galaktičku Federaciju

13 Ix, 2 Tzec, 9 Eb

Dratzo! Vraćamo se sa više toga za diskusiju. Trenutno, nekoliko područja djelovanja dovedeno je do kraja, stvarajući temelj vaše nove stvarnosti. Kao što smo vas nedavno obavijestili, vaš svijet se temelji na izvornoj legitimnosti određenih institucija koje datiraju tisućama godina unatrag. Pojedinci koji predstavljaju ove drevne baze moći su u procesu stvaranja novih dokumenata koji će predstavljati pravnu platformu za vaš novi oblik upravljanja. Niz sastanaka čiji je dnevni red usredotočenje na kompleksnost stvaranja novog svijeta, trenutno su u tijeku. Probajte zamisliti kompliciranost u jednom takvom pothvatu! Naši sveti saveznici ujedinjuju drevne temelje mnogih plemenskih naroda s onima od starih monarhija Europe, Azije, Sjeverne i Južne Amerike i Afrike. O brojnim dokumentima se treba raspraviti, promijeniti ih, i ispreplesti ih u specifičan prototip koji čini nevažećim a time i svrgava sadašnje de facto režime vašeg svijeta. Ovaj proces provjere autentičnosti treba biti napravljen ispravno i pravim redoslijedom kako bi se dao legitimitet ovom uzvišenom cilju.

Naši sveti suradnici shvaćaju da ono što oni rade je stvaranje pravog spoja elemenata koji čine bitni «skelet» moderne nacije-države, dok također donosi suvremenu legitimnost sadašnje globalno plemenske vlasti. Ono što je potrebno su dokumenti koji poštuju običajna prava dok se kuje novi i jedinstveni oblik globalnog upravljanja. U konačnici, ova operacija će promijeniti osnovni koncept upravljanja kakvog vi poznajete. Već postojeći neizravni (predstavnički) sustav upravljanja treba se promijeniti putem dobro promišljenog prijenosa vlasti kako bi se omogućila prava transparentnost u vladi koja će nastati. Cilj je uspostaviti razuman ugovor «vlasti naroda» sa vama. Veliki mislioci krajem 18. stoljeća stvorili su dokumente koji su to stvorili u kontekstu njihovog vremena. Sada je potrebno modernizirati te dokumente kao dio procesa pripremanja vas za veliku promjenu u svijesti. To je samo jedan od zadataka koji se trenutno obavlja iza kulisa.

Kao što vi jako dobro znate, vi živite u društvu koje konstantno ugrožava osnovna ljudska prava i ta ljaga više nije održiva. Vi ste također na pragu formiranja pravog galaktičkog društva. Vi trebate vladu koja će dokazati da je dovoljno fleksibilna da održava vaše rastuće potrebe dok se vi oblikujete iz vašeg sadašnjeg stanja svijesti u potpuno svjesnu jedinku. Prvi korak je vratiti sve ono što je mračna smutnja ilegalno vam oduzela; slijedeće, je proširiti političko tijelo uključenjem Agarčanske obitelji i nas. Vaš svijet se brzo kreće kroz neizbježne, od Neba određene događaje koji će raspršiti zlo koje je ova globalna smutnja uspostavila tijekom posljednjih nekoliko stoljeća. Vaša gospodarstva se urušavaju, a smutnjin sustav pažljivo odabranih vođa ne uspijeva spasiti ovu grupu višestrane katastrofe do koje su doveli u više u pola zadnjeg desetljeća. Iza raspadajuće fasade nova epoha za čovječanstvo poprima oblik i to je proces koji treba podržati i aktivno promovirati. Mnoge stvari, a posebno razotkrivanje, trebaju biti izvučene iz sjene.

Ono što naši sveti saveznici rade je mnogo više nego samo jedna jednostavna promjena nezakonito imenovanog niza vlada. Nebo je izabralo ovo vrijeme za radikalnu promjenu vaše svijesti, koja se provodi u nizu koraka koji su se poduzimali više od dva desetljeća da bi dostigli ovu točku. Slijedeću fazu treba provesti vrlo brzo, što je razlog zašto smo došli da uspostavimo misiju prvog kontakta za svijet koji trenutno ne ispunjava niti jedan od naših kriterija za kontakt. Nakon što postanete potpuno svjesni, vi ćete zahtijevati naše neposredno mentorstvo i savjet o tome kako brzo stvoriti vaše vlastito galaktičko društvo. Kroz gotovo dva desetljeća, mi smo nadgledali i pomagali vas i Gaju, i pažljivo zajednički djelovali s onima na svijetu koji su posvećeni promjenama načina kako će vaša društva funkcionirati. Promjene su duhovne, temeljene na uredbi Neba, i tehnološke; gotovo jedno stoljeće zaplijenjeni vrijedni uređaji će biti oslobođeni.

Namaste! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Dolazimo s vijestima o nizu događaja koji će se uskoro dogoditi u vašoj stvarnosti. Jako davno, mi smo došli na ovu Zemlju da osiguramo sredstva da Svjetlo pripremi čovječanstvo za daleke promjene u njegovoj stvarnosti. Tijekom tisućljeća smo rasli u broju i mudrosti. Naša misija je ostala ista; to jest, da budemo glasnici i mentori svakom površinskom čovjeku. U posljednjih nekoliko mjeseci su nam se pridružili Uzašli Majstori iz svakog kutka ove galaksije. Veliki dogovor među nama je da se sakupimo i da donesemo u ovo područje Svjetlo! Zajedno s našim svetim suradnicima smo skovali savez koji bi nam omogućio da koristimo naše sposobnosti da promijenimo ovo područje i oduzmemo mračnima ogromnu moć koju još uvijek imaju. Ovaj zadatak dostiže najuzbudljiviju točku. Određene akcije su spremne za početak koji će dovesti do uspjeha u mnogim našim pothvatima.

Kao što smo spomenuli u prethodnim izvješćima, naša sveta tajna društva sada rade s nizom skupina koje predstavljaju vaše sadašnje strukture vlasti i onih koji su dugo držali bogatstvo prošlih stoljeća u njihovoj skrbi. Ti pojedinci i skupine su se sastali da počnu gradnju na poslu koji su naši sveti suradnici započeli prije nekoliko desetljeća. Razne pravne odluke su donesene i one pripremaju pozornicu da nekoliko dokumenata sada dobiju snagu zakona. Ti «dokumenti usidrenja» su samo početak. Mnogi drugi su spremni da budu provedeni, koji će utvrditi zakonitosti za globalne promjene vlasti koje namjeravamo da očitujemo. Ono što je stvoreno je lanac dokumenata koji mračnima ne ostavljaju drugu alternativu osim da podnesu ostavke. Drugo pitanje koje se rješava je privođenje kraju urušavanja financijskog sustava. Kraj je doista blizu!

Naš blagoslovljeni zadatak je da se vidi ono što smo opisali da se u stvarnosti događa. Ova stvarnost je pod pritiskom, prožeta Svjetlom, i transformirana od strane Neba. Mi zahtijevamo nježan pomak prema gore u svijesti. Ono što radimo s našim svetim suradnicima je da osiguramo da se naredbe Neba uistinu očituju na ovom području. Stoga radimo s veseljem i odlučnošću dok pripremamo mračne na njihov neizbježan odlazak s vlasti, unatoč njihove trajne posvećenosti traženja izlaza iz toga. U stvari, izlaza nema. Uspostavljena je nova vremenska traka koja zahtijeva njihovu trenutnu ostavku; odatle naša blažena odlučnost. Ova drama će uskoro završiti. Nova stvarnost se rađa, koja treba novo upravljanje, blagostanje, i formalno razotkrivanje. Vrijeme je za površinski svijet da se ponovno sjedini s galaktičkim čovječanstvom vračajući se u svoje prirodno stanje božje službe i pune svijesti.

Danas, iskoristili smo ovu poruku da vas obavijestimo o onome što se kuha u vašem svijetu. Mnogo raznih aktivnosti se odvija koje donose velike promjene za kojima ste čeznuli. One će vas pripremiti za potpuno razotkrivanje i vaš povratak u punu svijest. Znajte, voljeni, da su neizmjerno Dobro i vječno Blagostanje Neba doista vaši! Tako će biti! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirijanski: Budi jedno! Budi u Radosti!)

Kanal: Sheldan Nidle

Izvor: www.paoweb.com

Preveo: Fredi
Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge